Merhabalar,
benim bir kuzenim Istanbul`da özel sektörde bir bankada calisiyor.
Kendisi evli ve bir cocugu var.
Calisitigi bankada gece saat 21-22 lere kadar calisiyor, eve gelmesi derken saat 23`ü buluyor.
Allah askina bu nasil bir adaletdir?
Ve kimsede birsey yapamiyormu?
Bu böyle dogrumu? Anlayamadim gitti. Bir insan nasil 12 saat ve daha fazlasi calistirilir? Neden kimse isci haklarim var diye savunmaz?
Yorumlarinizi cok merak ediyorum, ben bu isin pesini birakmayacagim, gerekirse insan haklarina bas vuracagim, bu adaletsizlige bir son demeli.
Canım sabah açıp da bu konuyu bir bankacı olarak görmek beni şaşırttı.çünkü bazı bankacıların güllük gülistanlık gibi herşeye boyun eğmeleri beni deli ediyor.Senin bu sorunun farkında olman bile çok güzel.
Ben geçen ay gece saat 2 de çıktım işten biliyor musun?Çocuğu olan arkadaşlarımız da var ve onlar için de aynı şey geçerli.
Ama ben şu an çocuğum yok diye çok zıtlaşmıyorum buradakilerle,ama bebeğim olsa kimse kusura bakmasın tepki koyarım erken çıkarım.
Bazen delirecek gibi oluyorum çekilecek şey değil inanverdikleri maaşı söylesem dudağın uçuklar belki de..
şok oldum şimdi
ne kadar maaş veriyolar?
özelden yazarım canım :)
Hay Allah.. bende bankacıyım özel bir bankada ama çok şükür böyle değil. bekarken ilk sene arşiv çalışması olduğundan 10lara kadar çok durduk ama o kötü günler bitti şimdi en geç 19.30-20.00 de çıkıyoruz hatta pazarlamacılar 18.00-18.30 arası basıp gidiyorlar :=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?