Hayır sentetik olanı al bence
ay bi an korkuttun beni tabi hemen arka cebimden çıkartıp vereyim diyecektim
aslında bi açıdan doğru diyosunuz nefis kesmek için zaten tek taşım var bu da bir yıldönümü/düğün hediyesi gibi olacak
sentetik çok soluk ve yapay durmuyorsa düşünebilirim
Zirkon taşlar çok kötü duruyor, swarowski bir nebze daha iyi sanki...
Bir de mozanit diye bir taş var o da gayet güzel ama çok da ucuz değil
En iyisi kuyumculara falan bir bakıp taş beğenmek ona göre yaptırmak...
Bunun hemen kararabilecegini düşünmüyorum. Bence mail attiysaniz simdi de arayın mail atan kisi oldugunuzu belli etmeden. Cok istediğinizi farkedip fiyat sisiremesin. Boyle boyle yorumlarda 690 lira dediginiz yuzukten istiyorum falan diye. Nefis koreltmek için 690sa alinabilir. Ama 1200 diyor o da az para degil yani.şimdi araştırdım zaten zirkon kolayca çizilip kararıyormuş belki bilmediğimiz kaliteli taşlar da vardır. bir de sanırım bu yüzük rose gold kategorisinde yabancı sitelerde öyle gördüm pembemsi bir altın yani
Bunun hemen kararabilecegini düşünmüyorum. Bence mail attiysaniz simdi de arayın mail atan kisi oldugunuzu belli etmeden. Cok istediğinizi farkedip fiyat sisiremesin. Boyle boyle yorumlarda 690 lira dediginiz yuzukten istiyorum falan diye. Nefis koreltmek için 690sa alinabilir. Ama 1200 diyor o da az para degil yani.
Canım çok istiyorsun inşallah bulursun ya da bulduğun kafana yatar hic anlamıyorum sentetik atom hangisi iyiyse onu al..en azından içinde kalmaz
Benim demek istedigim yani tasi orjinal degilse 1200. Yani adam zaten 690 diyor bir kac gun once simdi durup dururken neden 1200 verilsin ki. Tabiki sizin fikriniz benimki sadece oneri1200 normal orjinal sitesinde de 1700e razı gelmiştik hatta eşim baya ucuz bulmuştu
ama taşı orjinal değil de yine değerli bir taş olabilir pırlantadan ziyade
ya da tekrar sitedeki "suzanne" adlı kadına özel yaptırıp yaptıramayacağımızı soracağım Amerikada
dediğim gibi kendi tektaşım var zaten pırlanta bu yine değerli bir taş olabilir has pırlanta olmasa da ama dandik de olmasın özendim o kadar
en iyisi Türk bi kuyumcuyla görüşmek
bir de zaten çok istediğimi belli etmedim sordum sadece Sultanahmetteymiş dükkanları
Benim demek istedigim yani tasi orjinal degilse 1200. Yani adam zaten 690 diyor bir kac gun once simdi durup dururken neden 1200 verilsin ki. Tabiki sizin fikriniz benimki sadece oneri
sizin attığınız yüzükle bu aynısı değil bunun belki işlemesinden olabilir ekstra yanlarında kullanılan işlemeler ve pırlantalar da var o yüzden ama neyse eşim de kendi telinden arayıp soracak ya emin oluruz o zaman :)
Icinize en cok sinen olur insallah biz de parmaginizda fotografini goruruz :)
Kızlar benim çok sevdiğim, hatta her gün açıp açıp baktığım bir yüzük vardı. Eşim de bu durumu fark etmiş ve bana yıldönümü hatta düğün hediyesi olarak almaya karar vermiş. Ancak yüzüğü bi türlü bulamıyorum o bulamıcak diye bana dert oldu benzeri gibi bulmuş ama ben birebir aynını istiyorum özel yapım Türkiyede nerde yaptırabiliriz? Ben bugün çarşıda baya dolandım yok biz yapmayız dediler adamın biri de kalıbı vardır onu arıcaksın dedi ama internette bakıyorum hep bloglarda falan var satışı olan bir yer göremedim sanırım özel yapım
Ya vanda yapılıyor deseniz kalkıp göndericem eşimi o derece aşık oldum bu yüzüğe :)) lütfen bilen varsa yardımcı olsun :)
merak ettiyseniz yüzüğün resmini de paylaşabilirim
hiç böyle takı pırlanta takıntım hayranlığım olmamıştı ama söz konusu bu olunca
Gercekten guzelumarım bulursunuzz keske butun esler ne baktıgımıza farketsede alsa
Ahaha umarım bulucam ya yaklaştım az kaldı
siz de açın gözünün önünde madem bilgisayara arka plan falan yapın o zaman da görmezse bişey diyemicem
haha gözünün içinede soksam almıcagı varsa almaz
ama ben bu yüzüğü çok beğendim ya inşallah bulursun canım aynısından
iyileri de çok tuzlu 0.63 karat bu
diyorum ki buna 15 bin 25 bin verip orjinalini almaktansa nasılsa kendi orjinal tektaşım var bu da ek bir hediye gibi olacak zaten yıldönümü düğün hediyesi bunu daha değeri düşük bir taşla yaptırayım diye düşünüyorum sen ne dersin? çünkü öyle olunca 1500 falan olacak fiyatı en fazla. kendi tektaşım varken biraz da saçma geliyor bu kadar masraf ya :26:
Kuzum nefis kadarlık al..ya 25 bin verilir mo saçma geliyor haa eşin iş adamı olur gider alir.ama şuanda gerek var mı bence yok..hediye bence 1500luk hediyede az değil şuanda bizim onada gücümüz yok heh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?