Bakın ben özel banka denetçisiydim ve inanın sizin arkadaşlarınızın anlattığı kadarıyla bilginiz varken ben yıllarca hergün şubelerde bulundum ve 300e yakın şube görmüşümdür. Çok bilmediğiniz konularda çok net yorumlar yapmayın olur mu? Benim dediğimi birkaç arkadaş da teyit etmiş, bu geç çıkma fazla mesai işleri şubesine göre değişir, bırakın bankasına göre değişmesini. Kızılayda aynı bankanın iki şubesinden biri her akşam 9a kadar çalışır, diğeri 6 olunca dükkanı kapatır giderdi. İkisini de ben denetledim, biliyorum ÇOK NET! Çağrı merkezleri konusuna katılıyorum ama inanın öyle şubeler var ki kötü yönetilmekten, kötü müşteri profilinden, eğitimsiz personelden kaynaklı birçok sebepten dolayı akşamları geç çıkmayı normal bir rutin olarak yaşıyorlar.Öyle haftada 1 falan değil.
bilmediğim bir konu değil .arkadaşlarımdan biliyorum .bence abrtılıyor .akşam mesaiye kalan farklı sektörde çalışan insanlar da var .bankada çalışmak bir çok meslekten daha rahat .ben yinede her gece kalınmadığını düşünüyorum en yakın arkadaşım bankacı daha dün sordum yine ona .bilmediğim konuda konuşmak değil benimki gördüğüm şeyler .çalışma hayatım oldu ayrıca bene 9 a kadar çalıştığımı bilirim .istediğim yorumuda yaparım bu sizi hiç ilgilendirmez ayrıca burası bir forum .size sormayacağım ne yazıcağımı .oku geç madem alıntı yapıp durma .