Özel öğretmene az mı veriyorum ?

özele giden genelde özele devam ediyor

şunun için belirli bir düzen oluypr sen de alışıyorsun çocuk da

maddiyatın da aynı standartta ise devamı geliyor

tabii ekonomisi çöken alıyor da olağan şartlar devam edince lisede de özel okula devam ediliyor

bizim okul bu sene 22 civarında servis hariç

servisle birlikte 23-24 olan okullar çokça var mesela

eski öğrenciye indirimi kardeş indirimi vs

İstanbul da okul seçmek zor

zira zincir seçmesen de tek okula da ne kadar güveneceksin ya yarın kapanırsa İstanbul şartlarında köklü okul bulmak lazım o da maliyetli

İstanbul için az olduğunu düşünüyorum. Her ne kadar 4.sınıf desek de açıp kitabı baktığımız zaman anlamadığımız yerler olabilir, sistematik değişiyor çünkü zaman geçtikçe.

Ayrıca öğrenci ders veriyor olsa tabi ki uygun fiyata verir. Ama gelen kişi öğretmen. İlla ki daha verimli olur.

Haftalık 200 yerine 250 verseniz, ayda 1000 tl eder ve daha makul olur bana göre.

Gondermeyı dusundugum 2 okul var bu durumda. Onlarında bır kac tane subesı var ama adı oyle duyulanlardan fılan degıl. Sadece bızım bölgede yayılmış yenı okullar dusununce 4-5 senelik.
Bırde maddıyat hep aynı gıtmezse o cocugu alıp ortaokulda bıle devlete verirsek yasayacagı bocalama da benı dusunduruyor . Lısede aynı sekılde.
Bızım ısyerınde ozel unı mezunları son tercıh oluyor mesela , bunlar hep dusunduruyor benı .
Bızımde gonderebılecegımız ücretler senınkıne benzer.
Senın kı 3. sınıf bu sene dımı ? Baska çocuk varmıydı sende ben senı hep goha ıle karıstırıyorum

Her ilde ilçede fiyatlar biraz değişiyor, ben küçük bir ilçedeyim geçen sene saati 50 TL den verdim bu sene 60 TL den vericem başlarsam. Ama arkadaşlarımdan saati 75e hatta 100 e veren de var.

İkinci dönem haftalık 250 seklınde devam edecegım sanırım . Bu benım ıcımı rahatlatacak en azından dıye dusunuyorum

tek çocuk var ve 3. sınıf evet

goha nın iki tane onunkiler daha küçük tabii daha okula gitmiyorlar

Aynen öyle. Sabah kalkışımız 7:45 akşam eve giriş 5:15.
Bazen hadi diyorum kafam durdu anne kafam durdu biraz nefes alayım diyo zilli :)

Tekvandoya verdik bakalım çok hevesli şimdilik. Matematiği çok iyi geliştirsin istedim Pratik matematik dedim kesinlikle hayır dedi verdik spora bakalım :)

Bızım salı carsamba ogretmen geliyor. ogretmen gelene kadar sadece yemek yıyıp, dınlenmesını ıstıyor. O gıttıkten sonrada çuval gıbı oluyor çocuk. Odevlerını aksam yapıyor.
Cuma gunlerı okuldan gelıp, yemek yıyıp bılım sanat egıtımıne gıdıyor. Aksam ustu geliyor okuldan.
Cumrtesı ve pazar sabahtan futbol, Salı gunu okul saatınden 2 saat alınıp basketbola gıdıyor.okulda 4 ders goruyor yanı o gun.
Cumartesı aksam ustu ıngılızceye gıdıyor.
Bos vakıt tamamen pazar sadece.

Oglum 8 yasinda. Yuzmedersi aliyor ingilizce ogreniyor ve futbola gidiyor.
Tum bunlarin bize maliyeti, tek ebeveynin kazancinin 4te 1i bile degil.
Siz bu aktiviteler icin ne kadar oduyorsunuz aylik toplam?
Sizin oglan bizimkinden de yogunmus :)
Bazen uzuluyorum cocuklara pestil gibi oluyolar aksama, bizden daha yogunlar bu yasta :)
Allah yardimcimiz olsun.

9 yasında benım kı de. 1350 lıra oduyorum bunlar ıcın. Tabı bunlar ıcın gunun yarısını dısarda gecırıyor, yemegı yolu vs hıc katmıyorum hesaba.
Ama bılım sanat merkezı ve basketbol ucretsız . Onlar ıcın acılan sınavları kazandı o yüzden devlet karşılıyor onları .
Ama ben futbola gıtmesını ıstemıyorum aslında yorulduğu ve havalar soğuduğu ıcın ama o cok ıstıyor.
Bırde bılım sanat merkezıde onun gelısımı ıcın yararlı olacak dıye gıdıyor.
Baya yoğun gerçekten program.

Ayy okurken bile kafam karıştı yazık :)
Bunların hepsine tek tek vereceğine kaliteli bir özel okula versen vakti daha çok kendine kalmaz mı?

