• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

özel sektörde bankacılık

bankacılık mı..hele ki özel ticari bankacılık aman aman benden uzak olsun..
hayatımı mahvtti..2 yıl dayanabildim sonunda haziranda istifa ettim..
şube müdürünün keyfi kaçta isterse o saatte çıkarsın..19.30 çıkınca erken çıkmışsınız derdi
kameradan izlerdi hergün..
paşamız öğlen 12-13 gb gelirdi 17 gb çıkardı..bize dem vururdu bide..
siz siz olun..hani bu aralar çok reklamı dönen var ya eşekli horozlu anladınız siz..
müşteri olarak ta çalışan olarak da uzak durun..
şubecilik yapılacak iş değil kızlar gerçekten g.müdürlükte çok bankada aynı..
benim çocuğum yoktu ama evliyim buna rağmen eşimle binbir
problem yaşadım..
bunları bilin ve ona göre karar verin...

Canım bankacılık sektöründe değilim ama müşterinin işi dursun gece 11miş, bayrammış seyranmış haftasonuymuş demez, sabahın 5inde arar beni... Kaç defa başıma geldi.. Aldığıma değiyor mu? Maalesef hayır :(

Bende bankaciyim...hergun 4 saat yol cekiorum aldigim maas subede calisan caycidan daha az..is ariyorum suan eylulde evleniyorum isallah ozamana kadar daha iyi bir bulabilirim.

"Bankacılık zor" sözü bir taraftan durumu anlatırken diğer taraftan da evet, zor, piyasası bu diyip daha da yükleniyor yöneticiler. Bu algı değişse, bankacılık özlük hakları yüksek olan, eğitimli kişilerin çalıştığı bir meslek olarak anılmaya başlasa, bu tarz adam çalıştıranlar demek ki ben anormalim diyip kendine çeki düzen verirdi belki . Ya da en kalifiye elemanlar o bankada çalışmaktan kaçınacagından, özlük haklarını düzenlerdi. Ama şimdi normali zaten bankacılığın zor olması ya, hani piyasası bu nasılsa, bizde zor değil heryerde zor mantığıyla devam ediyorlar.

Haa bir de şu var, aynı bankanın iki farklı semti arasında bile değişiyor bu geç çıkma durumu.Nice şubeler bilirim saat 16.00'da kapıyı kilitler, nice şubeler de bilirim ki gece 11lere kadar çalıştıkları yetmez, bi de haftasonu gelirler şubeye. İş çoğu zaman şube yöneticisinde bitiyor. Genel müdürlükler şubelere göre genelde daha rahattır, servisi kaçırmama bahanesiyle çıkılır en azından.Ama tabii g.m'lerde de var kraldan çok kralcı hırs küpü, 35 yaşında ve bekar olmasını, kendinin evde bekleyeninin olmamasını, evde yapacak işi olmamasını daha çok çalışma sebebi yapan, altında çalışanları da hayattan soğutan, boyun fıtığı eden yönetici parçaları.

valla önceleri ben de özel bir ticari bankada çalışıyordum
4 yıllık tazminatımı bile almadan herşeyi bıraktım çıktım
maaşıma zam bile yapmayı teklif ettiler çıkmayayım diye amaaa
hayatımı değiştirdim tamamen çok şükür kurtuldum
şimdi farklı tarzda bir bankada huzur içinde çalışıyorum

özelden yazarım canım :)

Valla bende merak ettim amaşı ki hep merak etmişimdir bankacı maaşlarını.Çünkü şubelerde çalışan bireysel müşteri temsilcisi bayanlar defileden fırlamış gibi.Ayrıca hepsinde küçük dağları ben yarattım havası var..
Hem buradan maaşı sölemenizde ne sakınca olabilirki??Burda hiçbirimiz sizi bireysel tanımıyoruz ayrıca çalıştığınız bankayıda bilmiyoruz..

Şunuda ekliyim iyiki kpssye hazırlanıyorum.Özel sektörü duyunca insan yaşamaktan soğuyor:34:

Valla bende merak ettim amaşı ki hep merak etmişimdir bankacı maaşlarını.Çünkü şubelerde çalışan bireysel müşteri temsilcisi bayanlar defileden fırlamış gibi.Ayrıca hepsinde küçük dağları ben yarattım havası var..
Hem buradan maaşı sölemenizde ne sakınca olabilirki??Burda hiçbirimiz sizi bireysel tanımıyoruz ayrıca çalıştığınız bankayıda bilmiyoruz..

