kızlar ziraat bankasında vezne memurluğunun koşulları nelerdir?bilen bilgi verebilir mi?
özelden yazarım canım :)
Valla bende merak ettim amaşı ki hep merak etmişimdir bankacı maaşlarını.Çünkü şubelerde çalışan bireysel müşteri temsilcisi bayanlar defileden fırlamış gibi.Ayrıca hepsinde küçük dağları ben yarattım havası var..
Hem buradan maaşı sölemenizde ne sakınca olabilirki??Burda hiçbirimiz sizi bireysel tanımıyoruz ayrıca çalıştığınız bankayıda bilmiyoruz..
Şunuda ekliyim iyiki kpssye hazırlanıyorum.Özel sektörü duyunca insan yaşamaktan soğuyor
ben sana yazayım
memur - yetkili yardımcıları 1000 - 1400 arası 1400 de taş çatlasa
Teşekkür ederim.Desene müşteri temsilcilerindeki o havalar kuru kalabalık
Valla bende merak ettim amaşı ki hep merak etmişimdir bankacı maaşlarını.Çünkü şubelerde çalışan bireysel müşteri temsilcisi bayanlar defileden fırlamış gibi.Ayrıca hepsinde küçük dağları ben yarattım havası var..
Hem buradan maaşı sölemenizde ne sakınca olabilirki??Burda hiçbirimiz sizi bireysel tanımıyoruz ayrıca çalıştığınız bankayıda bilmiyoruz..
Şunuda ekliyim iyiki kpssye hazırlanıyorum.Özel sektörü duyunca insan yaşamaktan soğuyor
Valla ben de anlamıyorum, nolcak ki özelden yazınca? Sanki devlet sırrı, ya da kişinin kendi sırrı. Maaşların öğrenilebildiği iskolig adında bir site bile var. Ben tüm maaşları yazayım isteyene. Gişeciler net 1.000 civarında alır, bireysel müşteri temsilcileri ortalama net 1500-2.000 arası değişir. Ticari müşteri temsilcileri de 2.500- 3.000e yaklaşır. Tabii bunlar birkaç yıllık kıdemler için. Şube müdürlerinin skalası daha değişir, 4.000den başlar, 10.000e kadar çıkabilir şubesinin yapısına göre.
Canım sabah açıp da bu konuyu bir bankacı olarak görmek beni şaşırttı.çünkü bazı bankacıların güllük gülistanlık gibi herşeye boyun eğmeleri beni deli ediyor.Senin bu sorunun farkında olman bile çok güzel.
Ben geçen ay gece saat 2 de çıktım işten biliyor musun?Çocuğu olan arkadaşlarımız da var ve onlar için de aynı şey geçerli.
Ama ben şu an çocuğum yok diye çok zıtlaşmıyorum buradakilerle,ama bebeğim olsa kimse kusura bakmasın tepki koyarım erken çıkarım.
Bazen delirecek gibi oluyorum çekilecek şey değil inanverdikleri maaşı söylesem dudağın uçuklar belki de..
Maasinizi soylemek istemiyorsaniz Maasimi soylesem dudagin ucaklar yazmayacaktiniz. Sizin bu sozunuzden sonra maasinizi merak edenlerin olmasi cok normal
özel sektör insanı yorar yıpratır..sadece banka değil her alanda öyle. erkek arkadaşım dünyanın en büyük 4 danışmanlık şirketinden birinde çalışıyor 6.000tl üstü geliri var ve 10 sene sonra bu rakam 2-3 katına çıkabilir ama ben hiç memnun değilim çünkü çalışma saati belli değil, gece 10-11 artık normal gelmeye başladı haftasonu bazen gece dışardayken mail gelio ve gecenin 2sinde şirkete gidiyor. Böyle hayat mı geçer :44: bir kadın olarak çok zor anne olmadan kariyer planları yapılıyosa ona göre adım atılmalı, devlet kadınlar için daha iyi gibi sanki. uzman yardımcılığından girince ztn 3-4.000 tl maaş oluyo en azından belli bir düzenin ve ailene ayırabileceğin kaliteli zamanın olur. ama özel sektör çok daha yıpratıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?