Özel yapım yüzük :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

linklerin çoğu ölmüş, açılanlarda da tasarım yoktu

canım yanlış mı yazdın yoksa önceki konuşmamızda ben mi yanlış anlamışım? onyedi bin mi, bin yediyüz tl mi?

dün akşam koalina nickli bir arkadaş buldu Amerikadan alırsan 799 usd yani 1700 liraya yakın
ama trde özel yapımda 13-17bin arası demiş eşime artık nereyi aradıysa
dün bir arkadaş sordum o 50bin dedi işçiliğe göre değişiyor sanırım fiyat

bunun ucuz olmasının sebebi de üstündeki elmas sentetikmiş
yani insan eliyle yapılıyor

Ağzım açık kaldıı

satıştan kalkmasa fiyatı 1700 liraydı ama benzerleri de var
ayrıca sıkıntı olsun lütfen ilk kez bir şeyi bu kadar istedim yani :))

Sıkıntıdan kastım 1700 TL için değildi.10.000 dolarada yüzük var,hele ki birde özel yapım olacaksa o bakımdan söylemiştim.Çok yakın arkadaşımın eşi bu işle uğraşıyorda ordan biliyorum.

böyle yüzük tasarlıyor mu? sorabilir misiniz kaça yaparmış bunu? bize bir fiyat verse? bir de hangi ilde

çok sordum

Asmalı konak yüzüğü gibi bence bu yüzük senden kızına ondan kızına falan geçmeli

ayyyy abyıldım bu yüzüğe
resmini çalıp bende bir sordurayım buralarda

Sen bulda adresi bi bende derim sen oraya bi uğra bana beğeneceğin birşey varrr

ahahah tamam sen gelişmeleri takip et yazarım burada verilen isimleri , siteleri dosyaladım hepsini

Asmalı konak yüzüğü gibi bence bu yüzük senden kızına ondan kızına falan geçmeli

dimi elmik ben de öyle düşündüm o yüzden essahını almak daha iyi gibi Ankarada biliyorsan tasarımcı söyle bebişim

bi de kızım olsun istemiyrem ki ben neyse geline veririz artık

dimi elmik ben de öyle düşündüm o yüzden essahını almak daha iyi gibi Ankarada biliyorsan tasarımcı söyle bebişim

bi de kızım olsun istemiyrem ki ben neyse geline veririz artık

Ben bu yüzüğü yaptırsam kızıma mızıma vermem lan mezara gömsünler bence Hele geline hiç yar etmem

İnan bilmiyorum cnm ama arkadaşlara bir sorusturayım

Ben bu yüzüğü yaptırsam kızıma mızıma vermem lan mezara gömsünler bence Hele geline hiç yar etmem

İnan bilmiyorum cnm ama arkadaşlara bir sorusturayım

ayva çekirdeği duymasın bak

gaziantep canım
bizim buralılar altına düşkündür epey
özel yapım setler bileklikler vs.
bunuda yapabilirler diye düşünüyorum

doğru diyorsun canım bi haber çıkarsa söyle olur mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…