Afferim ona sinavlari kazandi demek.
Darisi benim kuzuma ins
Bilin-sanat ve basketbola gitmesi cok guzel canim. Hem de ucretsizmis.
Kendisi cok yoruldum istemiyorum artik vs sizlanmadikca devam etsin :)
Ama yazdiginiz yogun programindan benim bile basim döndu okurken:))
Yolu acik olsun pasanin :)

Ben saati en fazla 50 tl alıyorum. Fazla fazla da duruyorum. 2 saat dolar 2.5 saate yaklasırsa 100 alıyorum.

Durumu olmayanlara 40 a, aynı apartmanda olduklarıma 35 tl saati veriyorum. Siz ona göre hesaplayın.

Ben Matematik ve Türkçe için ayrı ayrı öğretmen alıyorum her ikiside haftada 1 gün 2 saatlik tekrar yaptırıyor.(geçtiği konuların tekrarı) 300er den 600 tl ödüyorum haftalık. Bence sizin ödediğiniz fiyat çok uygun ama şehirden şehire değişir

Afferim ona sinavlari kazandi demek.

Darisi benim kuzuma ins
Bilin-sanat ve basketbola gitmesi cok guzel canim. Hem de ucretsizmis.
Kendisi cok yoruldum istemiyorum artik vs sizlanmadikca devam etsin :)
Yolu acik olsun pasanin :)
İnşallah canım butun çocuklarımızın ınsallah.
Sımdıye kadar resım, drama, tıyatro, yüzme, gıtar aklıma gelmeyen başka seylere gonderdık çocuk bır turlu kendını bulamadı.
Artık futbol veya basketbolda ınsallah aradığını bulmuştur dıye düşünüyoruz.
Hepsı kendılerı ıstedıklerı sekılde , kendı ayaklarının uzerlerınde durabılmeyı başarsınlar ınsallah

Evet doğru hatırlıyorsunuz, bir sürü hakaret edip herkesi sinir etmişti. Kendisi öğretmenlerden nefret eden çoooook önemli biri.

Hayır değilim neden ve kimden bahsettiğinizi de bilmiyorum ama sizin böyle boş işlerle uğraşmaktan ne hafızanız ne kendinize hayrınız kalmış bi zahmet oysam çıkarın koyun ne yazmışım ben de bi görüyüm.Ayrıca istediğimi de yazarım sanki onca başarısız çocuğu ben yetiştirdim o “çok önemli” öğretmenlerin yetiştirdği nesil ve ülke ortada.Kimsenin bana kendini kanıtlamasına veya öğretmenleri pozitif göstermeye çalışmasına gerek yok tek işleri ülkenin başarı seviyesini yukarı çekmek ama buralarda çene çalmaktan kimseye hayırları olamıyor maalesef

İyide ben hesaplanamaz demedim ki, matematik başarısı yüzde yirmi değil ondan bahsediyorum asıl siz beni anlamamışsınız:) ve estağfirullah ben sizi eleştirmedim öğretmen olunca doğrusunu öğretme istegi içine işliyor insanın, dogrusunu öğrenin ki başka yerde yüzünüz kızarmasın:) genel bir yorum yaptım sadece:)
hepsine hakimim bahsettiklerinizin, 11 yıllık sayısal branş öğretmeniyim ve yorumunuzdaki öğretmen nefretini farkedebilecek kadar Türkçem var zaten o kadarını bilmeden atanabilmek pek mümkün olmuyor.
Her meslekte olduğu gibi eğitim camiasında da çürük elmalar var, tıpkı her doktorun mükemmel, her muhasebecinin dürüst, her avukatın cevval olmadığı gibi. “Tüm öğretmenler” dediğimiz zaman üstüme alınmam çok doğal çünkü inanın karşılığını bu dünyada alamayacak kadar işini özveriyle yapan çok meslektaşımı tanıdım. Kendimden önce onlara bu hakaret.
Yapmayın bunu, yazik gerçekten. Dünya üzerinde nefreti hakeden bir çok şey var negatif enerjinizi onlara harcayın. İyilik, pozitif enerji bulaşıcı. Biz iyi oldukça güzelleşecek dünya, inanın buna.

Sizin kişisel olarak ne olduğunuz ve nasıl olduğunuz beni hiç ilgilendirmiyor.Böyle bir konuda tabii ki genelleme yapıcam çünkü istatistikler var, koskoca bir nesil yetişiyor.Devlet veya bu konuda istatistik üreten kuruluşlara gidip “beni bu başarısızlık içeren istatistiklerden uzak tutun, ben özverili bir öğretmenim” diyo musunuz merak ediyorum.Zaten kime sorsan süper yapıyo işini o zaman bu başarısız,okuldan nefret eden, onca yıl okuyup daha çarpım tablosunu öğrenememiş kişileri kim yetiştiriyor merak ediyorum. Ayrıca ilk yorumumda da dediğim gibi ben yalnızca bu kadar başarısız insanlar yaratan bu sisteme ve içindekilere bu kadar para döken insanlara acıyorum.

Benim yüzümün kızaracağı bi durum da yok ayrıca, bunca başarısızlık silsilesi içersinde, gazetelerde boy boy Türkiye matematkte 82 ülkeden 71.oldu haberlerini okuyunca bir öğretmen olarak kendi payınıza düşen utanma duygusunu üzerinize alınıp biraz olsun şu konularda kendi hatalarınızı kabul edip özeleştiri yapamıyosanız kimseye bir şey öğretecek yetide değilsiniz bana göre.İyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…