- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.456
-
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
Aynen sizin gibi dusunuyorum onceligim guvenlik benim...devlet okullarin kapisinda bi guvenlik yok....
Benim kizimin 1.5 senesi var bende simdiden ozel okul arastirmalarina basladim...
Ablam ,enistem egitimci ve ne gerek var ilkokul 4. Sinifa kadar devlet okuluna gitsin diyorlar..anlatamiyorum onlara egitimden once guvenlik onemli...
Onlarin cocuklari yaninda ayni okuldalar gozlerinin onunde bende olsam ozaman kizimi bulundugum okula veriririm zatennnnn..
Benim kızım u..’da. Eğitimini beğeniyorum kodlama , STEM, nezaket ve zarafet, yaratıcı yazarlık, satranç....
Avrupadan buraya gelmeyen bütün dersler var. Tabi ki Bahçeşehir’in olmasının da avantajı var eğitim kalitesinde.
Arkadaşımın kızı d..’da. O pek sevmiyor, özellikle öğretmen seçimlerini. Ama ben Çekmeköy’den bahsediyorım tabi..
Ümraniye Atakent’teki d.. genel müdürlük olduğu için en iyi ve köklü kadro orasıymış dedi bir defasında arkadaşım.
Paraya gelince, yıllık ücret+kıyafet+kitap kırtasiye..
İkisi de aynı sistemle çalışıyor.
Tabi aralarda gezi tiyatro sinema vs ücreti toplanıyor ama o da birşey değil, 10-20 falan...
Aklıma gelen bunlar. Soracağın olursa cevaplarım :)
Transferde sorun yoktur belki ama sistemi oturtmakta sorun. Hocaları genelde 1 yıllık sözleşmeli ve arkadaşımın dediğine göre çoğu tecrübesiz. Henüz memnun olan bir kişiyi göremedim, iyi reklam yaptı dizilerle ordan yürüyor.d... geçen sene Bahçeşehir'in üst yönetiminden birini transfer etti. onlar da aynı bahçeşehirin sistemini yerleştirmeye çalışıyorlar. aynı sınav sistemine geçtiler, aynı ödev sistemini uygulamaya çalışıyorlar. fakat benim gördüğüm, konu anlatımları çok eksikti, o açığı kapatabildiler mi bilmiyorum
Transferde sorun yoktur belki ama sistemi oturtmakta sorun. Hocaları genelde 1 yıllık sözleşmeli ve arkadaşımın dediğine göre çoğu tecrübesiz. Henüz memnun olan bir kişiyi göremedim, iyi reklam yaptı dizilerle ordan yürüyor.
U..’un sistemi Bahçeşehir’den dolayı oturmuş ve hafta içi ödev yok. 1 saat etüt var, diğerleri 4te bizimkiler 5te çıkıyor yani. Etütte öğretmenleriyle ödevlerini yapıyorlar bizi cezbeden buydu asıl.
Robotik kodlama ve Stem henüz 1de olmalarına rağmen bişeyler kattı.
İngilizce sistemleri biraz farklı diğer okullara göre onu tam çözemedim zaman gösterecek,malum okumayı yeni çözdüler zaten Türkçede bile.
Sadece ortaokul fiyatları yüksek oluyor tüm okullarda genelde. Güzel bi burs kazandıysa değerlendirilmeli durumları varsa diye düşünüyorum.