• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

özel sektörde bankacılık

Bakın ben özel banka denetçisiydim ve inanın sizin arkadaşlarınızın anlattığı kadarıyla bilginiz varken ben yıllarca hergün şubelerde bulundum ve 300e yakın şube görmüşümdür. Çok bilmediğiniz konularda çok net yorumlar yapmayın olur mu? Benim dediğimi birkaç arkadaş da teyit etmiş, bu geç çıkma fazla mesai işleri şubesine göre değişir, bırakın bankasına göre değişmesini. Kızılayda aynı bankanın iki şubesinden biri her akşam 9a kadar çalışır, diğeri 6 olunca dükkanı kapatır giderdi. İkisini de ben denetledim, biliyorum ÇOK NET! Çağrı merkezleri konusuna katılıyorum ama inanın öyle şubeler var ki kötü yönetilmekten, kötü müşteri profilinden, eğitimsiz personelden kaynaklı birçok sebepten dolayı akşamları geç çıkmayı normal bir rutin olarak yaşıyorlar.Öyle haftada 1 falan değil.

bilmediğim bir konu değil .arkadaşlarımdan biliyorum .bence abrtılıyor .akşam mesaiye kalan farklı sektörde çalışan insanlar da var .bankada çalışmak bir çok meslekten daha rahat .ben yinede her gece kalınmadığını düşünüyorum en yakın arkadaşım bankacı daha dün sordum yine ona .bilmediğim konuda konuşmak değil benimki gördüğüm şeyler .çalışma hayatım oldu ayrıca bene 9 a kadar çalıştığımı bilirim .istediğim yorumuda yaparım bu sizi hiç ilgilendirmez ayrıca burası bir forum .size sormayacağım ne yazıcağımı .oku geç madem alıntı yapıp durma .

merhabalr eşim de bankada çalışıyor eve saat 20.00 20.30 arası geliyor bu bazen 21 .00 bazwn de 22.00 bile olabiliyor :30: çok sinir oluyorum bu bankalara:47:

bilmediğim bir konu değil .arkadaşlarımdan biliyorum .bence abrtılıyor .akşam mesaiye kalan farklı sektörde çalışan insanlar da var .bankada çalışmak bir çok meslekten daha rahat .ben yinede her gece kalınmadığını düşünüyorum en yakın arkadaşım bankacı daha dün sordum yine ona .bilmediğim konuda konuşmak değil benimki gördüğüm şeyler .çalışma hayatım oldu ayrıca bene 9 a kadar çalıştığımı bilirim .istediğim yorumuda yaparım bu sizi hiç ilgilendirmez ayrıca burası bir forum .size sormayacağım ne yazıcağımı .oku geç madem alıntı yapıp durma .

Töbe yarabbim ya. Ben diyorum ki , kaç tane bankacı arkadaşın var ? 100 tane mi? 100 farklı şubede çalışan arkadaşın var mı? 100 FARKLI ŞUBEYE SORDUN MU? Akşamları saat 6yla 9 arası 100 farklı şubede bulundun mu? Ben diyorum sana 300 tane şube rahat görmüşümdür. Bizzat içinde çalışarak. Tutmuş halen " daha dün sordum arkadaşıma" diyor. Karşıdakinin anlayacağı kadarmış gerçekten söylediklerin, anlamayınca anlamıyor. İnat etmek zorunda değilsiniz her konuda. Ha öylemiymiş diyin, bakın sizden çok çok çok daha iyi bilen mesleğin içinden gelen insanlar olarak konuşuyoruz. Benim abartmam da mümkün değil, ben şube çalışanı değilim çünkü. Ben hiçbir zaman kalmadım o saatlere, 6 olunca çıkardım. Yani çok çalışıyoruz diyip abartabileceğim bir durum da yok ortada. Ama işte sadece akıllı insanlar başkalarının tecrübelerini dinler ve faydalanır, hatası varsa düzeltir. Cehalet değil de onda inat eden cahilller en tehlikelisi. Hayır öyle değil böyle diyorsun, yok arkadaşım o öyle diyor inatla.:47:

Töbe yarabbim ya. Ben diyorum ki , kaç tane bankacı arkadaşın var ? 100 tane mi? 100 farklı şubede çalışan arkadaşın var mı? 100 FARKLI ŞUBEYE SORDUN MU? Akşamları saat 6yla 9 arası 100 farklı şubede bulundun mu? Ben diyorum sana 300 tane şube rahat görmüşümdür. Bizzat içinde çalışarak. Tutmuş halen " daha dün sordum arkadaşıma" diyor. Karşıdakinin anlayacağı kadarmış gerçekten söylediklerin, anlamayınca anlamıyor. İnat etmek zorunda değilsiniz her konuda. Ha öylemiymiş diyin, bakın sizden çok çok çok daha iyi bilen mesleğin içinden gelen insanlar olarak konuşuyoruz. Benim abartmam da mümkün değil, ben şube çalışanı değilim çünkü. Ben hiçbir zaman kalmadım o saatlere, 6 olunca çıkardım. Yani çok çalışıyoruz diyip abartabileceğim bir durum da yok ortada. Ama işte sadece akıllı insanlar başkalarının tecrübelerini dinler ve faydalanır, hatası varsa düzeltir. Cehalet değil de onda inat eden cahilller en tehlikelisi. Hayır öyle değil böyle diyorsun, yok arkadaşım o öyle diyor inatla.:47:

