Özel hayat

bunlara ragmen bu iliskiden ne hayir bekliyorsunuz acaba? Hosunuza mi gidiyor hakaret duymak?

Sizi sürekli aşağılayarak özgüveninizi yok ediyor. İki günlük mutluluk ve 5 gün zehir zemberek günleri teraziye koyduğunuzda zehir zemberek tarafı ağır basar. Siz de buna göre düşünüp yol yakınken uzaklaşın. Sonra inanın çoooookkkk pişman olursunuz. Tek tavsiyem evlenip çoluk çocuğa karışmadan en başında bu adamdan kurtulun. Yeniden kendinizi bulun. Birine sürekli başarısızsın kötüsün derseniz o insanı başarısızlığa sürüklersiniz. Hayatınızdaki insan size en kötü durumlarınızda bile destek olacağına köstek oluyor sadece...

Evet iki yıldır bunu anlatamadım ne yazık ki. Tek bildiği eleştirmek.
Eşime benzettim. Başlangıçta (evlenmeden önce) aşağılamalar dalga geçmeler vs vardı sonra bunlar sırayla hakarete şiddete bile dönüştü. Evlenince yaşadıklarınızın 20 bin katını falan düşünün. Katlanabilir misiniz? Ben özgüveni çok sağlam bir insandım ama yok oldu zamanla özgüvenim eridi bitti sanki. Şu anda eşimle psikoloğa gidiyoruz düşünün siz gerisini. Yol yakınken vazgeçin ve yormayın kendinizi. Sizi destekleyip motive edecek insanlarla olun. Bu arada biz de iyiyken çoook iyiyiz kimse kavga edip tartıştığımıza inanmaz öyle günlerimizde ama sabun köpüğü gibi patlamasından korktuğunuz mutlulukla zaman geçirmek çok zor. Düzeltene kadar siz sizlikten gidiyorsunuz...

Evlendiğinize pişman mısınız peki? Evlenmeseydim daha farklı bir yaşantım olurdu diyor musunuz?

Evlendiğinize pişman mısınız peki? Evlenmeseydim daha farklı bir yaşantım olurdu diyor musunuz?
Şu anda bir kızım var ve evliliğimin en güzel yanı kızım. Hala düzeltmeye çalışıyorum ve zaman zaman ayrılma noktasına geliyoruz. Yaşadıklarımın çoğunu bir ben bir Allah bilir ve hala sabrediyorum. Beni boş verin benim için geç evlilik kararı üzerine düşünmek ama siz yolun başında vazgeçin böyle birinden. İki günlük dünyada hayat bu kadar zorken; zorluklarla doluyken size hayatı kolaylaştıracak biriyle olun. Halinizden anlamayıp sizi sürekli eleştiren, destek olacağına köstek olan, daha anne olmadan kardeşiyle kıyaslayan sizi hep aşağılayan biriyle olmayın. Tek diyebileceğim budur...

Sayfalarca yorum olduğu için okuyamadim, belki söyleyen olmuştur ama ben bir şey sormak istiyorum.

Bu insan size tokat atsaydı, birlikte olmaya devam eder miydiniz?

Cevabınız hayirsa iyi zamanlarınızı filan dusunmenize hic gerek yok, zira psikolojik şiddetin en ağırını uyguluyor size. Psikolojik şiddet fiziksel şiddetten genel olarak da daha ağır ve sinsi oluyor bence. Çünkü fiziksel bir olayda size unutturmayacak izler kalırken kalp rahata meyilli olduğu için iki güzel sözle kırgınlıklarını bir sonraki kötü ana kadar unutmayi tercih ediyor psikolojik şiddette. Yapmayın. Ve eğer birlikte olmaya devam ederseniz yasadiklariniz katlanarak artacak; zaman çok önemli, vaktinizi böyle bir insana daha çok heba etmeyin.

