Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Özel öğretmene az mı veriyorum ?
- Konu Sahibi CuteMom
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Kasım 2018
- 1.898
- 1.824
- 63
Öğrenci ve öğretmen bolluğu : ) etken faktör diye düşünuyorum. Kim daha ucuzsa millet ona gider..Şehirden şehire değişiyor fiyatlar. Eskişehir’de öğrenciyim son sınıfım, İngilizce özel dersi 4. sınıflara saati 15 tlye veriyoruz. Mezun ve çalışan öğretmenler en fazla 30 alıyor. Sadece üni hazırlığı gibi yüksek seviyelerde 50 tl alınıyor.
- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
Ogretmenın tercıhı bu , sınıf ogretmenımız bıraz sessız konuşuyor . Cok ıyı bır kadın ama oncekı senelerde bazı zamanlarda konudan bır haber gelıyordu eve. Cocuklada ılgısı var tabı kı. Bu sekılde karar verdı bende kabul ettım. Ama bırebır bu sekılde hep gıdıyor mu bılemıyorum .Anladım ama ben gereksiz buldum sebebi ise nasılsa özel derste gördüm deyip ders esnasında tekrar dinlemesini etkiler bu durum ve tekrar ile kalıcılık oranı düşer mümkünse önce okulda görmesi sonra bir kez daha eksikleri yakalayarak öğretmenin gidermesi daha mantıklı değil mi ?
Saatlık ucret sorulmuş , 100 lıra saatlık dedıgım 1.30 saat ortalaması daha once ve sonrada olabılıyor.
- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
Bırde bebegımız var. Allah herkese yardım etsın. Cok calısmak lazımAy demeyin ozel ders filan
simdiden bez mama parasina yetemiyoruz su minnaklarin sonra bir de ozel ders mi cikacak basimiza fiyatlara gel! Bilmiyorum piyasayi ama bence gayet makul bir tutar oduyorsunuz
Ogretmenın tercıhı bu , sınıf ogretmenımız bıraz sessız konuşuyor . Cok ıyı bır kadın ama oncekı senelerde bazı zamanlarda konudan bır haber gelıyordu eve. Cocuklada ılgısı var tabı kı. Bu sekılde karar verdı bende kabul ettım. Ama bırebır bu sekılde hep gıdıyor mu bılemıyorum .
Saatlık ucret sorulmuş , 100 lıra saatlık dedıgım 1.30 saat ortalaması daha once ve sonrada olabılıyor.
konuyla ilgisiz de bu durum çocukta okuldaki dersi dinlemeye gerek yok zaten öğretmen iyi anlatamıyor algısı doğurmuyor mu
bir de bildiğim kadarı ile oğlun Bilsem de de eğitim alıyordu
ona özel eğitim programı çıkarılıp eksik alanlarının özel takviyesi gerekmiyor mu
yani kuvvetli yönleri farklı olunca bazı akademik alanlardaki yönleri daha geriden gelebiliyor
bence miktar çok sıkıntılı değil ama bir sonraki dönem 1000 TL olacak hale gelebilir
zira hafta 2-2,5 saat için uygun bir miktar gibi duruyor
- 13 Kasım 2018
- 1.898
- 1.824
- 63
Zaten saatlik dediğimiz şeyi yarım saat asabiliyoruz yani bu etkinlik mı konu anlAtim mı gibi şeylere göre değişiyor , yine verdiginiz ucret makul bence . Tavsiyemdir, bir öğretmen olarak çocuğun kafasındaki okul ve öğrencilik algısını değiştirecek nitelikte özel ders verilmesine karşıyım okullarin verimliliği de düştü son zamanlarda bunu da biliyorum fakat önce bireysel olarak o bilgiyi okulda alabileceği kişi sadece öğretmen değildir öğrenci, akran kaynağı kitap kaynağı vs. Bunları unutmayınız , çocuk en iyi çevrede öğrenir . Önce bı elini taşın altına soksun bı çaba varmı bı bakın yoksa kolaya alışır gider öğrendiklerini her zaman parayla ve birinin desteği ile öğreneceğini beynine emdirmis olursunuz diye düşünmeden edemedim : )Ogretmenın tercıhı bu , sınıf ogretmenımız bıraz sessız konuşuyor . Cok ıyı bır kadın ama oncekı senelerde bazı zamanlarda konudan bır haber gelıyordu eve. Cocuklada ılgısı var tabı kı. Bu sekılde karar verdı bende kabul ettım. Ama bırebır bu sekılde hep gıdıyor mu bılemıyorum .
- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
Umarım oyle bısey olmuyordur, ama onun harıcınde sınıftakı çocuklar ya ozel ders alıyor ya dersaneye gıdıyorlar ya da kursa gıdıyorlar hafta sonu tam gun olarak.konuyla ilgisiz de bu durum çocukta okuldaki dersi dinlemeye gerek yok zaten öğretmen iyi anlatamıyor algısı doğurmuyor mu
bir de bildiğim kadarı ile oğlun Bilsem de de eğitim alıyordu
ona özel eğitim programı çıkarılıp eksik alanlarının özel takviyesi gerekmiyor mu
yani kuvvetli yönleri farklı olunca bazı akademik alanlardaki yönleri daha geriden gelebiliyor
bence miktar çok sıkıntılı değil ama bir sonraki dönem 1000 TL olacak hale gelebilir
zira hafta 2-2,5 saat için uygun bir miktar gibi duruyor
Hıc takvıye almayan gerçekten belkı 10 çocuk vardır.
Oglum bılseme gıtmıyor, ustun yeteneklı degıl. Zeka sevıyesı yaşıtlarından bıraz fazla onde cıktıgı ıcın , ısmını vermek ıstemedıgım bır projede egıtım alıyor.Bızı yonlendırmedıler yanı , bız kendımı projeyı duyunca başvurduk.Oda hak kazandı.
Ora da 2 zorunlu , 1 tane secmelı dersten egıtım alıyor. Ama tabı okul gıbı degıl orası.
- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
Ya cok haklısınız ama olmuyor. Gectıgımız senelerde ben cok yıprandım onuda yıprattım. Vaktımız olmuyor , yakama yapışıyor benı çalıştırmıyorsun bana destek olmuyorsun dıye cok ağlamaklı zamanlar gecırdık.Zaten saatlik dediğimiz şeyi yarım saat asabiliyoruz yani bu etkinlik mı konu anlAtim mı gibi şeylere göre değişiyor , yine verdiginiz ucret makul bence . Tavsiyemdir, bir öğretmen olarak çocuğun kafasındaki okul ve öğrencilik algısını değiştirecek nitelikte özel ders verilmesine karşıyım okullarin verimliliği de düştü son zamanlarda bunu da biliyorum fakat önce bireysel olarak o bilgiyi okulda alabileceği kişi sadece öğretmen değildir öğrenci, akran kaynağı kitap kaynağı vs. Bunları unutmayınız , çocuk en iyi çevrede öğrenir . Önce bı elini taşın altına soksun bı çaba varmı bı bakın yoksa kolaya alışır gider öğrendiklerini her zaman parayla ve birinin desteği ile öğreneceğini beynine emdirmis olursunuz diye düşünmeden edemedim : )
Ama belkı sorarım yıne acaba once konuyu okuldan mı alıyor, yoksa öğretmenden mı bu sekılde konuştuk ama bız duymuyoruz odada ne olduğunu. Bırde yaptırdığı seylerı konu anlatımı kâğıtlarını bırakıyor ama testlerı alıyor. Cunku bızım okulumuzda ortak sınav var. Sanırım ben gormeyeyım dıye yapıyor bunu bılemıyorum.
