Özel Okuldan Devlet Okuluna🥺🥺🥺

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bazı cümleleriniz oldukça itici konu sahibi. Siz hangi kaf dağındansınız acaba? Eşim asgari ücret kazanıyor demişsiniz. Sanırım siz de çalışmıyorsunuz. Bu şekilde geçinmek bile çok zorken devlet okullarını kendinizce küçümsemeye çalışmanız çok absürt olmuş. Bu komik, gereksiz kibir neden?

Bir de çok takıldım şu yazım hatalarınıza.
Gelçek, yanlız, eylence, pempe, tuvallet, piyanu

Ayyyyy çok sinirim bozuldu okurken Siz önce kendi çıtanızı yükseltmekle başlayın işe.

+1
Kendince çok bilinçli davrandığını düşünüyor konu sahibi ama bence gayet şuursuz hareketler; "orası özel, paramız yok, gücümüz yetmiyor, devlet kötü pis ama başka çaremiz yok"

Bu da diğer yorumu. Lütfen bu yorumdaki 10 hatayı bulunuz. Sjsjsjs neyse.

Aslında konu sahibi çocukları devlete verip Türkçe kursuna gitsem nasıl olur diye sormak istedi ama anlatmaya dili yetmedi ahahshwvshagsh

Bu da diğer yorumu. Lütfen bu yorumdaki 10 hatayı bulunuz. Sjsjsjs neyse.
Zaten doğru yazan, kendini doğru ifade eden, Türkçeye imla kurallarına ehemmiyet verenler konudaki gibi düşüncelere sahip olmuyorlar. Neyin ne olduğunu biliyorlar

Kibir değil de kompleks bence. Kendine, eğitimine, koşullarına bakmadan hep bi sınıf atlama yırtınması. Bunu da çocuğunu müthiş yetiştirdiğini zannederek, özentilikle piyano yüzme dans dersleri aldırarak, çocuğuna saatlerce dil döküp çok anlayışlı ebeveyn rolü oynayarak yapmaya çalışıyor, bunlara okey hadi ama öğretmeni yerden yere vurmak, devlet okullarını aşağılamak ne mesela? Sanki çok elit bi yerlerden geliyo da çıtası düşecekmiş, gerçekten sen kendi çıtanı bi yükselt önce.
Belki acımasız oldu ama konudan bana geçen bu.

Birazdan alayımız banlanacağız galiba :))

Eltim yok kimsem yok akrabam yok yarış ati değil büyümelerine yardımcı oluyorum ama bende insanım hata da yapabilirim yaniladabilirim bunlar size bukadar rahat eleştiri yorum yapma hakini vermez
Küçücük çocuklar öğretmenin her hareketini konuşup eleştirebiliyor ama? Buna da çanak tutabiliyorsun? Çocuğum kendini ne güzel ifade ediyor diye düşünüyorsun eminim. Özgüven, kendini düzgün ifade falan böyle bi şey değil. Sonra haddini bilmez, her şeyi konuşan, her şeye yorum yapma hakkını kendinde gören, her şey istediği şekilde olmak zorunda gibi davranan nesil yetişiyor işte.

Hanımefendi o devlet okulu diye küçümsediğiniz beğenmediğiniz öğretmenler sınavları kazanmış öğretmenler. Çok şey söylemek istiyorum ama diğer öğretmenlerimizi kırmamak için söylemiyorum. Evet sizin kızlarınız size biricik ama devlet okulunda her öğrenci öğretmen için biriciktir. Bir tek sizinkilere öyle davranamaz maalesef. Yok ben devlet okulunu istemiyorum diyorsanız da paranızı verirsiniz istediğiniz okula gönderirsiniz.

Ben de öğretmenim, idarecilik yaptığım dönemde bi veli gelmişti görüşmeye, çocuğu tüm öğretmenlerden şikayetçi; öyle baktı, şöyle konuştu, nefes aldı, yanımdan geçerken yüzüme bakmadı, beni sevmiyo bence, başka çocukla konuşurken daha çok güldü vs vs, böyle bomboş eleştiriler. Kadına göre de çocuğu çok efendi, çok "hassas" bi çocuk. Ulan sen her dediğini dinleyip hak verdiğin, gelip millete hesap sorduğun ve o cesareti verdiğin için bu çocuk böyle kusur arayıcı, diken üstünde yaşayan, memnuniyetsiz, tuhaf bi şeye dönüşmüş olabilir mi acaba?

Ya da o komşunun cocugun elini tutup sınıfa götürmek yerine anneyi araması normal mi?

Çocuğu uyumayınca öğretmeni arayan veli duydu bu kulaklar. Sanki para verince ebeveynlik sorumluluğu kalkıyor.

İlk önce hiç merak etmeyin okuyacak çocuk her yerde okur. Ben de hep devlette okudum, gayet büyük sehirdi ama sınıf 66 kişiydi yani sıralarda 3 kişi otururduk sagdakinin poposu sığmazdı her hafta dönüşümlü sağa otururduk ben ODTÜden mezun oldum Avrupada çalışıyorum şimdi. Üniversiteye kadar İngilizcem bile eh isteydi şimdi 4 dil konuşuyorum. Eğitimci aile çocuğuyum, baya da hakimim konuya, o öğretmenlerin her öğrenciye özeldeki kadar vakit ayırma şansı olmasa da is güvencesi, tek ogretmen ile başlayıp bitirme şansı, ebeveynlerin ozeldeki kadar baskıcı olmaması da öğretmenler üstünde bir rahatlık sağlıyor bu da çocuğa yansıyor. Mutlu öğretmen mutlu öğrenci.

İkinci olaraksa, ya çocuklar ağlar gitmek istemez tabi ki bir haftada okuldan alıp özele vermeye gerek yok. Öğretmen çok sorunlu ise başka okula alınabilir tabi ki ama özele gerek yokmuş. Almanyada isterseniz milyon verin kimse sizin çocuğunuzu ağladı diye avutmaz, anne şefkati göstermez, gelin çocuk ağlıyor diye aramaz. Kapıda bile bekleyemezsiniz İlk haftadan sonra yasak yani. Siz karışmayın o çocuk buna alışacak derler gönderirler sizi. Bu kadar kişi uyarmış biraz ciddiye alın lütfen böyle hassas yetistirmeyin şu çocukları ya. Gerçekten Türk çocuk gördüğüm yerde tanıyorum artık, keşke aileler de biraz eğitimli olsa.

Olabilir belki yüz yüze konuşulsa daha farklı anlayabilirdik sizi. Sağlıkla büyüsünler her halükarda onları seven bir anne babaya sahip oldukları için çok şanslılar
Teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için. Amin insaAllah cümlemizinkiler insaAllah sağlıkla huzurla büyürler

Size hangi okula göndermeliyim diye soru sormadım salça olmayi bırakın artik

Valla ben çok şaşırmıştım. Çok da hanımefendi bir kadındı. Bunu gururla anlatıyor, çok harika iyi bir öğretmen. Valla ben öğretmen olsam kesin kibarca terslerdim

Özel okulda çalışana kadar şaşırıyordum. Özellikle sınıf öğretmeni arkadaşlar öyle facia şeyler anlatıyorlar ki. Ben branşçıyım. Branşımda din kültürü. Benden bile öyle garip talepleri oluyor ki

Hoca dua ezberletti, anlamını da ezberletti, hocam bu dua çocuklar için zor, ezberlemese olmaz mı? Neden bu kadar küçük çocuğa bu konuları anlattınız (müfredatta var)

Bunlar sadece arkadaşımdan duyduklarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…