Şunuda ekliyim iyiki kpssye hazırlanıyorum.Özel sektörü duyunca insan yaşamaktan soğuyor:34:

ben sana yazayım

memur - yetkili yardımcıları 1000 - 1400 arası 1400 de taş çatlasa

Valla ben de anlamıyorum, nolcak ki özelden yazınca? Sanki devlet sırrı, ya da kişinin kendi sırrı. Maaşların öğrenilebildiği iskolig adında bir site bile var. Ben tüm maaşları yazayım isteyene. Gişeciler net 1.000 civarında alır, bireysel müşteri temsilcileri ortalama net 1500-2.000 arası değişir. Ticari müşteri temsilcileri de 2.500- 3.000e yaklaşır. Tabii bunlar birkaç yıllık kıdemler için. Şube müdürlerinin skalası daha değişir, 4.000den başlar, 10.000e kadar çıkabilir şubesinin yapısına göre.

bankanın sadece adı ve itibarı var.. yoksa maaşlar gayet düşük .. ben bilerek bankayı seçtim .. ama sınava girerek de kendini geliştirebilir ve yükselebilirsin her iş gibi

Valla ben de anlamıyorum, nolcak ki özelden yazınca? Sanki devlet sırrı, ya da kişinin kendi sırrı. Maaşların öğrenilebildiği iskolig adında bir site bile var. Ben tüm maaşları yazayım isteyene. Gişeciler net 1.000 civarında alır, bireysel müşteri temsilcileri ortalama net 1500-2.000 arası değişir. Ticari müşteri temsilcileri de 2.500- 3.000e yaklaşır. Tabii bunlar birkaç yıllık kıdemler için. Şube müdürlerinin skalası daha değişir, 4.000den başlar, 10.000e kadar çıkabilir şubesinin yapısına göre.

Pardon da maaşımı buraya açık açık yazmak istemedim ne var bunda?
Belki beni tanıyanlar var burada ve onların maaşımı bilmesini istemiyorum açıklamak durumunda değilim ki.
Ben herkese maaşını soruyor muyum.

Canım sabah açıp da bu konuyu bir bankacı olarak görmek beni şaşırttı.çünkü bazı bankacıların güllük gülistanlık gibi herşeye boyun eğmeleri beni deli ediyor.Senin bu sorunun farkında olman bile çok güzel.
Ben geçen ay gece saat 2 de çıktım işten biliyor musun?Çocuğu olan arkadaşlarımız da var ve onlar için de aynı şey geçerli.
Ama ben şu an çocuğum yok diye çok zıtlaşmıyorum buradakilerle,ama bebeğim olsa kimse kusura bakmasın tepki koyarım erken çıkarım.
Bazen delirecek gibi oluyorum çekilecek şey değil inan :( verdikleri maaşı söylesem dudağın uçuklar belki de..

Maasinizi soylemek istemiyorsaniz Maasimi soylesem dudagin ucaklar yazmayacaktiniz. Sizin bu sozunuzden sonra maasinizi merak edenlerin olmasi cok normal :20:

Son düzenleme:
özel sektör insanı yorar yıpratır..sadece banka değil her alanda öyle. erkek arkadaşım dünyanın en büyük 4 danışmanlık şirketinden birinde çalışıyor 6.000tl üstü geliri var ve 10 sene sonra bu rakam 2-3 katına çıkabilir ama ben hiç memnun değilim çünkü çalışma saati belli değil, gece 10-11 artık normal gelmeye başladı haftasonu bazen gece dışardayken mail gelio ve gecenin 2sinde şirkete gidiyor. Böyle hayat mı geçer :44: bir kadın olarak çok zor anne olmadan kariyer planları yapılıyosa ona göre adım atılmalı, devlet kadınlar için daha iyi gibi sanki. uzman yardımcılığından girince ztn 3-4.000 tl maaş oluyo en azından belli bir düzenin ve ailene ayırabileceğin kaliteli zamanın olur. ama özel sektör çok daha yıpratıcı :19:

bence devlette çalışıp alınan bin lira özel sektörde çalışıp alınan 5 bin liradan daha karlı:)
özel sektörde ne çıkış saati belli oluyor ne çalışma garantisi.
sizle aynı işi yapacak ve daha az paraya çalışacak birini buldukları anda sizi silip geçiyorlar

Maasinizi soylemek istemiyorsaniz Maasimi soylesem dudagin ucaklar yazmayacaktiniz. Sizin bu sozunuzden sonra maasinizi merak edenlerin olmasi cok normal :20:

Maaşımı yazacak olsam o cümleyi öyle kurmam da maaşımı açıkça söylerim değil mi?
Merak etmek başka,sormak başka.Her merak edileni cevaplamak zorunda da değilim!!!!!!!!!!!!!
İstediğime söylerim istemediğime de söylemem.

özel sektör insanı yorar yıpratır..sadece banka değil her alanda öyle. erkek arkadaşım dünyanın en büyük 4 danışmanlık şirketinden birinde çalışıyor 6.000tl üstü geliri var ve 10 sene sonra bu rakam 2-3 katına çıkabilir ama ben hiç memnun değilim çünkü çalışma saati belli değil, gece 10-11 artık normal gelmeye başladı haftasonu bazen gece dışardayken mail gelio ve gecenin 2sinde şirkete gidiyor. Böyle hayat mı geçer :44: bir kadın olarak çok zor anne olmadan kariyer planları yapılıyosa ona göre adım atılmalı, devlet kadınlar için daha iyi gibi sanki. uzman yardımcılığından girince ztn 3-4.000 tl maaş oluyo en azından belli bir düzenin ve ailene ayırabileceğin kaliteli zamanın olur. ama özel sektör çok daha yıpratıcı :19:

Hani uzman yard. 3-4.000 veriyor girerken acaba çok merak ettim.Birkaç tanesi dışında En fazla veren 2.500 net verir ilk girişte. Ama diğer söylediklerinde çok hak veriyorum. Bir yerden sonra lanet olsun parasına diyor insan.

Back