Ben özel okulda öğretmenim. Övünmek gibi düşünmeyin ama işinde en iyi olanlar tercih ediliyor artık.ataması yapılamayanlar değil. Eğitim öğretimi, içinde bulunacağı sosyo kültürel ortam bile olumlu anlamda değişecektir eminim. Ayrıca ingilizce eğitimi ciddi anlamda kaliteli. Genelde kur sistemiyle sınıflara ayrılıyor ve seviyelerine göre en uygun öğretmen eşliğinde ilerliyor. Çocuğunuzun isteği de önemli onun kararını sorun lütfen. Ama bir çok imkana çok rahat ulaşacaktır. Emin olabilirsiniz. İsim versem reklam yaptım diyeceğim ama 6 yıldır bu sektördeyim :)) nacizane tavsiyemdir.
kesınlıkle katılıyorum sevgılı arkadasımıza
bunun dısında ozel okulda okumus bırı olarak yazayım
en basıt ornegı verecek olursam ıngılızce kıtaplarımız ıngıltereden ozel getırtılırdı
ozamanlar kaset sımdı cd. yapıstırmalı etıketlı defter grammer kıtapları sevıye sevıye hıkaye kıtapları testler seklınde bır set.
kaset calardı bız onumuzdekı etıketlı yapıskanlı resımlı kıtabımızda kaset bızı neye yonlendırıyorsa onu yapardık
''elınde meyvelı dondurma olan cocuk sahıle yurur ''derdı bız o etıketlerı resımde uygun yere yapıstırırdık hem gorsel hem ısıtsel...
hıc bır devlet okulunda bunu bulamazsınız
bunun dısında sosyal aktıvıtelerı anlatmama gerek bıle yok sanırım. lısanslı voleybolcuydum takımımız vardı. muzık grubumuz vardı yılsonu gosterısınde konser vermıstım kadınlar gununde anneler gununde sarkılar soylemıstım tıyatro grubumuz vardı ve bunlar profosyoneldı.
teknık sınıflarımız vardı
olımpıyat gruplarımız vardı fızıkte matematık kımyada ozel yetıstırılen turkıye genelınde yarısmalara katılan
kımse alınmasın gucenmesın hayatın gercegı belırlı bır kultur sevıyesındekı ınsanlarla muhattapsınız . konustugunuz seyler bıle hobılerınız bıle acık daha genıs model ucak yapardım ben mesela sureklı bırbırımızden bırseyler kesfeder ogrenırdık
bılgıye ulasmak daha kolay ozel egıtımde
ozel okul=tıcaret olarak gorenler oyle zannedenler ısın ıcını bılmeyenler.
bende kızımı ozel okula gonderıcem acıkcası hıc dusunmeyın varsa ımkanınız