kıslarrrrrrrr :):)
tam da bu topici arıyordummmm..ohh bea![KK76 :32: :32:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk76.gif)
sanırım bnde vakıfta tam burslu okuycagım ama korkularım var... gerci mesajları okuyunca biraz içm rahatladı ama yine de korkularım devam ediyor çünkü burda hep türkiyede ki ünilerden bahsetmişsnz.. ben kıbrıs a gidecm ..![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
cok korkuyordum burs kesilmesinden fln ama az önce okulu aradım gerekli şeyleri sordum biraz rahtladım ..:)
gel gelelim üni hayatına.. :):)
aslında cok fazla takılmıyordum bu feriha durumlarına ama aklıma takılmıyo da deildi.. hç olmzsa oraya tek burslugiden ben degilim diger burslularla takılırım diyordum.. ama işte beynimin köselerinde o ezilme korkusu var:)
aranızda kıbrısta okuyan hiç yokmu ??
tam da bu topici arıyordummmm..ohh bea
![KK76 :32: :32:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk76.gif)
sanırım bnde vakıfta tam burslu okuycagım ama korkularım var... gerci mesajları okuyunca biraz içm rahatladı ama yine de korkularım devam ediyor çünkü burda hep türkiyede ki ünilerden bahsetmişsnz.. ben kıbrıs a gidecm ..
cok korkuyordum burs kesilmesinden fln ama az önce okulu aradım gerekli şeyleri sordum biraz rahtladım ..:)
gel gelelim üni hayatına.. :):)
aslında cok fazla takılmıyordum bu feriha durumlarına ama aklıma takılmıyo da deildi.. hç olmzsa oraya tek burslugiden ben degilim diger burslularla takılırım diyordum.. ama işte beynimin köselerinde o ezilme korkusu var:)
aranızda kıbrısta okuyan hiç yokmu ??