Merhabalar , ben bu satırları nfrysmndrn 'in eşi olarak yazıyorum
Eşimin bu tarz sitelerde yorum yapması, konuları okuması hiç hoşuma gitmiyor aslında Okadar dedim bırak şu bilgisayarı film izleyelim diye dur dur bu konuyu bir okuyayım bak sana dedi
... neyse konunuzuda okudu belki burdan bir erkek bir abinin de yorumunu dinlemek hoşunuza gider gitmesse silinsinsin hatta mümkünse şikayet edinki eşimi kalıcı olarak falan silsinler
Şimdi Konuyu dallanıp budaklandırmadan ana fikrini kendi anladığım gibi özetleyeyim
Siz ekonomik olarak belli bir çıtanın üzerinde bir aileden geliyorsunuz ailenizLe yaşadığınız sıkıntıları bahsetmişsiniz, evlilik başlangıcında sayılırsınız, iş hayatına atılmak üzeresiniz,KÜÇÜK kardeşinizin geleceği sizin için kaygı verici , normal bir hayatta aç kalmayacağınızı biliyorsunuz fakat alıştığınız hayatıda bulamayacak olmak sizde bir endişe yaratıyor.
Durumuz sıradan her insanın yaşayacağı bir durum olmadığı gibi kafanızın karışık olması çok doğal, bu aşamada yapacağınız herşey bundan sonraki hayat çizginizi etkilyecektir. Bunun için kendinizi bir satranç oyununda gibi düşünmenizi hamlelerinizin artı ve eksisini iyi analiz etmeniz gerektiğini söyleyebilirim
Önemli olan sizin hayatınızda olmassa olmazlar varsa bunları iyi analiz edin ben hayatta paraya değil mutlu olmaya inananlardanım 10 aylık bir kızım var onun verdiği mutluluğu hiç bir şeye değişmem
Erkek arkadaşınızı, annenizi, babanızı iyi analiz edin onlar parayı amaç olarakmı araç olarakmı kullanıyorlar?
zaman geçince yaptığınız analizlerden dolayı pişmanlık yaşamayın...