Özel yapım yüzük :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Son düzenleme:
Biz alyansları alırken çok dolaştık.
Kemeraltında kuyumcuların olduğu pasajda adamın biri demişti isterseniz istediğiniz modeli sipariş üstüne özel imalat yaparız diye.
Bence yapılır.

Tamamdır canım çok sağol

Forumun aklını başından aldın bir yüzükle
Çok merak ediyorum bu azmin ve dayanışmanın sonunu

şimdi de instagramdaki şu adama mesaj attık bakalım

hakkaten ya herkesi ayaklandırdım

pırlantaya 25bin diyor .63 karata karatı düşürürseniz fiyat da düşer dedi pırlanta olmaz normal olursa da 1200 dedi

Aaaaa atom taslisina 700 lira gibi bi sey dedigini hatirliyorum yorumlarda :s baktim dogru hatırlıyormusum 690 lira diyor

Son düzenleme:
Aaaaa atom taslisina 700 lira gibi bi sey dedigini hatirliyorum yorumlarda :s

canım o belki gerçek değildir ya sentetiktir belki de
ay çok kafam karıştı :26:
hemen 1200 verip alsak mı yoksa beklesek mi 25bin çok ya daha ev alıcaz yani onca düğün masrafı var ben acıdım

çok güzel vintage tasarım sanırım.vintage yüzük olarak aratırsanız Türkçe,Almanca,İngizce yada başka dillerden bulabileceğini düşünüyorum

evet vintage çok harika ya zaten türkçe hiç aratmadım yabancı sitelerden bakıyorum hep

valla bahsettiğiniz moda terimleri bende yok açıkçası boyfriends jean crop top slipon falan ama her türlü takarım ben onu fark etmez

canım o belki gerçek değildir ya sentetiktir belki de
ay çok kafam karıştı :26:
hemen 1200 verip alsak mı yoksa beklesek mi 25bin çok ya daha ev alıcaz yani onca düğün masrafı var ben acıdım
Kuzum atom tasli iste gercek degil ama sentetikle ayni sey oluyo sanirim

Kuzum atom tasli iste gercek degil ama sentetikle ayni sey oluyo sanirim

peki sizler ne düşünüyosunuz bu konuda ya ben ilkin yabancı sitede bulduğum da sentetikti ben hemen alalım dedim ama eşim bi değeri yok ki o zaman dedi moralimi bozdu yani o pırlanta olsun diyor

peki sizler ne düşünüyosunuz bu konuda ya ben ilkin yabancı sitede bulduğum da sentetikti ben hemen alalım dedim ama eşim bi değeri yok ki o zaman dedi moralimi bozdu yani o pırlanta olsun diyor
Yani arada 3-5 oynasa tabiki pırlanta alin derdim ama 25binden bahsediyoruz yani bi araba alinabilir bi ev pesinati verilebilir nerdeyse. Cok fazla yani sentetige bende para vermek istemem ama cok bi para degil nefis koreltmek icin guzel yani eger okudugum gibi 700 falansa

ben biliyorum şimdi eşim bozuntuya vermez bunu alır ama sonra burnumuzdan da gelir. neyse bu bir köşede dursun ben yine sorayım başka izmirde daha ucuza yapan var mı diye :26:

bence adam yanlış falan anladı ya internetten bakıyorum 0.75 karat bile 2bin diyor Allah Allah :26:

Bence işçilikten dolayı yüksek fiyat söylemiş, ben olsam alırdım bu fiyata. Tabi pazarlık da yapardım:)
Benim pırlantam 0.45 karat işçilik falan hak getire tabi Ama 5 bine alındı

Son düzenleme:

Vaaaoovvv zevkli kadınsın vesselam.. Bayıldımm. Gerçekten mükemmel gözüküyor.
Aklıma bi yer gelmedi ama inşallah bulup, alırsın canım.. Çok hoş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…