Evet ozellıkle ondan belırttım açıkçası. Fıyat belkı bıze yüksek geliyor ama hakkını alamıyor mu, sadece bıze geliyor zaten başka vaktı yok. başka dersler verıyor kurs açtı. Belkı daha cok kazanacakken bızden az alıyor.
Avantajı ne sadece evımız yakın , yol ıcın vakıt kaybetmıyor o kadar.
Fiyatlar inanılmaz düşük,Şehirden şehire değişiyor fiyatlar. Eskişehir’de öğrenciyim son sınıfım, İngilizce özel dersi 4. sınıflara saati 15 tlye veriyoruz. Mezun ve çalışan öğretmenler en fazla 30 alıyor. Sadece üni hazırlığı gibi yüksek seviyelerde 50 tl alınıyor.
MerhabaMerhaba kızlar.
Umarım konum taşınmaz .
Gecen sene yeni doğum yapmıştım , ilk cocugumda 3. sınıfa gıdıyordu. Bu zamana kadar hep ona ben destek oldum , anlamadığı yerleri anlatıyordum , vaktım vardı.
Ama doğumdan sonra aile yardımı almama rağmen , bir türlü eski düzeni kuramadık. Derken ailemde yıl ortasında başka şehire gidince işin içiden iyice çıkamadım.
Kısa kesiyorum 2.dönem 4.sınıf hazırlığı olarak sınavlara not verildi, karneye işlenmedi.
İlk matematik sınavından 55 alınca hemen özel öğretmen arayışına girdim.
Yakın aile dostumuzun , yakın arkadaşı oğlumla aynı okulda aynı senede farklı sube ogretmenı bırıyle tanıştırıldık.
Ben cok ısrarcı oldum, destek olamıyorum geri kalıyor diye, öğretmen ise yarım donem (mart ayı) özel ders versemde verim alamayabilirler. Belki geçmiş konulardan eksiği var diye gelmek istemedi açıkçası. Mahcup olurum , içime sığmaz dedi.
Ben cok ısrarcı olduğum ıcın ucretsız geleyim destek olayım, madem aile çok zor durumda kalıyor dedı. Bız bu konuşmaları hıc yuzyuze yapmadık, aracı aıle dostumuz yaptı.
Bunları anlatıyorum onemlı. Daha sonra ozel dersler başladı haftada 1 gun 100 lıra verdik.
Yazın ailesyle ile 2-3 kere bır araya geldik. Karısı, kayınvalıdesı, kayınpederı tanıştık ve bırbırımızı cok sevdık.
Bu sene ıcınde haftada 2 gun yaparız dıye konuştuk. Ama bana sızınle para konusuna gırmeyecegım dedıgı ıcın ben gecen senekı fiyattan devam ettım . Suanda haftada 2 gun 1.30 saat bazen 1.45 dk bazen 1.20 dk kalıyor. Ayda 800 lıra verıyorum.
Ama gecen sene kı ıle aynı fıyatı verdıgım ıcınde bır yandan az mı verıyorum dıyorum , ayıp edıyor olmak ıstemıyorum.
Ilkokul ogretmenı bu sene 4. sınıfları okutuyor, bızde 4.sınıfız. Ne dıyorsunuz , 2.dönem zam yapmalı mıyım? Ne kadar yapılabılır.
Suanda turkce ve matematık ıcın geliyor. Gerı kalan derslerde ben takvıye yapıyorum gerek oldukça.
Çocuğunuzun sınıfını göz önünde bulundurunca fazla gibi verdiğiniz ücret. Ben ve kardeşim de özel ders verdik ama o kadar ücret almadık 4,5,6,7,8. Sınıflara saatlik verdiğimiz ücret bu kadar değildi... çünkü verdiğimiz eğitim zaten basit çok zorlayan bi sınıf değil ilkokul. Ama lise özel derste fiyat artıyor çünkü verilen bilgi de artıyor ve biraz zorluyor açıkcası.Merhaba kızlar.
Umarım konum taşınmaz .
Gecen sene yeni doğum yapmıştım , ilk cocugumda 3. sınıfa gıdıyordu. Bu zamana kadar hep ona ben destek oldum , anlamadığı yerleri anlatıyordum , vaktım vardı.
Ama doğumdan sonra aile yardımı almama rağmen , bir türlü eski düzeni kuramadık. Derken ailemde yıl ortasında başka şehire gidince işin içiden iyice çıkamadım.
Kısa kesiyorum 2.dönem 4.sınıf hazırlığı olarak sınavlara not verildi, karneye işlenmedi.
İlk matematik sınavından 55 alınca hemen özel öğretmen arayışına girdim.
Yakın aile dostumuzun , yakın arkadaşı oğlumla aynı okulda aynı senede farklı sube ogretmenı bırıyle tanıştırıldık.
