• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel yapım yüzük :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ahahah tamam sen gelişmeleri takip et yazarım burada verilen isimleri , siteleri dosyaladım hepsini :1:

dimi elmik ben de öyle düşündüm o yüzden essahını almak daha iyi gibi Ankarada biliyorsan tasarımcı söyle bebişim :D

bi de kızım olsun istemiyrem ki ben neyse geline veririz artık :D

:9::9::9::9::9::9: tamam tatlım benim :16: bulunca toplu gideriz indirimin dibine vururuz artık hehehe:52::52::52:

Yapılabilir ama her açıdan fotosunu görmem lazım dedi bir de piyasads mutlaka bulunur kapalıçarşıda filan dedi

peki bu arkadaşın nerde canım? hangi ilde bi mail ile atsam fotosunu baksa olur mu bir fiyat söylesin bize :54:

Canım kemeraltına gidip sordunuz mu?

benim de ilk aklıma orası geldi :1:

önce alsancağa bakıcam pazartesi günü birinin adını verdi burada bir arkadaş önce ona soralım

kemeraltında şansımız var mı bilemedim ki :26:

Kızlar benim çok sevdiğim, hatta her gün açıp açıp baktığım bir yüzük vardı. Eşim de bu durumu fark etmiş ve bana yıldönümü hatta düğün hediyesi olarak almaya karar vermiş. Ancak yüzüğü bi türlü bulamıyorum o bulamıcak diye bana dert oldu benzeri gibi bulmuş ama ben birebir aynını istiyorum özel yapım Türkiyede nerde yaptırabiliriz? Ben bugün çarşıda baya dolandım yok biz yapmayız dediler adamın biri de kalıbı vardır onu arıcaksın dedi ama internette bakıyorum hep bloglarda falan var satışı olan bir yer göremedim sanırım özel yapım

Ya vanda yapılıyor deseniz kalkıp göndericem eşimi o derece aşık oldum bu yüzüğe :)) lütfen bilen varsa yardımcı olsun :)

merak ettiyseniz yüzüğün resmini de paylaşabilirim :1:

hiç böyle takı pırlanta takıntım hayranlığım olmamıştı ama söz konusu bu olunca :52:

XW7Dq5.jpg

çok güzel aslında altın eriten yerler var . bir cok usta yapar eriten ama

Forumun aklını başından aldın bir yüzükle:52:
Çok merak ediyorum bu azmin ve dayanışmanın sonunu:51:

benim de ilk aklıma orası geldi :1:

önce alsancağa bakıcam pazartesi günü birinin adını verdi burada bir arkadaş önce ona soralım

kemeraltında şansımız var mı bilemedim ki :26:

Biz alyansları alırken çok dolaştık.
Kemeraltında kuyumcuların olduğu pasajda adamın biri demişti isterseniz istediğiniz modeli sipariş üstüne özel imalat yaparız diye.
Bence yapılır.

Kızlar benim çok sevdiğim, hatta her gün açıp açıp baktığım bir yüzük vardı. Eşim de bu durumu fark etmiş ve bana yıldönümü hatta düğün hediyesi olarak almaya karar vermiş. Ancak yüzüğü bi türlü bulamıyorum o bulamıcak diye bana dert oldu benzeri gibi bulmuş ama ben birebir aynını istiyorum özel yapım Türkiyede nerde yaptırabiliriz? Ben bugün çarşıda baya dolandım yok biz yapmayız dediler adamın biri de kalıbı vardır onu arıcaksın dedi ama internette bakıyorum hep bloglarda falan var satışı olan bir yer göremedim sanırım özel yapım

Ya vanda yapılıyor deseniz kalkıp göndericem eşimi o derece aşık oldum bu yüzüğe :)) lütfen bilen varsa yardımcı olsun :)

merak ettiyseniz yüzüğün resmini de paylaşabilirim :1:

hiç böyle takı pırlanta takıntım hayranlığım olmamıştı ama söz konusu bu olunca :52:

XW7Dq5.jpg

Sirf bunu soyleyebilmek icin uye oldum. :D instagramda aryadiamond adli hesap bu yuzugun aynisini yapmis daha onceki sayfalarda bu ismi yazan var ama gozden kacmis sanirim. Istek uzerine kalibi çıkarmış ve atom taslisini uretmis bire bir aynısı gibi duruyor ben bir farklılık göremedim. Atom tasli ve ya istediginiz karat pırlantayla calisabileceklerini soylemis. Yuzugun fotografini eklemeye calistim ama mobil oldugum icin beceremedim. Sayfasina girerseniz alt kisimlarda var iletişim bilgileri de var arayip konusmak isterseniz

Son düzenleme:
çok güzel vintage tasarım sanırım.vintage yüzük olarak aratırsanız Türkçe,Almanca,İngizce yada başka dillerden bulabileceğini düşünüyorum:16:

Yüzük kesinlikle güzel bir yüzük..ama fazla alaturka..bunu cok ender takabilirsiniz..düşünsenize boyfriend jean crop toplar altına sliponlar parmağına bu yüzük:))))) bu yüzük alaturka bir giyim gerektirir eğer öyle giyiniyosanız haklısınız tabi..ama yinede dilerim bulursunuz

Sirf bunu soyleyebilmek icin uye oldum. :D instagramda aryadiamond adli hesap bu yuzugun aynisini yapmis daha onceki sayfalarda bu ismi yazan var ama gozden kacmis sanirim. Istek uzerine kalibi çıkarmış ve atom taslisini uretmis bire bir aynısı gibi duruyor ben bir farklılık göremedim. Atom tasli ve ya istediginiz karat pırlantayla calisabileceklerini soylemis. Yuzugun fotografini eklemeye calistim ama mobil oldugum icin beceremedim. Sayfasina girerseniz alt kisimlarda var iletişim bilgileri de var arayip konusmak isterseniz

dur hemen şimdi üye oluyorum o zaman benim instagramım yoktu o arkadaşın yorumu biliyorum da o benzerini paylaşmıştı yüzüğün aynısı olduğunu söylemedi hemen bakıp yazıyorum :D bu arada teşekkür ederim üye olup söylediğiniz için:1:

dur hemen şimdi üye oluyorum o zaman benim instagramım yoktu o arkadaşın yorumu biliyorum da o benzerini paylaşmıştı yüzüğün aynısı olduğunu söylemedi hemen bakıp yazıyorum :D bu arada teşekkür ederim üye olup söylediğiniz için:1:

Rica ederim bulduğunuza cok sevindim geceden beri uyelik onayimi bekliyorum sevincli haberi ben vereyim dedim:D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X