Size baştan tavsiyeler vereyim o zaman. Eğer çalışmıyorsanız evde bakma imkanınız varsa en erken 3.5 yaşında gönderin. Sosyalleşme için önemli diyecekler dinlemeyin. Size en çok ihtiyacı olduğu zaman o yaşa kadar olduğu zamanlar. Hiçbirimiz 2 yaşında okula gitmedik sosyalleşme konusunda da sıkıntı yaşamadık. Ama o yaşta annemizden uzak kalsak bunun etkisi bir ömür sürebilirdi. Etkinlikler de şöyle kartondan da gönderilir hatta bazen kumaşlardan bile etkinlik yapılabilir. Atık malzemelerden veya çok kaliteli şeylerden de ama okul öncesinde rahatlık açısından da çocuklara uygunluk açısından da %60 karton veya eva kullanılır. Pano işi zaten hem itici hem pano hazırlığı çocukların zamanından çalan bir şey. Kim çıkardı bilmiyorum Allah onu bildiği gibi yapsın fotoğrafçı mıyız öğretmen mi belli değilHenüz 18 aylık bebeğim. Ben de kreşe gönderebileceğim kadar geç göndereceğim bu hastalık meselesinden. Etkinliğe gelecek olursak fiyatları bilmiyorum ama sürekli kartondan bi şey yapıp getireceği bir okul istemem, sürekli fotoğraf panosu falan da itici geliyor sonradan ne düşünürüm bilmiyorum. Zaten 2 yaş 3 yaş neyi ne kadar yapabilir ki.. Tabi bir de öğretmenin de mutlu olacağı bir kurum isterim.