• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel harekat polisi

Kızlar bi tanıdığım aracı oldu.. bi polisle ciddi evlilik maksatlı tanıştım..kendisi özel harekat polisiymiş....aynı yaştayız.. 30 yaş.... genel olarak çok iyi anlaşıyoruz Ama aklıma yatmayan şeyler var o yüzden burada konu açayım sizinle fikir alışverişi yapmak istedim ...damak tadımız, müzik zevkimiz, hareketli yapımız falan baya uyuyor.. Baya centilmence hareketleri var ve bu çok hoşuma gidiyor mesela gelip beni kapımdan alıyor her yeri geziyoruz hiçbir şekilde üşenmiyor sonra kapıma kadar bırakıyor.. ben eve girene kadar kapıdan ayrılmıyor.. bekliyor..ben çalışmıyorum ve bana bi kuruş bile para harcattırmıyor... fakat aşırı kıskanç birisi .. Ya anladığım kadarıyla baya muhafazakar Bir ailesi var kendisinin de ciddi muhafazakar tarafları var ..Hayatında daha önce bir erkek oldu mu dedi.. yani bir sevgilim oldu ama aramızda bir şey yaşanmadı dedim... . Mesela ben, annem ,ablalarım falan hepimiz açığız bikini giyeriz, açık giyeriz baya rahat insanlarız yani... tabii ki herkesin kendi tercihi sonra benim İçin çok çok önemli bir şey var siyasi görüşümüz pek uymuyor açıkçası .. Ben çok modern bir kızım ve yaşıma kadar da gayet modern yaşadım modern giyindim .. bilmiyorum ya kafam karışık yani .... siyasi görüşümüzün bu kadar zit olması sizce bunlar ilerde çok büyük sıkıntı yaratır mı ..??? Bir de bu meslekteki yani özel harekat polisi olmak sıkıntılı bir iş mi.. bugün bana diyor ki benim mesleğimi kaldırabilecek misin ben çoğu zaman görevde olacağım benimle olmak zordur gibilerinden şeyler söyledi.. aranızda sevgilisi ya da kocası bu meslekte olanlar var mı ? Gerçekten söylediği kadar zorlu mu ? Bilmiyorum kızları kafamda deli SORULAR .. yorumlarınızı bekliyorum ..sevgiler ..
Bizde eşimle çok tersiz ailesiyle de aynı:)) tamam bende tesetturluyum ama ailem akrabalarim açık insanlar. Tesettürlü olmam benim inancıma bağlı bisey ama bazı açık insanlara da bayılıyorum hayranım benden kat kat daha cok iman ediyolar kat kat daha iyiler diye. Kadının özgürlüğünü aşırı savunan bi yapım var feministm. Bazen eşimle bazen ailesiyle de problem yaşıyoruz. Misal kendileri alışkın olmadığı için hemen bisey gordulermi kadının giyinisine bak, kadın öyle mi yapar vs vs konusuyolar size ne kendi tercihi Allahla kendi arasinda diye cıkısıyorum:D sen kadınsın biraz eşine şöyle davran filan diyolar istediğim gibi davranırım o bana uysun diyorum :D biraz çekişmeli oluyor tabi ama idare edip gidiyoruz. Eşim diyor bazen sen cok sol ben çok sağ nasıl anlaşıyoruz biz bilmiyorum die :D

Kızlar bugün buluştuk kendisiyle.. ve ben burda yazdığım her şeyi tek tek sordum.. dedim bizim siyasi görüşümüz uymuyo farkında mısın senin o bayıldığın kişilerden ben hazmetmiyorumdedim... evet fark ettim dedi .. sonra kardeşin çarşaflı bundan ürktüm dedim.. babam çarşafa girdi diye onla 1 yıl konuşmadı dedi..tamamen kendi tercihi dedi.. sonra... bak asla giyim kuşamıma karışılmasını istemiyorum... ailenin aramızdaki hiç bişeye karışmasını istemiyorum dedim.. o da evet karıştırmicam.. her şeyi aşabiliriz dedi.. bu Arada bugün ablamla tanıştırdım.. oturduk bi çay içtik.. ablam beğendi.. çok efendi çocuk falan dedi...ama hala aklımda sorular., korkuyorum.. aslında çok hoşlanıyorum ama aşık değilim şu aşamada.. mesela bugün ablam alakasız konularda 3 saat boyunca bıdı bıdı konuştu durdu.. adamın el falına bakıyor falan.. o kadar kıskandım ki.. ya ablamın kötü bi niyeti olmayabilir ama hiç düşünmüyor çocuk acaba yanlış anlar mı diye..!! Bugün tanıştırdım ama ablamın tavırlarından dolayı açıkçası pişman oldum..!! Hiç demiyor elin adamı ben bunun el falı bakma için habire eline parmaklarına neden dokunayım.. o kadar bozuldum ki .. ablam da 50 yaşında boşanmış erkeksiz hayat başına mı vurdu nedir... bu benim kardeşimin ciddi düşündüğü adam deyip biraz mesafeli olması gerekirdi.. abuk sabuk tavırlarından oturduğum yerde ben utandım ya.. bilmiyorum kızlar sizce fazla mı tepki veriyorum bilemiyorum.. ne diyorsunuz?! ...

