Özel öğretmene az mı veriyorum ?

Eger iciniz rahat degilse ogretmenle bunu konusun. O bu konuda sizi rahatlatirsa bir sorun kalmaz.
Bende ogretmenim bazen ders verdigim kisiyle olan yakinligim ya da ozel durumlarına gore ucretimde degisikliker yapabiliyorum. Belki öğretmenimizde ailecek gorusuyor olmanizdan dolayı size karsi ayrıcalik yapiyor olabilir. Konusursaniz iciniz rahatlar.

Bursada yasiyorum,burada universite ogrencileri o fiyatlardan ders veriyor. Her ilin piyasasi farklidir. Profesyonel ogretmenler burada saatine 200 lira aliyor ve dakika sasmadan calisiyorlar. Siz de bulundugunuz sehre gore degerlendirin

Fiyatlar inanılmaz düşük,
emeğinize yazık,üzüldüm.

Haftada iki gün aylık 12 saate 800 çok fazla değil mi
MEB de ilköğretim öğretmenlerinin maaşı ne kadar ki saatlik dersi 100 lira olsun

Merhaba
Ben de ders veriyorum
Ücretiniz normal
Şöyle ki ;
Saat ücretim 150 ama bazen 1,5 saat oluyor yine 150 alıyorum
Bazı bütçelere fazla geliyor 3 çocuk oluyor saat başı toplam da 200 alıyorum
Ne düşük ne fazla normal veriyorsunuz

Çocuğunuzun sınıfını göz önünde bulundurunca fazla gibi verdiğiniz ücret. Ben ve kardeşim de özel ders verdik ama o kadar ücret almadık 4,5,6,7,8. Sınıflara saatlik verdiğimiz ücret bu kadar değildi... çünkü verdiğimiz eğitim zaten basit çok zorlayan bi sınıf değil ilkokul. Ama lise özel derste fiyat artıyor çünkü verilen bilgi de artıyor ve biraz zorluyor açıkcası.

Üniversite öğrencisi halimle saatlik 80 liradan veriyodum ders bundan 5 sene öncesi. Az veriyosunuz yani

Haftada iki gün aylık 12 saate 800 çok fazla değil mi
MEB de ilköğretim öğretmenlerinin maaşı ne kadar ki saatlik dersi 100 lira olsun
Birebir özel dersin yoruculuğunu da hesaba katmak lazım,hele öğrenci kendisi de çalışan ve seviyesi yüksek,derece hedefleyen bir öğrenciyse bir sürü ön hazırlık yapılması gerekiyor.
ayrıca bu iş sınıfa girip anlatıp çıkmaya hiç bir yönden benzemiyor,velinin başarı beklentisi var,yeri gelir hesap sorar.

Bir de sadece ders saat ücreti olarak düşünülüyor ama öğrencinin evine gidip-gelmek zaman alıyor,ulaşım masrafı var.
Benim eşim mesela yıllardır özel ders vererek para kazanıyor.
Branşı Matematik ve üniversite hazırlık alanında çalışıyor,bu fiyatlar gündeme bile gelmez İstanbul'da üniversite hazırlık Matematik dersinde, hele de öğretmen tecrübeliyse.
Eşim karşıya geçiyorsa ders saat ücreti değişir,haftada 1 alınan dersin ücreti farklıdır,
2 alınanın farklı,eski velinin fiyatı yine farklıdır.
Kısacası bu sektörün de kendine özel bir dengesi var.

Yaşadığınız şehrin özel ders piyasasına göre karar verin derim. Sırf bu başlıkta bile çeşit çeşit fikir beyan edilmiş

Çocuğun kaçıncı sınıfta olduğu ücreti etkileyen bir durum değildir . Saat ücreti ödersiniz . İlkokul ortaöğretim vs farketmiyor yani. Ve 800 bence iyi bir rakam aya vurmussunuz, saat ücreti ne kadar ödüyorsunuz ? Bı de ayda 12 saat çok fazla değil mi ya haftada bir saat soru çözüm tekniği ile takviye ders olarak alması bence daha makul, matematikte konu anlatımı cokta mantıklı değil okulda görüyor zaten 1.45 dk ne yapılıyor bu kadar ?

Ne ogrenciligimde ne ogretmenken bu kadar dusuk bir ucret duymadim canim.
Mezun ve calisan ogretmenler (brans ogretmeni arkadaslarim ve kendim dahil) yurtdisina yerlesmeden (yaklasik 5 sene once) 120 TL idi.
Emeginin karsiligini almani dilerim canim
Hakkimizda hayirlisi

Iyi bence fiyat demis zaten para mevzusuna girmeyecegim die

Ay demeyin ozel ders filan simdiden bez mama parasina yetemiyoruz su minnaklarin sonra bir de ozel ders mi cikacak basimiza fiyatlara gel! Bilmiyorum piyasayi ama bence gayet makul bir tutar oduyorsunuz

Okuldakı konudan onde gıdıyorlar. Once ozel öğretmenden dınleyıp sonra okulda goruyor dersı. Bunla ılgılı soru cozuyorlar . Test yapıyor . Baya baya sıfırdan anlatıyor. Okul basında hemen başladık.

Oha. Eskişehir de o kadar mi düşük? Istanbuldaki piyasa çok yuksek

Anladım ama ben gereksiz buldum sebebi ise nasılsa özel derste gördüm deyip ders esnasında tekrar dinlemesini etkiler bu durum ve tekrar ile kalıcılık oranı düşer mümkünse önce okulda görmesi sonra bir kez daha eksikleri yakalayarak öğretmenin gidermesi daha mantıklı değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…