Özel Okuldan Devlet Okuluna🥺🥺🥺

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
[/QUOTE] Devlete atanan öğretmenler mükemmel mi? Elestirelemez zaatlar mı?
Eğer siz de bir ogretmenseniz vay halimize!!! Karşısındaki insanı siz kimsiniz diye küçümseyen, öğretmenlerin eleştirilmesine katlanamayan, sırf mülakat ve sınavlarda başarı gösterebildiği için egosu tavan yapmış bir öğretmen.
Keşke matematik, Türkçe gibi bilgilerinizin yanında insanî taraflarınızı da ölçerek atama yapılsa da siz gibiler elense.

Siz benim yazım yanlışlarımı duzeleteceğinize bir insanla nasıl konuşulur kırmadan incitmeden onu öğrenin

Ya öğretmen olmak zor. Hoş bu zamanda çalışmak zor. İnsanlar artık saygı denen şeyi unuttu.

Branşımız aynı ama ben velilerle uğraşmak istemiyorum. Evde oturuyorum . Allah kolaylık versin. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın.

Bende oğlumu 4 yasindayken devletin anaokuluna yazdirdigimda asla alisamadi 5 gün boyunca hergün bahcede bekledim sonra birgün öğretmen cocukları bahceye cikardi birtanesi kosarak kacti ve okul kapisindan da cikarak ağlaya ağlaya kosmaya basladi önü vızır vızır araba pesinden gidip tutup getirdim kadin farketmedi bile getirdigimde.. aa kaçak var dedi güldü şaka gbi sonra baktım 4 yaş grubunun önüne üzüm getirdiler hepsi yerken öğretmen eline çay alıp yan odaya gitti ve 15 dakika gelmedi aklım çıktı birinin bogazina kacacak diye o gün aldim oradan cocugu ve özele verdim bu sene ilkokula gitmesi lazim ama kasım dogumlu oldugu icin erteletip yine devletin anasınıfına verecegim 1 sene tabi o öğretmen duruyorsa aslaa o sınıfa vermem.

sizinkiler sonucta ilkokula baslayacaklarmis paramiz yok yerine ilkokulda bu tarz seyler yok onlar anaokulundaydi artik büyüdünüz okuma yazma öğreneceksiniz vs deseydiniz yeterdi bence.

Hayat sartlari zor hele birde ikizler özel okulla başa çıkmak zor gücünüzün yetmediği yerde almak zorunda kalırsanız ilerki yaslarinda, çok daha fazla bunalıma girerler. o sebeple devlet okulunda baslamalari cok daha iyi özel ders vs desteklersiniz olur biter.

Son düzenleme:
1. Sınıfta bir öğrencim vardı belki 3 hafta boyunca kendini ortamdan soyutladı. Ağladı. Konusmaya calıstım asla ama asla iletşime geçmiyordu benimle. Ailesi çıldırdı geldi benımle kavga etmeye. Ama sene sonu teşekküre geldiler. Her çocuk hemen adapte olacak diye bir şey yok. Ay cocugum üzüldü ağladı dıye zırt pırt okul değiltiremezsiniz. Sadece okul değil her konuda böyle .

He birde özel okulda 5 yıl çalışmış biri olarak söylüyorum ki ben cocugum olunca devlet okuluna vereceğim( ki çalıştığım okul en ünlü her yerde şubesi olan özel okul)

Aynen evet orda paramız yok falan konusu oldu ama öyle üzerine çok konuşulmuş bişey değildi o yani takintilarida bu değildi eski öğretmenlerini istemeleri okullarını istemeleri eğlnce bakış açısından bakiyo onlar. Gerçekten de öyle malesef birazdaha kendilirini becermiş olmalari lazım devlet Okulunda

Çocuğu uyumayınca öğretmeni arayan veli duydu bu kulaklar. Sanki para verince ebeveynlik sorumluluğu kalkıyor.
Ben lisede branş öğretmeniyim. Toplantıda veli “hocam Aleyna’yı derste öne alır mısınız, tahtayı göremiyor” dedi. “Ben onu hiç gözlüklü görmedim, doktora götürmediniz mi” dedim. “Gözlüğü var ama hep unutuyor” dedi. “Unutmasın, alarm kursun, hangi birini öne alayım “ dedim. Ben haftada 150 öğrenci artı kendi hayatımla yeterince meşgulüm, Aleyna kendi gözlüğünü düşünüversin bir zahmet. Ve evet burası devlet lisesi.