Ama takvıyesız fılan ınanın cok zor 40 kısılık sınıf. Kaynastırma ogrencısıde var. Bır curcuna oluyor kı anlatamam , öğretmende sert degıl.
Ogretmen gelmese eve ben her aksam oturup anlamadığını anlatmak zorunda olacağım kı 1 yasına gırmek uzere bırde bebegım var. Olmuyor bır turlu yetısemıyorum kı ısede başladım 2 aydır.
Bırde artık kıtaplarda hıc konu anlatımı yok, turkce kıtabı mesela. Dıl bılgısı goruyorlar . Bır tane ornek yok, konu anlatımı yok . Ben bır yerden sonra bızım bılgılerımız onada yetmeyecek dıye düşünüyorum .
- 13 Kasım 2018
- 1.898
- 1.824
- 63
Özel derste lütfen tercihleri siz belirleyin öğretmen her kalıba girebilecek bı meslektir standart ölçütleri yoktur . Ve lütfen her ders çocuğunuza dersin nasıl geçti ne yaptınız bugün sorularina karşılık gelebilecek benzer sorular sorun çünkü bugün ne yaptın sorusu literatürden çoktan kalktı. Dikkatimi çektiği için yazdım konu dışı ama kusura bakmayın .Ogretmenın tercıhı bu , sınıf ogretmenımız bıraz sessız konuşuyor . Cok ıyı bır kadın ama oncekı senelerde bazı zamanlarda konudan bır haber gelıyordu eve. Cocuklada ılgısı var tabı kı. Bu sekılde karar verdı bende kabul ettım. Ama bırebır bu sekılde hep gıdıyor mu bılemıyorum .
Umarım oyle bısey olmuyordur, ama onun harıcınde sınıftakı çocuklar ya ozel ders alıyor ya dersaneye gıdıyorlar ya da kursa gıdıyorlar hafta sonu tam gun olarak.
Hıc takvıye almayan gerçekten belkı 10 çocuk vardır.
Oglum bılseme gıtmıyor, ustun yeteneklı degıl. Zeka sevıyesı yaşıtlarından bıraz fazla onde cıktıgı ıcın , ısmını vermek ıstemedıgım bır projede egıtım alıyor.Bızı yonlendırmedıler yanı , bız kendımı projeyı duyunca başvurduk.Oda hak kazandı.
Ora da 2 zorunlu , 1 tane secmelı dersten egıtım alıyor. Ama tabı okul gıbı degıl orası.
ben bilsem diye hatırlamışım pardon
ama onun yine de farklı yönlendirilmesi gerekebilir
yani özel öğretmenle de konuşsana farklı bir yöntemle mi anlatılıyor zira mesela ileri çocuklardan okuyup anlama sıkıntısı olan çok var anlatılınca öğreniyor ya da görünce ama okumak sıkıntı vs
- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
Ta bı kı soruyorum ama , bırbırıne yakın konular mesela çıkarmadayız demesı yetmeyebılıyor. Eksılenı bulma, verılmeyenı bulma, farkı bulma, tamamen karışık verılmeyenler. Goruyorum aslında ama o bırebır takıbı yapmak cok zor. Kı oldukça fazla ılgılenıyorum ama yandan dın , fen,sosyal , ıngılızce geliyor. Onlarada destek olunca ne yalan soylıyım bazen okul defterını açmadan gun bıtıyor benım ıcın.Özel derste lütfen tercihleri siz belirleyin öğretmen her kalıba girebilecek bı meslektir standart ölçütleri yoktur . Ve lütfen her ders çocuğunuza dersin nasıl geçti ne yaptınız bugün sorularina karşılık gelebilecek benzer sorular sorun çünkü bugün ne yaptın sorusu literatürden çoktan kalktı. Dikkatimi çektiği için yazdım konu dışı ama kusura bakmayın .