İnsan ablası hakkında nasıl böyle şeyler düşünür? Bugünde başkası yerine utandık.

Bir de bir şey daha merak ediyorum bunu başka bu polislerde de gördüm ...bu adamlar neden sivil kıyafetle bellerinde silahla geziyorlar?? .. sordum güvenliğimiz için böyle gezmek zorundayız falan diyor... ama askerler sivil kıyafetle beline silah takıp dolaşmıyor ..!!.eski sevgilim askerdi mesela , onu bir gün bile beline takıp gezdiğini görmedim hep evde bırakırdı..
Silahsız gezmeleri yasak çünkü. Yıllık izinde bile bir olaya denk gelse müdahale etmese soruşturma açılıyor . Dahası silahı evde bıraksa hırsız girip çalsa onun da cezası var . Hele yeni polis olunca meslekten atılmaya kadar varıyor iş. Kimse o kadar ağır bir şeyi zevk için hava atmak için taşımıyor emin ol. Eşimin tişörtleri pantolonları delik deşik oluyor o silah yüzünden. Aynı zamanda toplum içinde silahı görünecek şekilde gösteriş yapar gibi kendini ifşa etmesi de yasak. Yani hem taşı hem gösterme gibi bir kural var. Keşke iş dışında müdahale etme zorunluluğu olmasa

Sence ablam hakkında kötü düşünsen bugün onu orays götürür müydüm ??? Öyle düşünmediğim için tanıştırdım zaten ana sağolsun beni pişman etti
Lutfetmişsiniz. Oda ağzını açmış sizin bile sohbetinden sıkılacağım diye düşündüğünüz arkadaşınızı bekliyordu

adamın el falına bakıyor falan.. o kadar kıskandım ki.. ya ablamın kötü bi niyeti olmayabilir ama hiç düşünmüyor çocuk acaba yanlış anlar mı diye..!! Bugün tanıştırdım ama ablamın tavırlarından dolayı açıkçası pişman oldum..!! Hiç demiyor elin adamı ben bunun el falı bakma için habire eline parmaklarına neden dokunayım.. o kadar bozuldum ki .. ablam da 50 yaşında boşanmış erkeksiz hayat başına mı vurdu nedir..

Hiçbir insanın kim olursa olsun ilk buluşmada bu derece bir şuursuzluk yapabileceğini düşünmüyorum. Aklı başında hiç kimse bunu yapmaz. Hadi öyle dengesiz bir tip olsa da zaten sizin görüştüreceğinizi, kendinizin de görüşeceğini sanmıyorum. Ya olayları çarpıtarak anlatıyorsunuz ya da kurgu.

Sen
Siz Allah misiniz? Kendinizde bu haddi buluyorsunuz? Ne bicim iman bu??
Siz muslumansaniz once dininizi ogrenin bi kitabinizi acip okuyun bakalim
@Mune buna geregini yapacagini dusunuyorum
Siz Allah misiniz? Kendinizde bu haddi buluyorsunuz? Ne bicim iman bu??
Siz muslumansaniz once dininizi ogrenin bi kitabinizi acip okuyun bakalim
@Mune buna geregini yapacagini dusunuyorum
Sen çok iyi biliyon belli nerde yazıyor acaba bikini giymenin içki içmenin günah olmadığını bence önce sen git bi araştır tatlım daha fazlada muhatap olmak istemiyorum senin gibileriyle siz modern insanlarsınız çünkü 😄😄😄😄😄 hemende mune diye çocuk gibi şikayet ediyor çok güldüm 😂😂😂

Sen

Sen çok iyi biliyon belli nerde yazıyor acaba bikini giymenin içki içmenin günah olmadığını bence önce sen git bi araştır tatlım daha fazlada muhatap olmak istemiyorum senin gibileriyle siz modern insanlarsınız çünkü 😄😄😄😄😄 hemende mune diye çocuk gibi şikayet ediyor çok güldüm 😂😂😂

Başörtüsüyle saçınızı kapatacaksınız beyninizi değil. Günahı sevabı sizi ilgilendirmez. Ahirette sorgu meleği olarak siz mi geleceksiniz? İnsanlara araştır derken önce siz gidin araştırın bu sitede dini yorum yasak ayrıca herkesin dini kendinedir.

