Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merak ettiğim bi konu var bende özel üni düşünüyorum tv lerdeki gibi hayatı sadece moda üzerine kurulan tipler mi varr şımarık insanlar mı varr çünkü ben öyle değilimm yapabilirmiyimm
bende özel üniversitede okudum tabi öyleleri de var ama hepsi öyle değil yanii:) aslında bu okuldan okula değişiyo..sen hangisini düşünüyosun mesela? ben de öyle tiplerle hiç anlaşamam hoşlanmam kendini beğenmiş insanlardan..benim arkadaşlarım benim gibi kendi hallerinde insanlardı çok da seviyodum okulumu:) sen kimle takılmak istersen onunla takılırsın..sonuçta arkadaşlık bi seçim işi çok kafana takma..
canım maltepenin öyle olduğunu sanmıyorum..yeditepe öyleymiş ama galiba..bi de ücretlerden de belli oluyo çok yüksek fiyatlı üniversiteler biraz daha ukala zengin çocuklarının tercihi oluyo:) sen istediğin bölümü seç kafana uygun arkadaşlar bulacaksın eminim umarım herşey gönlünce olur
merak ettiğim bi konu var bende özel üni düşünüyorum tv lerdeki gibi hayatı sadece moda üzerine kurulan tipler mi varr şımarık insanlar mı varr çünkü ben öyle değilimm yapabilirmiyimm
bide bişey öğrenebilirmiyim bu sene girdim diyelim bi ücretten 4 sene aynı ücretimi ödüyosunuz yoksa her egitim döneminde yapılan zamdan etkileniyomuyuz
hiç özelde okuyan kimse yokmu bize yardımcı olcak busene girdiğin ücretten mi ödüyosun 4 sene yoksa her yıl zama yapılınca senidemi etkiliyo yoksa o sene girenler içinmi
e yazdm ben guzelım ozellıyım bursluyum hıc te olmuo onlar sadce fılm dıeee :) ayrca normal ve burslu arkadaslarmda bırsuru yanı kesnlkle yok ole bısı en azndan bızım okulda.. böyle kompleksler cok gereksz hıc bosuna bunalıma gırmıeyınnnnn ben dalga bıle gecıorum arkadaslarmla aaa sızın bursunuz yoktu dımı dıe yaniiiii cokta makara yapıoruz...hıc bole bunalımlara gırmeyın bşuna fılmlere bukdr ınanmayın..
bide özel ünilerde hocaların bırakma tutumu varmış galiba öyle söylüyolar bisendaha bırakalım bi yıl daha ücret ödesinler doğrumu bu
istanbulda bir vakıf üniversitesinde tam burslu bir öğrenciyim...
aynen ben de korktum kızlar..
feriha gibi kesinlikle değil onu söyleyryim...
hee tabi ki öyle tipler var ki devlet okullarnda göremezsiniz yani o eteği giymese de olur o derece yani...
ama %80 gayet normal insanlar ben gibi kot pantolon badi gömlek vs.
kim kimin burslu olduğunu bilmez kimse kimseye sormaz...
çook arkadaşım var yakın olduğum.. bir gün bir havalılıklarını görmedim..
kantine ineriz herkes kendine uygun yiyeceğini alır kimse kimseyi sorgulamaz...
çıkışta pazara gitmişliğimiz bile vardır ve gittğimz arkadaşlar da okula paralı gelen maddi durumu yerinde olan insanlar...
çook ukala havalı olanları da pek kimse takmaz..
işin özü böyle yani
hiçbir sorun yaşamadım yaşayacağımı da sanmıyorum :))
ben %50 bursa tutuyo puanım ama napcam bilmiorum beykent ve arel düşünüyorum.. sen nerde okuosun? bi de onlar böle marka giyinir havalı havalı gezerler diolar ezerler seni diolar
ben emekli çocuğuyum yok öle lükslerim
bi binbirçeşt dükkanımz var o geçindriyo
yazsam mı yazmasam mı :2: