canım sen mi üretiyosun bu yüzükleri itiraf et ya
KIZLAR CEVAP GELDİ KADINDAN
ya bu yüzük bize ait değil diyor başka bir şey istiyorsanız bana tekrar ulaşın dedi
Allah Allah ama onun storeuna yönlendiriyor direkt çok benzeyen bir tane daha var aralarında
ay lütfen gözü nizamı olan birisi yardım edebilir mi hangisi en çok benziyorsa onda karar kılayım
Bence o yüzük pek benzemiyor ona... O direk tek kalıp seninkinde ferforje tarzı da var biraz
Ve yanlarındaki minik taşlar yok, senin beğendiğinde var. Yani o kadının elindeki örneği çoğu kuyumcu yapabilir bence,
Önce bir özel yapımları araştır derim ben
Yok artık hayatımda gördüğüm en güzel yüzük :)
Bence o yüzük pek benzemiyor ona... O direk tek kalıp seninkinde ferforje tarzı da var biraz
Ve yanlarındaki minik taşlar yok, senin beğendiğinde var. Yani o kadının elindeki örneği çoğu kuyumcu yapabilir bence,
Önce bir özel yapımları araştır derim ben
bu yüzüğü gördüm ya parmağımdakine bakamıyorum
olamaz harika bişey bu
vay canınaa
aman allahım galiba ben ölüyorum.
nasıl şık,güzel,dehşet,zarif,muhteşem,mükemmel bir yüzük böyle.vay vay vay.
bende istiyorummm
peki fiyatı çok yüksek olmazmı bunun?:26:
bu yüzükse onlar ne, yok eğer onlar yüzükse bu ne
yabancılar biliyor işi valla
Aynen vallahi şu dakkadan sonra böyle bir yüzük görmeden evlenmyi düşünmüyorum erkek arkadaşımın babası kuyumcu ona göstercem ben de bakalım :)
just bence tum linkleri toplayıp hangisi diye sor google aramalarından cıkan sonuclara gore...
simdilik gordugum kadarıyla ebay dakini begendim.
diger yuzuk tek tas oldugu icin oyle havalı gozukuyor ama cogu eski yuzukte yapılan bir isleme o. benim bile elmas olmasa da yakut-zumrut yuzugum var.
otantik seyleri seviyorum diye annemin işleri işte. neyse yadigar dedik koyduk bir köşese duruyor.
demek istedigim bu tip yuzukleri bulmak zor degil, ama senin ilk resimdeki özel yapım hemen bulamasan da yaptırırsın o da zor degil
ayrıca mucevhere meraklıysan kendine iyi bir kuyumcu edinmeni oneririm. baska yerde yuzuk falan begenip ona yaptırabilirsin ya da farklı yerden aldıklarını guvendigin bir yere tadilata vermen her zaman iyidir. taşını calıp sentetik yerlestiriyorlar hic anlamıyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?