üff abartma yaa .ben gördüğümü söyledim.cahil falan diyemezsin burdan kimseye .sizin şikayet ettiğini saatler de geliyor normal insanlarda evine .sırf bankacılık için değil bu durum .bankacılık bir çok mesleğe göre rahat bir iş .insan hakları mahkemesine şikayet edicekmiş ay çok güldüm .

arkadaşlar elbette farklı örnekleri mevcuttur.Bu pozisyona göre de değişir ona bakarsanız..Gişedekiyle portföy yönetenin stresi bir olmaz.Ama öyle anlatılıyorki bu bankalar, sanki hergün 12 13 saat çalışılan işkence yuvaları.Herkes için aynı durum söz konusu değilken bu şekilde konuşmalar bu mesleğe belki de yeni başlayacak olanların bütün umutlarını karatıyordur..Birazda diğer seçenekleri düşünün

Bu kisiden kisiye,subeden subeye degisen bir durum.Eger esim hala bankacilik yapiyor olsaydi cok saglikli bir ruh haline sahip olmayacagini cok net bir sekilde soyleyebilirim.Allah yuzumuze bakti da ayrildi bankaciliktan.Simdi soyledigi sey,benzincide pompacilik yaparim,simit-limon satarim ama bankacilik asla diyor...
Ablamda zamaninda bankaciydi gece 2 lere kadar calistigina sahit oldum.Ole 1-2 gece de degil.Haftalarca.
Zor meslek,Allah yardim etsin bankacilara.
Dedigim gibi subeden subeye kisiden kisiye degisiyor bu durum.Isin asli meslegi sevebilmek.

Son düzenleme:
üff abartma yaa .ben gördüğümü söyledim.cahil falan diyemezsin burdan kimseye .sizin şikayet ettiğini saatler de geliyor normal insanlarda evine .sırf bankacılık için değil bu durum .bankacılık bir çok mesleğe göre rahat bir iş .insan hakları mahkemesine şikayet edicekmiş ay çok güldüm .

İnsan hakları mahkemesi mi? Benim yazdıklarımda nerede geçiyor lütfen koyu kırmızıyla işaretle de biz de görelim. Kafa güzel herhalde :37: Ne içtiysen söyle biz de içelim .

İnsan hakları mahkemesi mi? Benim yazdıklarımda nerede geçiyor lütfen koyu kırmızıyla işaretle de biz de görelim. Kafa güzel herhalde :37: Ne içtiysen söyle biz de içelim .

konu sahibi için dedim konuyu okumadın sanırım .senin canın kavga istiyor ama senin istediğini yapmayacağım .hadi selametle arkadaşım .

konu sahibi için dedim konuyu okumadın sanırım .senin canın kavga istiyor ama senin istediğini yapmayacağım .hadi selametle arkadaşım .

Bir konudan bir alıntı yapıp, yorumunun yarısını o alıntıya göre, diğer yarısını da ilk yapılmış yoruma göre yaparsan böyle anlaşılır.Kendini düzgün ifade etmeyi öğrenmelisin.Benim canım kavga istemiyor da cehaletle her zaman savaşırım :37: Neyse ki senle ilgili tavsiyelerde bulunan arkadaşlar oldu, ben gidiyim de deveye hendek atlatayım bari :)))

Son düzenleme:
Bir konudan bir alıntı yapıp, yorumunun yarısını o alıntıya göre, diğer yarısını da ilk yapılmış yoruma göre yaparsan böyle anlaşılır.Kendini düzgün ifade etmeyi öğrenmelisin.Benim canım kavga istemiyor da cehaletle her zaman savaşırım :37: Neyse ki senle ilgili tavsiyelerde bulunan arkadaşlar oldu, ben gidiyim de deveye hendek atlatayım bari :)))

sizin işiniz zaten benim hakkımda dedikodu yapmak yazık size ya çok gülüyorum .cahil senin gibi dedikodu yapanlar bence .

tanıdığım 2 bankacı ablam var, biri terfi dönemindeydi sanırım o ara çok mesai yapıyodu bekardı sorun olmuyodu kariyeri daha önemliydi, halada aynı, diğeri terfi aldı bu seferde evlendi eşinin olduğu ile gidemiyo, tayinlerinde sıkıntı var sanırım, memuriyet gibi eş durumundan yollamıyolar ya da terfileri yanıyo olabilir tam bilmiyorum, ama başlı başına para işi sıkıntılı, kafayı çok yoran bi iş

Pembepınar bu durumun şubeden şubeye değiştiğini neden kabul etmediğine bir anlam veremedim ben.Bizim bankadaki kız 22:00 a kadar çalışıyordu hem de hergün diyorum.Diğerleri de 20:30 a kadar falan.En yakın arkadaşım şu anda bankada çalışıyor ve 21:00 da evde oluyor. BANKACILIK SEKTÖRÜNÜN EN EN EN BÜYÜK PROBLEMİNİN BU GEÇ ÇIKIŞLAR OLDUĞUNU HİÇ DUYMADINIZ MI YAHU? Bankacı olan bir çok bayan bu yüzden mesleğinden ayrılıyor.

Back