Normalde ben fıyatların daha yüksek olduğunu duydum .Daha 4.sinif öğrencisi bir de az mı diyorsunuz pes. Gayet uygun odediginiz ücret
Bizim ki özel okula gidiyor .Özel derslerle aylık 3 bin lira eğitim ücreti olarak ödüyoruz. Sağlıkları yerinde olsun.Zamanları verimli geçsin.Emekleri bosa gitmesin.Yapacak bir şey yok.Haftalık verıyorum ben aslında . 200 olarak.
150 yapsam 1200 yapıyor. Dusununce sadece bu dersı almıyor ayretten ıngılızce ıcın kursa gıdıyor, spora gıdıyor. Ozel okulla yakın paralar odemeye başladım , hem fazla geliyor hemde gecen sene ıle aynı dıye haksızlık edıyorum gıbı geliyor.
Ve dedıgım gıbı gelen kışı ogretmen ogrencı fılan degıl.
özel okulda da özel derse ıhtıyac duyuluyor mu? Kaca gıdıyor?Bizim ki özel okula gidiyor .Özel derslerle aylık 3 bin lira eğitim ücreti olarak ödüyoruz. Sağlıkları yerinde olsun.Zamanları verimli geçsin.Emekleri bosa gitmesin.Yapacak bir şey yok.
İstanbul, 1.30 saatte 100 lıra verıyorum bazen once ve sonra cıktıgı oluyorHangi şehirdesiniz ? Gayet iyi ben de mi özel ders versem acaba
Evet ozellıkle ondan belırttım açıkçası. Fıyat belkı bıze yüksek geliyor ama hakkını alamıyor mu, sadece bıze geliyor zaten başka vaktı yok. başka dersler verıyor kurs açtı. Belkı daha cok kazanacakken bızden az alıyor.Öğretmenden ders aliyorum demissiniz. Brans ogretmeninin aldigi saat ucreti 150-200 arasi degisiyor.
15 tl saat ucreti ornegi verenlere de hayret ediyorum. Kendinizi bransinda egitim veren bir öğretmenle mi kiyasliyorsunuz. :)
Ya özel derslere bu kadar bütçe ayıracağınıza iyi bir özel okula gönderseniz daha mı iyi olur acaba. Çocuk da sıkılır bu şekilde bu arada ben de ogretmenim.İstanbul, 1.30 saatte 100 lıra verıyorum bazen once ve sonra cıktıgı oluyor
@MrsDelfino Eskişehir her bakımdan uygun bır sehır galıba
Ben ogretmen olduğu ıcın ve aynı okulda hemde aynı sınıfları okuttuğu ıcın konularla cok alakalı olduğundan güzel verım alırız dıye düşünüyorum. Yazılılar bugun başladı , ama ogrencı bırılerıylede tanışmamıştım . Ogretmen ılgılı ve sert, oğlum onu onemsıyor ve aynı zamanda cekınıyor.
Ingılızce ıcın ıse yıllık oduyorum haftada 1 gun gıdıyor 3 saat kalıyor onunda gunlugu 50 lıraya gelıyor
Bir daha kı sene oyle düşünüyorum açıkçası ama bu sene bu sekılde yasamamız lazım. Benden destek ıstıyor bende çalışıyorum , yetemıyorumYa özel derslere bu kadar bütçe ayıracağınıza iyi bir özel okula gönderseniz daha mı iyi olur acaba. Çocuk da sıkılır bu şekilde bu arada ben de ogretmenim.
İmkanınız varsa ve kendi okulunuzdan verim alamıyorsunuz özel okul her anlamda iyi ..Oğlum 8. sınıf olduğu için destek aldırmak zorundayım. Bizim okul iyi fakat Lgs sınavı için yeterli gelmediği için 3 ana dersten destek aldırıyorum.özel okulda da özel derse ıhtıyac duyuluyor mu? Kaca gıdıyor?
Seneye artık bu ıs böyle devam etmeyecek hemde cok zaman kaybediyor çocuk bu sekılde. Ama devlette 40 kısılık sınıflarda anca bu kadar verım alınabılıyor bızım acımızdan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?