- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.519
- 35
-
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
Sınıf ogretmeniniz den fikir alsanız. Mesela burda bir tanıdığım çocuğunu özel okula yolluyor çok çok.memnun. ogrendimki ogretmenimizin çocuğu da aynı okula gidiyor ve ogretmenimiz alıp devlet okuluna vericem diyor. Eksiklikleri anlattı ki diğer aile bunların farkında bile değil.Hiç uzatmadan konuya gireyim.
4.sınıfa giden bir çocuğum var. Bu sene mezun inşallah.
Şimdiden okul arayışına düştüm ama inanin okul bulmakta zorlanıyorum, hem de çok.
Eğitim konusunda olumlu yorum aldığım okullar kızım servisle gitse en az 1 saat uzaklıkta !
Evimi taşımak istiyorum ama bu sefer de eşimin is yerine o kadar ters istikamette oluyor ki.
Özel okullarla görüşme sağladık bugün.
Biri malum d... Koleji diğeri de u... Koleji adında iki yer ama anlatilan şeyler bana o kadar havayi geldi ki.
Ne bileyim içime sinmedi sanki.
Kazandığı bursu düşünce önüme koydukları fiyattan bir kuruş fazla ödeme almadan seneyi tamamlayacagimizi söylediler ama arkadaşım kazin ayağı öyle değil diyor :)
Eşim özel okula karşı.
Bense kafayı yiyeceğim.
Ümraniye'de okul gezmekten tabanlarim çürüdü!
Kıyamam sana benim gibi kafayı siyirmis durumdasin.Led_BiR_Vele_DisTiri neye karar verdiniz?biz de ilkokul için araştırma içindeyiz.biz de Ümraniye Şerifali de oturuyoruz .Ataşehir'de hasan akan düşünüyoruz veya d.koleji . Bir fikrin var mı hasan akan ile ilgili?
Bu arada Ataşehir'de emlak konut ortaokuluna herkes çok iyi diyor.bilgine:)
Doğa Koleji icin Atakent kampüsünde çocukları okuyan bir kaç veliye bilgi almak icin gittiğimde sorular sordum hepsi de çok memmunuz demişlerdi.Led_BiR_Vele_DisTiri neye karar verdiniz?biz de ilkokul için araştırma içindeyiz.biz de Ümraniye Şerifali de oturuyoruz .Ataşehir'de hasan akan düşünüyoruz veya d.koleji . Bir fikrin var mı hasan akan ile ilgili?
Bu arada Ataşehir'de emlak konut ortaokuluna herkes çok iyi diyor.bilgine:)
Teşekkür ederim:)bu cumartesi tüm.gunumuzu okul gezmeye ayiricax bakalım.Doğa Koleji icin Atakent kampüsünde çocukları okuyan bir kaç veliye bilgi almak icin gittiğimde sorular sordum hepsi de çok memmunuz demişlerdi.
Oraya da gidip bakın isterseniz.
Hatta çocuğu okuyan veliler en iyi cevabı verenler olacaktır.