Ben cok ısrarcı oldum, destek olamıyorum geri kalıyor diye, öğretmen ise yarım donem (mart ayı) özel ders versemde verim alamayabilirler. Belki geçmiş konulardan eksiği var diye gelmek istemedi açıkçası. Mahcup olurum , içime sığmaz dedi.
Ben cok ısrarcı olduğum ıcın ucretsız geleyim destek olayım, madem aile çok zor durumda kalıyor dedı. Bız bu konuşmaları hıc yuzyuze yapmadık, aracı aıle dostumuz yaptı.
Bunları anlatıyorum onemlı. Daha sonra ozel dersler başladı haftada 1 gun 100 lıra verdik.
Yazın ailesyle ile 2-3 kere bır araya geldik. Karısı, kayınvalıdesı, kayınpederı tanıştık ve bırbırımızı cok sevdık.
Bu sene ıcınde haftada 2 gun yaparız dıye konuştuk. Ama bana sızınle para konusuna gırmeyecegım dedıgı ıcın ben gecen senekı fiyattan devam ettım . Suanda haftada 2 gun 1.30 saat bazen 1.45 dk bazen 1.20 dk kalıyor. Ayda 800 lıra verıyorum.
Ama gecen sene kı ıle aynı fıyatı verdıgım ıcınde bır yandan az mı verıyorum dıyorum , ayıp edıyor olmak ıstemıyorum.
Ilkokul ogretmenı bu sene 4. sınıfları okutuyor, bızde 4.sınıfız. Ne dıyorsunuz , 2.dönem zam yapmalı mıyım? Ne kadar yapılabılır.
Suanda turkce ve matematık ıcın geliyor. Gerı kalan derslerde ben takvıye yapıyorum gerek oldukça.
Birebir özel dersin yoruculuğunu da hesaba katmak lazım,hele öğrenci kendisi de çalışan ve seviyesi yüksek,derece hedefleyen bir öğrenciyse bir sürü ön hazırlık yapılması gerekiyor.Haftada iki gün aylık 12 saate 800 çok fazla değil mi
MEB de ilköğretim öğretmenlerinin maaşı ne kadar ki saatlik dersi 100 lira olsun
Ne ogrenciligimde ne ogretmenken bu kadar dusuk bir ucret duymadim canim.Şehirden şehire değişiyor fiyatlar. Eskişehir’de öğrenciyim son sınıfım, İngilizce özel dersi 4. sınıflara saati 15 tlye veriyoruz. Mezun ve çalışan öğretmenler en fazla 30 alıyor. Sadece üni hazırlığı gibi yüksek seviyelerde 50 tl alınıyor.
Okuldakı konudan onde gıdıyorlar. Once ozel öğretmenden dınleyıp sonra okulda goruyor dersı. Bunla ılgılı soru cozuyorlar . Test yapıyor . Baya baya sıfırdan anlatıyor. Okul basında hemen başladık.Çocuğun kaçıncı sınıfta olduğu ücreti etkileyen bir durum değildir . Saat ücreti ödersiniz . İlkokul ortaöğretim vs farketmiyor yani. Ve 800 bence iyi bir rakam aya vurmussunuz, saat ücreti ne kadar ödüyorsunuz ? Bı de ayda 12 saat çok fazla değil mi ya haftada bir saat soru çözüm tekniği ile takviye ders olarak alması bence daha makul, matematikte konu anlatımı cokta mantıklı değil okulda görüyor zaten 1.45 dk ne yapılıyor bu kadar ?
Cocuklar okula gıdene kadar bır dertlerı yok aslındaBen sadece Allah kolaylık versin demeye geldim. Beşiğinde uyuyan miniğime baktım bir de burda ki konuya çok çalışmak lazım çokkk :))))
Şehirden şehire değişiyor fiyatlar. Eskişehir’de öğrenciyim son sınıfım, İngilizce özel dersi 4. sınıflara saati 15 tlye veriyoruz. Mezun ve çalışan öğretmenler en fazla 30 alıyor. Sadece üni hazırlığı gibi yüksek seviyelerde 50 tl alınıyor.
Anladım ama ben gereksiz buldum sebebi ise nasılsa özel derste gördüm deyip ders esnasında tekrar dinlemesini etkiler bu durum ve tekrar ile kalıcılık oranı düşer mümkünse önce okulda görmesi sonra bir kez daha eksikleri yakalayarak öğretmenin gidermesi daha mantıklı değil mi ?Okuldakı konudan onde gıdıyorlar. Once ozel öğretmenden dınleyıp sonra okulda goruyor dersı. Bunla ılgılı soru cozuyorlar . Test yapıyor . Baya baya sıfırdan anlatıyor. Okul basında hemen başladık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?