Özel harekat polisi

Uyum sağladığınız şeyler "olmasa da olur" denilebilecek cinsteyken, uyum sağlayamadığınız konular ileride ilişkiyi çok yıpratacak, sarsacak şeyler bunu söyleyeyim. Burada bizim bir şey yazmamız size bir şey ifade etmez, o yüzden +/- yöntemini uygulayın. Elinize bir kağıt alın, kağıdın bir tarafına bu ilişkinin pozitif, yani artı yönlerini yazın. Diğer tarafa ise negatif, yani eksi yönlerini yazın. Tamamen kendinize karşı dürüst olmaya özen gösterin, kendinizden bir şeyler saklamanız sizi iyi bir sonuca götürmez. Sonra bu yazdıklarınızı karşılaştırın ve somut bir şekilde karar verin.

Kendisi de eski sevgilisiyle yaşamış .. !!

Hiç kimse ailesini seçemiyor. Ailesi muhafazakar ve kardeşi çarşaflı olabilir ama bu onun da aynı görüşten olduğu anlamını çıkarmaz. Kaldıki kendi de alkolünü kullanıyor ve size istediğin gibi giyinirsin diyormuş.
Benim eşimin de ailesi muhafazakar ama biz eşimle çok farklı bakıyoruz olaylara alkolümüzü de içiyoruz, bikinimi de giyiyorum.
Aynı şekilde biz de siyasi görüş açısından eşimle çok farklıyız. Karşılıklı saygı olduktan sonra siyasi görüşün de çok önemli olduğunu düşünmüyorum. (Seçim akşamları ufak tefek atışmalar haricinde )

Burada dert etmeniz gereken bana sorarsanız, mesleği.. Psikolojik olarak hem onu hem sizi çok zorlayacak bir mesleği var. Burada kişinin karakteri de önemli tabiki ama bu meslek grubundakiler iletişime çoğu zaman kapalı ve “ben ne dersem o” kafa yapısında olabiliyorlar. Otoriter ve karar mercii kendileri olduklarını düşünürler. Velhasıl kelam, zor..

E adam sana sormuş, sen yalan söylemişsin. Adamın mesleği karakterinin sertliği belli ve önceki kız arkadaşından ayrılma nedeni belli, 4 yıllık ilişki yaşadığı kızı ayrıldıkları dönemde evlilik maksatlı başka biriyle görüştü diye arkasında durmayıp ailesinide işin içine katıp bırakan adam, senin geçmişinde yaşadığın cinselliğe ne kadar anlayışlı bakar sence, bazı şeyleri bilmek için kahin olmaya gerek yok.

Şu son istanbul seçimlerinde eşimle farklı görüşte olmak istemezdim. Karsi görüşlü insanlar birbirine nefret, kin duyuyordu resmen. Aynı evin içinde farklı kultur ve siyasi görüş zor olur bence.
Çarşaflı insan görümceniz olacak ve evlendikten sonra eşiniz ona tapacak resmen, adettendir :))
Bahsettiğiniz şeyler benim icin onemli seyler, zit gorusten arkadasiniz olabilir ama es farkli, ben olsam evlenmezdim.

Adam sevgilisi ile yaşamış olabilir. Ama senin geçmişinde böyle birşey yaşamanı kaldırmayacağını söylemiş. Buradan bile zihniyetteki sıkıntı ortada zaten. Siz şimdi takıldığı kızsınız ama ilerde olaki evlenip onun soyismini alın bakalım ne olacak. Böyle adamlar karısı olunca herşeyine karışmaya kendini hak görüyorlar seni evlere kapatıp dışarda senin evlenmeden önceki haline benzeyen kadınlara bakarlar, niye o onun namusu değil çünkü. Ha birde kayınpeder kayınvalide faktörü var. Nasıl ki sen onlara mesafeliysen onlarda kendileri gibi bir gelin isteyeceklerdir. 30 yaşındaki sevgilinin kız arkadaş konusında babasına karşı duruşu ortada. Şurada adamla alakalı yazdığın tek olumlu karakter özelliği bonkörüğü iken ve bu kadar farka rağmen devam edersen çok üzülürsün ilerde.

Aşırı muhafazakar ise kendisi ve ailesi olmaz. Benim eşimin ailesi de öyle muhafazakar eşimde çok aşırı değil ama benim giyimime hiç bir şeyime karışmaz nerde ne yapacağımı bilir yani. Siz de bikini falan giydiğinizi söylüyorsunuz. Bunu konuştuğunuz kişiye söylediniz mi tepkisi ne oldu? Giyiminize falan karıştı mı hiç? Mesleği de zor tabi ki

Bence başlamadan bitirin saydiginiz şeyler kesinlikle sorun olacak şeyler evlilik çok farklı dışarıdan görün düğü gibi değil ve sizin aramızda uçurumlar var ayrıca işi de çok zor gün olacak ona ulaşamayacaksınız nerde olduğunu bile bilmeyeceksiniz bunları kaldırabilir mısınız ben yine de herşeyi geçiyorum diğer saydıklarınız çok büyük sorun.

