Kapalıçarşıdan başka bir yer gelmiyor aklıma :44:
Ya çıldırdığım kadar var dimi
Olmaz mıı.. Çok şık ve zarif duruyor..
Juss bende aşık oldum kim önce bulursa o taksınİzmirde resim gösterip bakarım bi kaç yere .. Bulursaaaaammm haber veririm belki
Kızlar benim çok sevdiğim, hatta her gün açıp açıp baktığım bir yüzük vardı. Eşim de bu durumu fark etmiş ve bana yıldönümü hatta düğün hediyesi olarak almaya karar vermiş. Ancak yüzüğü bi türlü bulamıyorum o bulamıcak diye bana dert oldu benzeri gibi bulmuş ama ben birebir aynını istiyorum özel yapım Türkiyede nerde yaptırabiliriz? Ben bugün çarşıda baya dolandım yok biz yapmayız dediler adamın biri de kalıbı vardır onu arıcaksın dedi ama internette bakıyorum hep bloglarda falan var satışı olan bir yer göremedim sanırım özel yapım
Ya vanda yapılıyor deseniz kalkıp göndericem eşimi o derece aşık oldum bu yüzüğe :)) lütfen bilen varsa yardımcı olsun :)
merak ettiyseniz yüzüğün resmini de paylaşabilirim
hiç böyle takı pırlanta takıntım hayranlığım olmamıştı ama söz konusu bu olunca
Resmi kaybettim:) nerede olduğunu bulursaniz nolur bizede söyleyin:))))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ilk gördüğümdür içim gidiyor
bize de göstermeyeydin iyiydiBen de istiyorum gerçekten değişik, güzel
Evet canım İstanbul muhakkak vardır özel el yapımı altın ve gerdanlık yapıyorlar ama yüzük de vardır muhakkak ama biraz tuzlu olabilirİstanbulda mıydı o ben İstanbulu pek bilmiyorum :26:
özel yapım yapıyorlar mı el işi olacak galiba çünkü hiçbir markada bulamıyorum
Resmi kaybettim:) nerede olduğunu bulursaniz nolur bizede söyleyin:))))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bura da pırlantacı var , oralara sorucam anca öyle yerler yapar..Ben daha izmire dönemedim orda soramadım ya nerelere sorsak ki acaba
https://m.facebook.com/notes/-adını...lüm-çocuk-yapıyorum-diye-mi-/669542673074850/
Şu linte bu paylaşılmış belkide feriha da çıkmıştır Ama çok özel bi parça baya baba bi yere gitmen lazım bunun için tuzluda olur bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?