Özel hayat

Bana biri yetersiz,basarisiz dese degnekle kovalardim herhalde, cok iyi okulda okumakla adam olunmuyor belli ki..
Bunu universiteyi 3.yilinda kazanabilmis ama su an o cokbilmis caliskan insanlardan cok daha iyi yerlerde olan biri olarak yaziyorum. Ezdirmw kendini,ne sevgiliye ne de baska kimseye. Hayat cok acayip, kimin ne olacagini asla bilemeyiz.

Seni olumsuzluga iten kankan dahi olsa sil st hayatindan
Sen onun tirnagi olamazsin vs diyerek saygi sinirini aşmiş sana saygisi yok bu kişinin

Mesele sizin sınavı kazanamamış olmanız falan değil.
Mesele onun dangoz biri olması.
E görmüş 2 sene siz kazanamamışsınız bu kadar çok dert ediyorsa bıraksın gitsin kimseyi böyle aşağılamaya hakkı yok ki.
Ama yok olur mu egosunu nasıl tatmin edecek ki ?
Ayrıca zaten az görüşüyormuşsunuz siz şu an aile yapınız da gereği bir ilişkiye hazır değilsiniz ben de şahsen az görüştüğüm birini istemezdim sevgili olarak.
Yapilacak şey belli ayrılmak.

iyiyken gerçekten çok iyiyiz ancak iki gün iyiysek beş gün zehir zemberek geçiyor.

Bu sebepten eski erkek arkadaşımdan ayrıldım ben öncelikle bunu söyleyeyim. Belli bir süre içerisinde benim için iyi olması yetmedi çünkü. Tabi ki her günümüz güllük gülistanlık geçmeyecek ama bir insanla geleceğe yönelik bakıyorsam o beni çoğunlukla iyi ve mutlu hissettirmeli. Mutsuz olduğun bir ilişkiyi neden sürdüresin ki, motivasyonun nedir? Yani mesela çocuğu olan birisi "Çocuğum hatrına" diyebiliyor ya da başkasının farklı bir motivasyonu var.

Diğer meseleye gelince, bana kalırsa sen kendini yetersiz görüyorsun çocuğun seni öyle görmesinden ziyade. Daha doğrusu bu muameleyi hak ettiğini düşünüyorsun içten içe. İlişkiyi sürdürme sebebin çocukla geçirdiğin birkaç iyi gün için değil yani bence, tamamiyle bu çocuğu hak ettiğini düşündüğün için. "Ben bundan daha iyisini bulamam" var altta, ama neden böyle düşünüyorsun bilmiyorum. Öncelikle bunu sorgulamalısın. Hak ettiğin bu mu, neden aşağılandığın bir ilişkiyi sürdürmek istiyorsun? Altta yatan motivasyonun ne? Bunun cevabını bulduğun zaman zaten bir şeyler kafanda çözülmeye başlar.

Bu kadar hakarete nasıl tahammül edebiliyorsunuz Allah aşkına.

20li yaşlardaki sevgilimi bırak, annem-babam-eşim dahi söyleyemez böyle şeyleri.

(kız kardeşi var ve bir kavga sırasında) sen onun tırnağı bile olamazsın,

Buyuk hata..yillar gecse bile aklinizin bir kosesinde hep kalacak bir cumle..her an tekrar soylenebilecek bi cumle..belki baska ayrintilar da vardir ama ben "gorumce" konusunda kotu anilari olan biri oldugum icin bu cumle cok dikkatimi cekti..

Diğer konularında verdiğin o mantıklı cevaplara dayanarak soruyorum; cidden bu sen misin?

Bu bildiğin radyasyon. Ağrılı ve yavaş bir ölüm için mükemmel bir ilişki.

Titre ve kendine gel konu sahibi, kimsenin egosuna sponsor olma.

Bu insana mecbur musunuz neden kendinize böyle bir ilişkiyi layık görüyorsunuz? İyiken çok iyisiniz ama sayılı gün. Ben bir gün mutsuz olsam hemen sorgularım değer mi kendimi üzmeye, neden böyle oldu diye.

İyiyken nası iyisiniz?
Bu kadar hakarete uğradıktan sonra dünyayı ayağınıza serse iyi falan olamaz hiçbir şey.
Tek yapacağınız şey, şutlamak.
Böyle biriyle birlikte olmanız kendinize yaptığınız en büyük kötülük olur.
Kaldı ki evlenmek

Bırak kendini yıpratma.
Madem ona gore değilsin neden hala senle birlikteymis sorsana bunu ona.
Bu adamla ilerde evlensen sana yapacağı psikolojik baskılardan kendine güvenin kalmaz.
Herkes üniversite okuyacak die bi kural yok bu dünyada.
Kazanamazsan dünyanın sonu değil cnm, girersin iyi bı ise çalışma hayatına atılırsin.
Sana değersiz davranan kimseye fırsat verme.

Diyeceğim tek şey kendi hayatınıza değer verin. O insan belki sizin bir saat sonra terkedebilir ama hayatınız sınavınız mesleğiniz sizi hiç terk etmez. Yıllar sonra bunun farkına varacaksınız. Benimde böyle bir arkadaşım vardı yaptığım netlere inanmazdı sen o kadar zeki misin derdi. Kıskanırdı kendini yükselmeye çalışırdı. Sınavlarım kötü geçiyodu onun yüzünden. En son şutladım gitti. Herşey daha güzel. En azından kendi ezikliğini bana empoze eden bir mal yok hayatımda. Kendime düşmanlık etmişim mutsuz etmesine izin vererek. Değmiyor cidden. İnsan olan o lafları etmez. Kendisi birşeyin tırnağı edemez de neyse söylemiyim.

Sevgilisini/eşini/arkadaşını kız kardeşiyle kıyaslayan biriyle devam etmeyin. O kardeş siz sevgilisiniz.

A anon bu kişi vakıf üniversitesinde mi okuyor? öyleyse ciddiye bile alma aşırı derecede aşağılık kompleksi var.

hamile değilsin adama katlanmak zorunda değilsin ki hamile bile olsan seni ezikleyen bi adamla olmaman gerek.
şuan seni ona bağlayan bir şey yok hatta kaçmanı sağlayacak çok şey var.

hamile değilsin adama katlanmak zorunda değilsin ki hamile bile olsan seni ezikleyen bi adamla olmaman gerek.
şuan seni ona bağlayan bir şey yok hatta kaçmanı sağlayacak çok şey var.
Haklısınız öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…