• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel yapım yüzük :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Son düzenleme:
Biz alyansları alırken çok dolaştık.
Kemeraltında kuyumcuların olduğu pasajda adamın biri demişti isterseniz istediğiniz modeli sipariş üstüne özel imalat yaparız diye.
Bence yapılır.

Tamamdır canım çok sağol :16:

Forumun aklını başından aldın bir yüzükle:52:
Çok merak ediyorum bu azmin ve dayanışmanın sonunu:51:

şimdi de instagramdaki şu adama mesaj attık bakalım :27:

hakkaten ya herkesi ayaklandırdım :52:

pırlantaya 25bin diyor .63 karata karatı düşürürseniz fiyat da düşer dedi pırlanta olmaz normal olursa da 1200 dedi :53:

Aaaaa atom taslisina 700 lira gibi bi sey dedigini hatirliyorum yorumlarda :s baktim dogru hatırlıyormusum 690 lira diyor

Son düzenleme:
Aaaaa atom taslisina 700 lira gibi bi sey dedigini hatirliyorum yorumlarda :s

canım o belki gerçek değildir ya sentetiktir belki de
ay çok kafam karıştı :26:
hemen 1200 verip alsak mı yoksa beklesek mi 25bin çok ya daha ev alıcaz yani onca düğün masrafı var ben acıdım :9:

çok güzel vintage tasarım sanırım.vintage yüzük olarak aratırsanız Türkçe,Almanca,İngizce yada başka dillerden bulabileceğini düşünüyorum:16:

evet vintage çok harika ya :16:zaten türkçe hiç aratmadım yabancı sitelerden bakıyorum hep :1:

Yüzük kesinlikle güzel bir yüzük..ama fazla alaturka..bunu cok ender takabilirsiniz..düşünsenize boyfriend jean crop toplar altına sliponlar parmağına bu yüzük:))))) bu yüzük alaturka bir giyim gerektirir eğer öyle giyiniyosanız haklısınız tabi..ama yinede dilerim bulursunuz

valla bahsettiğiniz moda terimleri bende yok açıkçası boyfriends jean crop top slipon falan :9: ama her türlü takarım ben onu fark etmez :1:

canım o belki gerçek değildir ya sentetiktir belki de
ay çok kafam karıştı :26:
hemen 1200 verip alsak mı yoksa beklesek mi 25bin çok ya daha ev alıcaz yani onca düğün masrafı var ben acıdım :9:
Kuzum atom tasli iste gercek degil ama :( sentetikle ayni sey oluyo sanirim

Kuzum atom tasli iste gercek degil ama :( sentetikle ayni sey oluyo sanirim

peki sizler ne düşünüyosunuz bu konuda ya ben ilkin yabancı sitede bulduğum da sentetikti ben hemen alalım dedim ama eşim bi değeri yok ki o zaman dedi moralimi bozdu :( yani o pırlanta olsun diyor

peki sizler ne düşünüyosunuz bu konuda ya ben ilkin yabancı sitede bulduğum da sentetikti ben hemen alalım dedim ama eşim bi değeri yok ki o zaman dedi moralimi bozdu :( yani o pırlanta olsun diyor
Yani arada 3-5 oynasa tabiki pırlanta alin derdim ama 25binden bahsediyoruz yani bi araba alinabilir bi ev pesinati verilebilir nerdeyse. Cok fazla yani sentetige bende para vermek istemem ama cok bi para degil nefis koreltmek icin guzel yani eger okudugum gibi 700 falansa

Yani arada 3-5 oynasa tabiki pırlanta alin derdim ama 25binden bahsediyoruz yani bi araba alinabilir bi ev pesinati verilebilir nerdeyse. Cok fazla yani sentetige bende para vermek istemem ama cok bi para degil nefis koreltmek icin guzel yani eger okudugum gibi 700 falansa

ben biliyorum şimdi eşim bozuntuya vermez bunu alır ama sonra burnumuzdan da gelir. neyse bu bir köşede dursun ben yine sorayım başka izmirde daha ucuza yapan var mı diye :26:

bence adam yanlış falan anladı ya internetten bakıyorum 0.75 karat bile 2bin diyor Allah Allah :26:

Bence işçilikten dolayı yüksek fiyat söylemiş, ben olsam alırdım bu fiyata. Tabi pazarlık da yapardım:)
Benim pırlantam 0.45 karat işçilik falan hak getire tabi:9: Ama 5 bine alındı

Son düzenleme:
Kızlar benim çok sevdiğim, hatta her gün açıp açıp baktığım bir yüzük vardı. Eşim de bu durumu fark etmiş ve bana yıldönümü hatta düğün hediyesi olarak almaya karar vermiş. Ancak yüzüğü bi türlü bulamıyorum o bulamıcak diye bana dert oldu benzeri gibi bulmuş ama ben birebir aynını istiyorum özel yapım Türkiyede nerde yaptırabiliriz? Ben bugün çarşıda baya dolandım yok biz yapmayız dediler adamın biri de kalıbı vardır onu arıcaksın dedi ama internette bakıyorum hep bloglarda falan var satışı olan bir yer göremedim sanırım özel yapım

Ya vanda yapılıyor deseniz kalkıp göndericem eşimi o derece aşık oldum bu yüzüğe :)) lütfen bilen varsa yardımcı olsun :)

merak ettiyseniz yüzüğün resmini de paylaşabilirim :1:

hiç böyle takı pırlanta takıntım hayranlığım olmamıştı ama söz konusu bu olunca :52:

XW7Dq5.jpg

Vaaaoovvv zevkli kadınsın vesselam.. Bayıldımm. Gerçekten mükemmel gözüküyor.
Aklıma bi yer gelmedi ama inşallah bulup, alırsın canım.. Çok hoş :nazar:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X