@GangstaWalk

Astoria

Milana22

LezzetliCipetpet

M magicat

Sizlerin yorumu da benim için değerli, bir şeyler söylerseniz benim için çok iyi olabilir.
Teşekkürler yorumumu sormuşsun da sen çözmüşsün zaten olayı... böyle ilişki mi olur? Kendini kötü hissettiren biriyle asla birlikte olma.

Bir de kızlar niye eski ilişkilerini anlatmaya bu kadar meraklı? Eski işte bitmiş-gitmiş. Yeni ilişkinde bu da dahil olmak üzere hiç bir şey anlatma. Zaten üniversite kazanıp yaşadığın şehirden uzaklaştığında koparsınız yavaş yavaş.

Sadece şu paragraf bile yeter yorum yapmaya aslında...

Konuyu okurken sanki üniversite sınavına girecek bir genç kadın değil de, 15yıllık evli 4 çocuklu ve çocuklarından biri henüz kundakta bir kadın imajı çiziyorsunuz. Çaresiz olduğunu düşünen ve kocasının psikolojik şiddetine boyun eğen...

Niçin? Kendinize devamlı aşağılanmayı niçin layık görüyorsunuz? 2 gün iyiysek 5 gün zehir demişsiniz. Tam tersi bile olsa katlanılmaz. Belli ki saygıyı da sevgiyi de kaybetmişsiniz ilişkinizde. Beni seviyor ama demeyin, seven insan aşağılayamaz, hakaret edemez çünkü sevdiğinde görmez, görse bile bu kadar kaba bir şekilde ifade etmeye yüreği el vermez... Çözüm çok basit aslında, her şey ortada.

Böyle biriyle ne işin var bana o şekilde laf sayacak adamı bn hala hayatımda tutucam ilgincsin gerçekten bnce sende ona seni hiç sevmedim iğrenç bi insansın seninle birlikte olacak kıza aciyorum kendini çok bişey sanıyorsun ama bn sustugum için bişey sandın aslında acınacak halde karaktersizsin de ayril git onuda hiç konusturma

Ayrılman lazım,o kişinin de ağzına kürekle vurmak lazım

böyle biriyle zaten sonunuz görünmüyor.birbirunize uygun değilsiniz.peki ohalde neden kendinize bu iskenceyi ediyorsunuz.evlide degilsinizki katlanmak zorundasın diyelim.yol ver gitsin o rahat sen rahat.

Seni sndirmeye çalışmış ve başarmış da. Güvenini kaybettirmiş ama sende şunun farkına var sakın kompleksli sevgilinle devam etme . O bir ezik o bir kompleksli o yüzden bu tarz davranışlar.

yaşınızdan daha olgunsunuz her sey ortada boyle biriyle hayat gecmez.

Yemeği siz ödeyin diyecektim de diğer her şeyi düşününce cebine harçlık bile koysanız değişmez bu. Sizi aşağılıyor mutsuz ediyor. Hem de üniversite sınavına surda ne kadar kalmışken size böyle davranıyor. Bence bırakın gitsin.

E 2 gün iyi olmak sana yetiyosa 5 gün yerden yere vurulmayı görme

Ben 32 yaşında bir kadın olarak el üstünde tutulmaktan aşağısını kendime layık görmem sen görüyorsan da verecek aklım yok

Ha ısrarlısın bir ömür geçirmeye?

Sen hiç ona herhangi bir konuda böyle biri benim hayatımda olamaz gibi bir cümle kurdun mu,muhtemelen hayır çünkü sen kursaydın adam seni döverdi bile belki,en iyi ihtimalle küfür eder kalkardı yanından ve yine sen çabalardın affetsin diye

Lutfen ayril
Seni hak etmeyen birisi o
Ben bile burdaki yorumlarindan ne kadar akli basinda genc bir kadin oldugunu biliyorum
Lutfen kendine bunu yapma
Seni hak eden , sana boyle davranmayacak biriyle beraber ol
Ve icime dogan hissi de soyliyim sana , buyuk ihtimalle okulda baska bir kizla gorusuyor yada baska bir kizdan hoslaniyor bu adam.desmund
Uzak dur abla sozu dinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…