Özel yapım yüzük :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.652
798
Kızlar benim çok sevdiğim, hatta her gün açıp açıp baktığım bir yüzük vardı. Eşim de bu durumu fark etmiş ve bana yıldönümü hatta düğün hediyesi olarak almaya karar vermiş. Ancak yüzüğü bi türlü bulamıyorum o bulamıcak diye bana dert oldu benzeri gibi bulmuş ama ben birebir aynını istiyorum özel yapım Türkiyede nerde yaptırabiliriz? Ben bugün çarşıda baya dolandım yok biz yapmayız dediler adamın biri de kalıbı vardır onu arıcaksın dedi ama internette bakıyorum hep bloglarda falan var satışı olan bir yer göremedim sanırım özel yapım

Ya vanda yapılıyor deseniz kalkıp göndericem eşimi o derece aşık oldum bu yüzüğe :)) lütfen bilen varsa yardımcı olsun :)

merak ettiyseniz yüzüğün resmini de paylaşabilirim

hiç böyle takı pırlanta takıntım hayranlığım olmamıştı ama söz konusu bu olunca

Juss bende aşık oldum kim önce bulursa o taksın İzmirde resim gösterip bakarım bi kaç yere .. Bulursaaaaammm haber veririm belki

Resmi kaybettim:) nerede olduğunu bulursaniz nolur bizede söyleyin:))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne güzel yüzük bu ya

ya söylerim ah bi bulsam artık çarşıyı taradım interneti taradım yok bi umut kkda bu işlerle ilgilenen var mıdır diye beklenti içerisindeyim
olmadı gidip izmire istanbula sorarım, istiyorum bunu

İstanbulda mıydı o ben İstanbulu pek bilmiyorum :26:
özel yapım yapıyorlar mı el işi olacak galiba çünkü hiçbir markada bulamıyorum
Evet canım İstanbul muhakkak vardır özel el yapımı altın ve gerdanlık yapıyorlar ama yüzük de vardır muhakkak ama biraz tuzlu olabilir

Ben de göremedim resmi

Ya aslında yaptrilir ama çok pahalidir hani taslari imitasyon olsun desek adam uğraşmak istemez buna imitasyon için çok zor duruyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…