Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar benim sevgilimde özel harekat. 1. şark görevini bitirmesini beklerken 2. çıktı. her şeyin hayırlısı olsun.
merhaba cnm hala ankaradamisiniz bizim ilk tercihimiz daire umarim hayirlisiyla cikarcanım batı diye bilmem ama ankaradakiler 3 ayda bir gidiyor doğuya bir aylığına..hatta bazen 2 ayda birde gidiyorlar..ama istanbulda nasıl bilmiyorum..
merhaba cnm hala ankaradamisiniz bizim ilk tercihimiz daire umarim hayirlisiyla cikar
Arkadaslar ozel harekatta 2.sark yok sınırsız sark var daha oncede belirtmistik ikinci sark olayi kadrocular icin bu yil kesinlesti oysa bizimki senelerdir var yani ikincide bitti kurtulduk gibi dusunmeyin
merhaba cnm hala ankaradamisiniz bizim ilk tercihimiz daire umarim hayirlisiyla cikar
Arkadaslar ozel harekatta 2.sark yok sınırsız sark var daha oncede belirtmistik ikinci sark olayi kadrocular icin bu yil kesinlesti oysa bizimki senelerdir var yani ikincide bitti kurtulduk gibi dusunmeyin
merhaba herkese... Eski bir konu başlığıymis ama, beni en iyi siz anlarsiniz hanimlar.. Erkek arkadaşım hakkaride, malum olaylar cok kötü. Artık haber okumaya, dinlemeye korkar oldum..kalbim surekli pirpir.. ( Allah hepsinin yardimcisi olsun insallah..
sağol canım... hepimizin allah yardımcısı olsun..Allah yardımcınız olsun çok kotu saatler
Merhaba canım ben de özel harekatçı eşiyim hataydan
iyi günler kızlar benim nişanlımda özel harekata başvuracak çok mu zor oluyor eğitimi geçmek biliyor musunuz?
bide özel harekatçı eşi olmak nasıl bir duygu zorlanıyor musunuz çok
merhaba benim sözlüm de özel harekatı kazandı =( cok endıselıyım . burda sızlerle konusup bıraz olsun rahatlamak ıstıyorum..sevgili arkadaşlar eşlerimiz görevleri nedeniyle gerek gündüz gerkse gece yanlız kalıyoruz yanlız lıklarımızı birlikte paylaşalım dertleşelim konuşalım sıkıntılarımızı atalım ne dersiniz ben diyarbakırdayım eşim ayda 15 gün evde yok ilçeye göreve gidiyorlar sizlerle tanışıp kaynaşmak istiyorum........
Selam cerennn benimde nişanlım nigdeye gidicek 6 sında bende çok merak ediyorum egitim süreci nasıl olucak çok zor diyolarkızlar meraba adım ceren sevgilim özel harekatı kazandı =( adana daydık niğde ye eğitime gidecek 6 aralıkta . eğitim süresi nedir yardımcı olabilir misiniz baNA ?