Ya cok haklısınız ama olmuyor. Gectıgımız senelerde ben cok yıprandım onuda yıprattım. Vaktımız olmuyor , yakama yapışıyor benı çalıştırmıyorsun bana destek olmuyorsun dıye cok ağlamaklı zamanlar gecırdık.
Ama belkı sorarım yıne acaba once konuyu okuldan mı alıyor, yoksa öğretmenden mı bu sekılde konuştuk ama bız duymuyoruz odada ne olduğunu. Bırde yaptırdığı seylerı konu anlatımı kâğıtlarını bırakıyor ama testlerı alıyor. Cunku bızım okulumuzda ortak sınav var. Sanırım ben gormeyeyım dıye yapıyor bunu bılemıyorum.
Ama takvıyesız fılan ınanın cok zor 40 kısılık sınıf. Kaynastırma ogrencısıde var. Bır curcuna oluyor kı anlatamam , öğretmende sert degıl.
Ogretmen gelmese eve ben her aksam oturup anlamadığını anlatmak zorunda olacağım kı 1 yasına gırmek uzere bırde bebegım var. Olmuyor bır turlu yetısemıyorum kı ısede başladım 2 aydır.
Bırde artık kıtaplarda hıc konu anlatımı yok, turkce kıtabı mesela. Dıl bılgısı goruyorlar . Bır tane ornek yok, konu anlatımı yok . Ben bır yerden sonra bızım bılgılerımız onada yetmeyecek dıye düşünüyorum .
ya cute senin bu anlatımını okuyunca ben kendimi eksik hissediyorum ama
benimki 3. sınıfta ve bizim evde hiç ders yok
öğretmen ne anlatırsa o
mesela dün büyük ünlü uyumunu öğrenmişler bana geldi anlattı
ya da hareket ve kuvvet diye bir konu öğrenmişler o bana anlattı
ama ben bu konuları ona anlatamam ki en fazla anlamadığı bir şeyde şunu sor diyebilirim
zira bildiğim şeylerin bile ilkokul çocuğundaki seviyesi farklıdır
bir de biz hiç kitap defter vs görmüyoruz en fazla değerlendirme sonuçları geliyor test yapıyor öğretmenler o kadar
ödevini de kendisi yapıp çantasına koyuyor bakmıyorum bile çoğu zaman, öğretmeni gerekirse ödev üstünde düzeltip o konuyu tekrar anlatıyor
- 13 Kasım 2018
- 1.898
- 1.824
- 63
Takviye alın zaten. Bu yaş çocuklar en çok anne sen cAlistir demeye bayılıyor (konuyu bilseler bile) siz sadece özel dersi de okulu da salmayin her ders hocayı da çocuğu da sıkıştırın yönetim sizde olsun en iyisini siz belirlersiniz bu şekilde yükünüz otomatikman azalacak zaten .Ya cok haklısınız ama olmuyor. Gectıgımız senelerde ben cok yıprandım onuda yıprattım. Vaktımız olmuyor , yakama yapışıyor benı çalıştırmıyorsun bana destek olmuyorsun dıye cok ağlamaklı zamanlar gecırdık.
- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
Öğretmenın haberı var , onun ıcın kaynak araştırıp geliyor eve,veya yöntem.ben bilsem diye hatırlamışım pardon
ama onun yine de farklı yönlendirilmesi gerekebilir
yani özel öğretmenle de konuşsana farklı bir yöntemle mi anlatılıyor zira mesela ileri çocuklardan okuyup anlama sıkıntısı olan çok var anlatılınca öğreniyor ya da görünce ama okumak sıkıntı vs
Bazen kartonlarla geliyor, bazen normal test kıtabı , bazende klasık yöntem.
Degısık bır çocuk kendı duzenı var ben onu ellemıyorum dıyor, mesela yan yana 4 tane çıkarma ıslemı olduğunu dusun, alt alta da 5 sıra. Normalde bız soldan saga doğru baslarız ya, bızım kı tamamen çaprazlamaya gıdıyormus.
