ahahah tamam sen gelişmeleri takip et yazarım burada verilen isimleri , siteleri dosyaladım hepsini
dimi elmik ben de öyle düşündüm o yüzden essahını almak daha iyi gibi Ankarada biliyorsan tasarımcı söyle bebişim
bi de kızım olsun istemiyrem ki ben neyse geline veririz artık
dalga geçmeyin lütfen ya kıskanırım
canımm çok sağol merakla bekliyorum sonucu
Yapılabilir ama her açıdan fotosunu görmem lazım dedi bir de piyasads mutlaka bulunur kapalıçarşıda filan dedi
peki bu arkadaşın nerde canım? hangi ilde bi mail ile atsam fotosunu baksa olur mu bir fiyat söylesin bize
böyle yüzük tasarlıyor mu? sorabilir misiniz kaça yaparmış bunu? bize bir fiyat verse? bir de hangi ilde
çok sordum
Canım önemli değil tabii ki sorarım.Ama ben resmi göremiyorum.Arkadaşım İstanbul'da ama şu an birkaç gün için yurt dışında.
tam olarak neresinde tarif edebilir misin pazartesi gidip sorayım?
lacoste nin yanında canım,gazi okunun karsısı olmuş oluyor. http://www.ozusta.com.tr/
Bayıldımben de ön yargılı girmiştim konuya ama süfer ya -.-
Canım kemeraltına gidip sordunuz mu?
Kızlar benim çok sevdiğim, hatta her gün açıp açıp baktığım bir yüzük vardı. Eşim de bu durumu fark etmiş ve bana yıldönümü hatta düğün hediyesi olarak almaya karar vermiş. Ancak yüzüğü bi türlü bulamıyorum o bulamıcak diye bana dert oldu benzeri gibi bulmuş ama ben birebir aynını istiyorum özel yapım Türkiyede nerde yaptırabiliriz? Ben bugün çarşıda baya dolandım yok biz yapmayız dediler adamın biri de kalıbı vardır onu arıcaksın dedi ama internette bakıyorum hep bloglarda falan var satışı olan bir yer göremedim sanırım özel yapım
Ya vanda yapılıyor deseniz kalkıp göndericem eşimi o derece aşık oldum bu yüzüğe :)) lütfen bilen varsa yardımcı olsun :)
merak ettiyseniz yüzüğün resmini de paylaşabilirim
hiç böyle takı pırlanta takıntım hayranlığım olmamıştı ama söz konusu bu olunca
benim de ilk aklıma orası geldi
önce alsancağa bakıcam pazartesi günü birinin adını verdi burada bir arkadaş önce ona soralım
kemeraltında şansımız var mı bilemedim ki :26:
Kızlar benim çok sevdiğim, hatta her gün açıp açıp baktığım bir yüzük vardı. Eşim de bu durumu fark etmiş ve bana yıldönümü hatta düğün hediyesi olarak almaya karar vermiş. Ancak yüzüğü bi türlü bulamıyorum o bulamıcak diye bana dert oldu benzeri gibi bulmuş ama ben birebir aynını istiyorum özel yapım Türkiyede nerde yaptırabiliriz? Ben bugün çarşıda baya dolandım yok biz yapmayız dediler adamın biri de kalıbı vardır onu arıcaksın dedi ama internette bakıyorum hep bloglarda falan var satışı olan bir yer göremedim sanırım özel yapım
Ya vanda yapılıyor deseniz kalkıp göndericem eşimi o derece aşık oldum bu yüzüğe :)) lütfen bilen varsa yardımcı olsun :)
merak ettiyseniz yüzüğün resmini de paylaşabilirim
hiç böyle takı pırlanta takıntım hayranlığım olmamıştı ama söz konusu bu olunca
Sirf bunu soyleyebilmek icin uye oldum.instagramda aryadiamond adli hesap bu yuzugun aynisini yapmis daha onceki sayfalarda bu ismi yazan var ama gozden kacmis sanirim. Istek uzerine kalibi çıkarmış ve atom taslisini uretmis bire bir aynısı gibi duruyor ben bir farklılık göremedim. Atom tasli ve ya istediginiz karat pırlantayla calisabileceklerini soylemis. Yuzugun fotografini eklemeye calistim ama mobil oldugum icin beceremedim. Sayfasina girerseniz alt kisimlarda var iletişim bilgileri de var arayip konusmak isterseniz
dur hemen şimdi üye oluyorum o zaman benim instagramım yoktu o arkadaşın yorumu biliyorum da o benzerini paylaşmıştı yüzüğün aynısı olduğunu söylemedi hemen bakıp yazıyorumbu arada teşekkür ederim üye olup söylediğiniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?