Devlet okulları mükemmel,devletteki öğretmenler olağanüstü diyim de hepimiz gerçeği bilmesine rağmen konu kapansın
Aynenn gerçekten hepsinde de ego tavan ben burda iki çocuğun duygu değişimi olduğunu dile getirdim birileri akıl verir diye ama anladım ki bı kaç gönlü güzel insandan başka yardımcı olmaya çalışan olmadı.

Bu kadar dram yapacak birşey yok konu sahibi . Fırsatınız olur imkanı çok iyi okula gider olmaz devlet okuluna gider. Bunu kendi içinizde bu kadar buyuturseniz çocukta bu şekilde yetişir ve sonrasında bu dünyada "mutluluk" denilen şeyin sade ve sadece parayla ilintili olduğunu düşünür . Her anne ve baba evladı en iyi şartlarda okusun ister ama inanın iş cocukta biter.

Orası özel okul değil devlet okulu demek yerine sizi piyano yuzme kursuna götüreceğim deseniz belki bu kadar dram yasamayacaksiniz. Bu kadar büyütmeyin özel okulları gözünüzde. Geneli veliyi öğrenciyi hoşnut edip para cukkalama peşinde ki çocuğu özel okula giden bir veli olarak yazıyorum. Egwr calisma saatim devlet okuluna uysa devlet okuluna gönderirdim. Ben söylememiştim mesela özel okula gittiğini okuma yazma öğrenince anne bizim okulun başında özel yazıyor bu ne demek diye sormustu yani bu tarz ayrimlari çok küçük yaştan itibaren öğrenmeleri çok şart değil. Devlet okulundaki öğretmeni de gommussunuz yalan söylüyor diye napacakti her seferinde sizi arasa gelebilecek miydiniz. Anneniz gelemiyor dese ve her seferinde çocuklarınız ağlasa derse nasıl devam edecek. Siz baştan hata yapmışsınız kusura bakmayın.

Devlet okulları mükemmel,devletteki öğretmenler olağanüstü diyim de hepimiz gerçeği bilmesine rağmen konu kapansın
Bu böyle söylenemez elbet ama Ankara da okumuş biri olarak söylüyorum on yıl önce Ankara'nın üç en iyi dershanesine gittim . Hiçbiri okuldaki matematik ve kimya hocamın yerini tutamazdi. Öğretmenle uyum sağlamak farklı birşey . Salt olarak böyle bir ayrım yapılamaz.

Kiraniz egitim ogretim yili boyunc sabit kalacak sanirim..

Yani umarim...kira da olup ozele vermek.bu da yanlis bence

Biraz dram yaptığım doğrudur takıntili bir insanım ama çocuklara çok yansıtmamaya çalışıyorum bakış açınız için teşekkür ederim..

Allah kolaylık versin. İyice buldumcuk olduk anneler olarak. Bizim zamanımız da benzer bir olay olsa benim ailem sorununu kendin çöz der karismazd.

17 Ağustos depremini yaşamış 21 senelik bir eğitimci olarak net olarak diyebilirim ki çocuklar bu tür olayları bizlerden çok daha çabuk unuturlar,çabuk adapte olurlar.Gerçekten komik ve çok şımarıkça geldi yazdıklarınız.O yüzden gerçek bir konu gibi gelmedi.

Konuya inanırsın inanmasın o sizin kararınız tabi. şımarıklık konusuna gelince hadinizi bilin size hakaret etmedim ben sizde benimle bu şekilde konuşmayın

Son düzenleme:
Devlet okullarını bu kadar yetersiz görmeyin.
Benim karşılaştığım öğretmenler de gayet ilgili ve anlayışlıydı.
İsterseniz hafta sonları piyano, yüzme gibi dersler aldırabilirsiniz.

Malesef hayat toz pembe değil , yavaş yavaş çocuklarımızı da hayata adapte etmeye başlamalıyız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…