Okudugunu anlamada sorun var , sanırım baya çocukta bu sıkıntı var. Soruyu tamamen okuduğundan suphelenıyoruz, soru kısmı cumlenın sonundaysa orasını gözüyle resım cekıp tahmın yurutebılıyor.
Cok karışık mı anlattım, anlamışsındır ınsallah
- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
Anladım ben sızı , müdahalede bulunun dıyorsunuz. Bugun gelecek mesela konuşurum tekrar nasıl goruyorsunuz nasıl yapıyorsunuz, dıye.Takviye alın zaten. Bu yaş çocuklar en çok anne sen cAlistir demeye bayılıyor (konuyu bilseler bile) siz sadece özel dersi de okulu da salmayin her ders hocayı da çocuğu da sıkıştırın yönetim sizde olsun en iyisini siz belirlersiniz bu şekilde yükünüz otomatikman azalacak zaten .
Adam bızden yaka silkecek, cok ıletısımdeyız ama ben ona cok guvendıgım ıcın (ılkokulda basta ona vermek ıstedım , bır turlu yapamadık okul muduru musade etmedı, sımdı sansımıza onunla ders gormesı benı rahatlatıyor, bırde ogretmen kendı sınıfına satranç dersı verırken , bızımkınıde alıyor ucretsız olarak yapıyor bunu atlamış olmıyayım
Öğretmenın haberı var , onun ıcın kaynak araştırıp geliyor eve,veya yöntem.
Bazen kartonlarla geliyor, bazen normal test kıtabı , bazende klasık yöntem.
Degısık bır çocuk kendı duzenı var ben onu ellemıyorum dıyor, mesela yan yana 4 tane çıkarma ıslemı olduğunu dusun, alt alta da 5 sıra. Normalde bız soldan saga doğru baslarız ya, bızım kı tamamen çaprazlamaya gıdıyormus.
Okudugunu anlamada sorun var , sanırım baya çocukta bu sıkıntı var. Soruyu tamamen okuduğundan suphelenıyoruz, soru kısmı cumlenın sonundaysa orasını gözüyle resım cekıp tahmın yurutebılıyor.
Cok karışık mı anlattım, anlamışsındır ınsallah
anladım
mesela hayat bilgisinde özellikle olumlu ve olumsuz soru cümleleri var
yani bir cümle veriyor ".........yapmamalıyız" yazıyor doğru mu yanlış mı diyor
ya da işte cümlede hem olumsuzluk veren kelime hem de olumsuzluk eki me var yani olumlu oluyor cümle
bunlara dikkate etmesi önemli yani cümleyi hızlı okuyunca onlar kaçırılabiliyor
- 13 Kasım 2018
- 1.898
- 1.824
- 63
Aynen oyle yeni seyler eklenmis mi mola veriyorlar mi sorun çocuğunuz icinse sıkıldım uykum geldi diyor mu çocuk bunlar önemli. Öğretmenden yana çok şanslisiniz onu da ben atlamayayim : ) ama bir kaç dokunuş gerekiyor işte . Onların da bı hayatı var her zaman mükemmeli bekleyemeyiz .
- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.840
- 348
Ek olarak derse mecbur kalmışsınız. Ücret de makul seviyede bence... Ne kadar kalabalık bir sınıf. En ufak bir uğultu bile çığ olur. İlçede yaşıyorum , eğitim yönünden eksik mi kalır oğlum diye Büyük şehire taşınmayı düşünüyordum okula başlamadan. Ama bizim ilçe de sınıflar 20 kişi. Ne olursa olsun Büyük şehirden daha iyiyiz galiba diye düşünmeye başladım.Ya cok haklısınız ama olmuyor. Gectıgımız senelerde ben cok yıprandım onuda yıprattım. Vaktımız olmuyor , yakama yapışıyor benı çalıştırmıyorsun bana destek olmuyorsun dıye cok ağlamaklı zamanlar gecırdık.