Öbür dünyada gösterecekler sana modern giyinmeyi bence sen o aileyi garibseyeceğine kendi aileni kendi yaşantını sorgula cehennemi boylican haberin yok senin

Meslek aile yaşantısını birebir etkileyen bir unsur. Askerlik, polislik ve sağlık personeli olmak çok zor. Bu görevlere sahip insanların aile hayatıda her durumdan çok etkileniyor. Eşlerinin anlayışlı ve her konuda oldukça destekçi, fedakar olmaları gerekiyor.Her evlilikte uyum önemlidir. Ama, bu meslek gruplarının eşleri ile uyumlu olmaları ekstra önemli bana kalırsa.

İyi de polis olmasıyla muhafazakar olmasının arasında bir bağıntı yok ki. Benim eniştem polis ve son derece modern görüşlü bir adamdır. Ailesi de öyle. Muhafazakarlıkla uzaktan yakıntan alakaları yok. Hatta ailesinde bir tane bile kapalı kadın yok.

Önce buna cevap vereyim garipsenecek bir şey değil bence bu durum çünkü o silah onlara zimmetlenmiş kaybolsa ya da o silahla başka şey yapılsa yanarlar bu yüzden taşır eşim.
Ben de öğretmenim eşim polis ve siyasi görüşlerimiz zıt
Ailesi bana göre daha muhafazakar ama ben açığım bu da inancım olmadığını göstermiyor tabi ne demişler para ile imanın kimde olduğu belli olmaz
Ama sizin işte bir tuhaflık var siz modernim diyorsunuz ama çarşaflı kardeşe tuhaf bakıyorsunuz modernlik açık saçık giyinip rahat hayat yaşamak mı bence değil düşünce de önemli
Arkadaşınız da muhafakar demişsiniz ama öyle olsa size de karışır içki de içmez ve içtirmezdi bence
Velhasıl mesele sadece karşı tarafta değil bence sizde de var umarım gönlünüzce olur her şey

Benim nişanlımın ablası da eniştesinin itirazlarına rağmen çarşafa girmiş. Öyle ki çalgılı diye nişana katılmadı. Düğüne de katılmayacak. Ama nişanlım bana kapan demedi hiç. Hatta ben acaba türbanı kaldırabilirmiyim girsem nasıl olur dedim. Tamamen senin tercihin karışmam. Ne evet ne hayır derim dedi. Benim için çarşaflı olması sorun değil. Ama sevmediğim bir partiye oy vermiş. Şimdi doğru yolu buldum diyor ama inanmıyorum. En azından siyaset tartışmamak adına konuyu kapatıyor. Siz bu adamla yapamazsınız bence

Eşim polis. Özel Harekat la arada ortak operasyon yapıyorlar. Ve PÖH polislikteki en zor birimdir. Evet gerçekten sürekli görevdeler ve işleri çok çok ağır. Ama bence meslekten daha ciddi problem var aranızda. Hayat görüşleriniz çok farklı geldi. Yani kardeşinin yaşayışı sorun yaratmaz belki ama bizim ülkemizde siyasi farklılık sorun yaratıyor. Çünkü siyaset çok ateşli ve ister istemez dışında kalamıyorsunuz.
Eşimle siyasi görüşlerimiz farklı. Daha doğrusu onun düşünce olarak yakın olduğu/sevdiği/savunduğu bir parti var benim yok. Buna rağmen yani aslında zıt iki kutup olmamıza rağmen çatışabiliyoruz.

Şöyle açıklayayım; Polisler halka vs daha iç içe. Yani polis oldukları daha belli. Mesela bir hırsızlık vs olduğunda asker bakmaz polis bakar. O yüzden daha çok biliniyor polis oldukları. Karakollar bile mahallelerdedir. Askerlerin öyle değil. Güvenlik açısından sürekli taşımaları gerekir.

Eşim pöh çok güzel bir evliliğimiz var maşallah ha öyle sanıldığı gibi zor bir işleri yok yada eşim büro da olduğu için öyle evet silah taşıyor çünkü tanınıyorlar bulundukları şehirde ve gerekli geçen bir tır şoförü eşime bıçak çekti gece yolculuğumuzda eşim polis olduğunu söyleyince adam 180 derece döndü ve silahı olduğu için korktu

Mesela bana dediki eğer evlenirsek ben kesinlikle mevlüt okutucam dedi .. Ama ben böyle bir şey istemiyorum

Siz hala bu adamla birliktesiniz ve evlenmeyi mi düşünüyorsunuz? Konu açıldığından beri nerdeyse herkes bu işin olmayacağını aile yapılarının yanında sizin hayatlarınızın çok farklı olduğunu ve bu farklılığın aşılamayacağını yazdı. Düğündeki Mevlüt bunlardan sadece biri daha nelerden nelerden sorun yaşayacaksınız. Sonu belli olan bu işten bence yol yakınken dönmelisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…