Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Babamın arkadaşı vardı bankada çalışan adam düşmanım dahi bankacı olmasın derdi gerçekten şartları zormuş oysaki hanımlar çok şirim ama sinirli,nedeni belli oldu
Merhabalar,
benim bir kuzenim Istanbul`da özel sektörde bir bankada calisiyor.
Kendisi evli ve bir cocugu var.
Calisitigi bankada gece saat 21-22 lere kadar calisiyor, eve gelmesi derken saat 23`ü buluyor.
Allah askina bu nasil bir adaletdir?
Ve kimsede birsey yapamiyormu?
Bu böyle dogrumu? Anlayamadim gitti. Bir insan nasil 12 saat ve daha fazlasi calistirilir? Neden kimse isci haklarim var diye savunmaz?
Yorumlarinizi cok merak ediyorum, ben bu isin pesini birakmayacagim, gerekirse insan haklarina bas vuracagim, bu adaletsizlige bir son demeli.
Hani uzman yard. 3-4.000 veriyor girerken acaba çok merak ettim.Birkaç tanesi dışında En fazla veren 2.500 net verir ilk girişte. Ama diğer söylediklerinde çok hak veriyorum. Bir yerden sonra lanet olsun parasına diyor insan.
Peki bankacilarin sendikalari yokmu?
Muhakkak buna bir c özüm olmali zira insan hayatindan bikar o kadar cok calismak olurmu ya?
Kizcagiz ne cocugunu görebiliyor dogru dürüst, nede esiyle evi oldugunu anlayabiliyor, zira hep calisiyor.
Yok böyle birsey.
Ankara adına konuşuyorum...BTK, SPK, Merkez Bankası gibi kurumlar veriyor. üstüne yurtdışına mastera yolluyorlar hem okul masraflarını karşılıyor hem de maaşınızın 60%ını size veriyorlar eğitim süresince. annem,babam ve kendim de dahil bu tür kurumlarda çalıştığımız için net bilgi veriyorum. ama her kurum bu kadar bonkör değil tabiki.
kızlar matematik bölümü öğrencisiyim bu bölümde devam edersem
bankacılık istiyorum ama baya üzüldüm yazdıklarınıza
yinede sormak istiyorum bölümden mezun olduğumda bankacılık adına
neler yapmam gerekiyo nasıl bi iş beni bekliyor aranızda benim gibi olupta
tecrübelerini paylaşan olursa çok memnun olurum
arkadaşlar merhaba ben 2 gün önce garanti bankasının operasyon asistanlığı sınavına girdim bugün sabah başarılı oldunuz diye mesaj geldi mülakata gireceğim fakat kafamda birsürü soru işareti var 1. si gişe mi operasyon mu sizce , 2. si ne kadar maaş veriyorlar bunlar en basiti çünkü ben yeni mezunum 4 yıllık lisans mezunuyum sizce beklemelimi yoksa bi yerden başlamalımı ?? bankacı arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim çokk
her gün aynı şekilde değildir abartmayın .benim bankacı arkadaşlarım var çok nadirdir o saatlere kadar çalıştıkları günler genelde banka kapandıktan bir saat sonra çıkarlar .her gece 10 a kadar çalıştıran banka duymadım .
Şubesine göre değişir. Sizin arkadaşınız konuyla ilgili yeterli örnek değil malesef. Aynı bankanın farklı semtlerinde bile değişir çıkış saatleri. Şube müdürüne, o şubenin yapısına vs. göre değişir.
arkadaşlar duymadım diyorsunuz kaçtane tanıdığınız var bu iş içinde olan büyükşehirde özellikle ist da?
ben garanti bankasından sırf çalışma saatleri yüzünden istifa ettim arkadaşlar..
birebir kendim yaşadım..istinasız 8-8.30 dan önce çıkmak yasaktı şubeden.
işin bitsin bitmesin farketmez..
bu toplantı olan günlerde 9*9.30 u bulurdu..
içinde olmadığınızdan ya da o saatlere kadar çalışıldığına inanmamak için sanmıyorum öyle olamaz demeyin..
bilgeg3488 operasyon asistanlığı şubede gişeden ayrı bir bölümdür.iş yükü oldukçça fazladır.şubede
sürülme yeri olarak tabir edilir..yükselme imkanı diğer birimlere göre daha zordur.
hakkında hayırlısı olsun canım ist da çalışacaksan sende benim yazdığım koşullarda çalışacaksın büyük ihtimal
Allah kolaylık versin..
haftaa bir gün falan olur anca .21 e kadar çalışan bir bankacı görmedim ben tek bir arkadaşım bankacı değil .özel bankalarda bile o saatlerde çalışılmaz .konu sahibi abartmış .hesapta açık varsa uğraşılır bulunana kadar .ama her gece olmaz o da .asıl çağrı merkezinde çalışanlar bence haksızlığa uğruyor .çoğu iktisat mezunu .mezun olur olmaz bir bankanın çağrı merkezine girip ömür tüketiyolar .agresif sinirli müşteri,başında sat diye bağıran insanlar .vardiyali çalışma saatleri .basık odalarda .üç kuruş maaş .bence devlet buna bir dur demeli .bir sürü genç insan burda çalışmak zorunda .en azından şartlar değişmeli yumuşatılmalı .bir arkadaşım çalışıyordu inanamadım anlattığına .gişe operasyonda olanların işi çok çok basit onlarla kıyaslanınca .eğitimleride birbirine denk bu kişilerin .bence bankalar konusunda bazı yaptırımlar getirilmeli .