- 30 Aralık 2009
- 22.483
- 86.973
- 40
-
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
Ataşehir :))Bilgim yok insallah en dogruyu bulursun.Olumlu yorum alip 1 saat uzaklikta olan okullar hangisi, bilgimiz olsun;semt nedir:)
Valla dersen sevinirimO iki okulu biliyorum da eğitimini bilmem ama yakinen bildiğim bir okul var yazmayın diyeceğim, özelden söyleyeyim ama
Off office resmen beynim zonkluyor artık.Avrupa yakasinda olsan sana ozel okul tavsiyesi bile verirdim ama o tarafi hic bilmiyorum.. tek bildigim o ilk harfini verdigin okul hakkinda cok iyi seyler duymadigim.. beni biliyorsun zaten ozel okul derim ama cok secici olman lazim off benim basim agridi resmen :/
Ah dark benim kocaya anlatamıyorum bunu.Ben de esinin tam tersi devlet okuluna karsiyim doktorcum
Ozel okulu secmemdeki amac cocugumun guvenligi,temel ihtiyaclari duzgun sekilde karsilamasi acisindan ozel okul olacak. Egitimin kalitesi bile bu iki saydigim maddeden sonra geliyor benim icin. Ama sizin cocuk zaten ozelde mi okumustu ilkokulu? Demem o ki,onemli olan ilkokuldaki egitim kalitesi. En temelde o var cunku. Orta okul icin evine yakin olani secmen mantikli geldi bana
Iyi bir okul bulursam taşınmaya karar vermiştim.Zaten adresinizin bağlı olduğu devlet okulundan başka okula yollama şansınız yok diye biliyorum. Eğer o devlet okulunu begenmiyorsaniz özel okul iyi bir alternatif bence.
Aynen sizin gibi dusunuyorum onceligim guvenlik benim...devlet okullarin kapisinda bi guvenlik yok....Ben de esinin tam tersi devlet okuluna karsiyim doktorcum
Ozel okulu secmemdeki amac cocugumun guvenligi,temel ihtiyaclari duzgun sekilde karsilamasi acisindan ozel okul olacak. Egitimin kalitesi bile bu iki saydigim maddeden sonra geliyor benim icin. Ama sizin cocuk zaten ozelde mi okumustu ilkokulu? Demem o ki,onemli olan ilkokuldaki egitim kalitesi. En temelde o var cunku. Orta okul icin evine yakin olani secmen mantikli geldi bana
Sevgili tikabilla iki okul ismi daha sordum sana umarım bilgin vardır.O iki okulu biliyorum da eğitimini bilmem ama yakinen bildiğim bir okul var yazmayın diyeceğim, özelden söyleyeyim ama