Başörtüsüyle saçınızı kapatacaksınız beyninizi değil. Günahı sevabı sizi ilgilendirmez. Ahirette sorgu meleği olarak siz mi geleceksiniz? İnsanlara araştır derken önce siz gidin araştırın bu sitede dini yorum yasak ayrıca herkesin dini kendinedir.
Dini yorum yasaksa o zaman onlarda çarşaflılara laf söylemesin

Dini yorum yasaksa o zaman onlarda çarşaflılara laf söylemesin

Kardeşi çarşaflı biz ailecek açığız, bikini giyeriz bu sorun olur mu diye sormuş. Burda hakaret yok. Dini yorumla çarşaf ne alaka dini sembol mü çarşaf? Bir insanı çarşafa laf söyledi diye eleştirirken ki aleni söylenen bir laf yok aynı şeyi siz yapmışsınız ne farkınız var? Sizin kimseye cehenneme gideceksin deme hakkınız yok önce bunu öğrenin

Kardeşi çarşaflı biz ailecek açığız, bikini giyeriz bu sorun olur mu diye sormuş. Burda hakaret yok. Dini yorumla çarşaf ne alaka dini sembol mü çarşaf? Bir insanı çarşafa laf söyledi diye eleştirirken ki aleni söylenen bir laf yok aynı şeyi siz yapmışsınız ne farkınız var? Sizin kimseye cehenneme gideceksin deme hakkınız yok önce bunu öğrenin
Hayatım dün onu sordum... dediki kız kardeşim tamamen kendi isteğiyle girdi. hatta babam bu yüzden kendisiyle bir sene konuşmadı dedi.. yani bu çarşafın ailesi ile bir alakası yokmuş kardeşinin tamamen kendi hür iradesiyle yaptığı bir tercihmiş ..

Sen

Yine kibledim , beni ilgilendirmiyor konu , ancak ben musluman olmayan halimle cehenneme gidecek kisiyi sizin belirlemeyeceginizi biliyorum , size de tavsiye ederim okumak iyidir , acin okuyun biraz

KİMSEYE BÖYLE BİRŞEY DEMEM AMAAAAA Ablanla ilgili yazdığın mesajı okudum sadece, umarım olmaz bu iş. Siz ayrı dünyaların insanlarsınız. Allah o oğlana da akıl fikir versin. Diyeceklerim bu kadar. BİTTİ

Erkekler kadınları ikna için tamam, sorun etmem vs der ama evlenince iş değişir.Evlenmek kolay değil o adamla bir aile olacaksınız ki insan kendi ailesiyle bile biraz görüş farklılığından dolayı sorun yaşarken ve evliliği kaldırabilecek misiniz ben pek kaldırabileceğinizi düşünmüyorum.

Kızlar bi tanıdığım aracı oldu.. bi polisle ciddi evlilik maksatlı tanıştım..kendisi özel harekat polisiymiş....aynı yaştayız.. 30 yaş.... genel olarak çok iyi anlaşıyoruz Ama aklıma yatmayan şeyler var o yüzden burada konu açayım sizinle fikir alışverişi yapmak istedim ...damak tadımız, müzik zevkimiz, hareketli yapımız falan baya uyuyor.. Baya centilmence hareketleri var ve bu çok hoşuma gidiyor mesela gelip beni kapımdan alıyor her yeri geziyoruz hiçbir şekilde üşenmiyor sonra kapıma kadar bırakıyor.. ben eve girene kadar kapıdan ayrılmıyor.. bekliyor..ben çalışmıyorum ve bana bi kuruş bile para harcattırmıyor... fakat aşırı kıskanç birisi .. Ya anladığım kadarıyla baya muhafazakar Bir ailesi var kendisinin de ciddi muhafazakar tarafları var ..Hayatında daha önce bir erkek oldu mu dedi.. yani bir sevgilim oldu ama aramızda bir şey yaşanmadı dedim... . Mesela ben, annem ,ablalarım falan hepimiz açığız bikini giyeriz, açık giyeriz baya rahat insanlarız yani... tabii ki herkesin kendi tercihi sonra benim İçin çok çok önemli bir şey var siyasi görüşümüz pek uymuyor açıkçası .. Ben çok modern bir kızım ve yaşıma kadar da gayet modern yaşadım modern giyindim .. bilmiyorum ya kafam karışık yani .... siyasi görüşümüzün bu kadar zit olması sizce bunlar ilerde çok büyük sıkıntı yaratır mı ..??? Bir de bu meslekteki yani özel harekat polisi olmak sıkıntılı bir iş mi.. bugün bana diyor ki benim mesleğimi kaldırabilecek misin ben çoğu zaman görevde olacağım benimle olmak zordur gibilerinden şeyler söyledi.. aranızda sevgilisi ya da kocası bu meslekte olanlar var mı ? Gerçekten söylediği kadar zorlu mu ? Bilmiyorum kızları kafamda deli SORULAR .. yorumlarınızı bekliyorum ..sevgiler ..

Eşim bu meslekte.Yalnız kalıyorum bazen evet ama insan alışıyor.Onu seviyorum ve gurur duyuyorum.

Eşim pöh.. düğünden sonra 7 gün balayı, sonra göreve gitti 1 haftadır yalnızım ... zor canım ... imkansizmi?seviyorsan sorun yok

Bir de bir şey daha merak ediyorum bunu başka bu polislerde de gördüm ...bu adamlar neden sivil kıyafetle bellerinde silahla geziyorlar?? .. sordum güvenliğimiz için böyle gezmek zorundayız falan diyor... ama askerler sivil kıyafetle beline silah takıp dolaşmıyor ..!!.eski sevgilim askerdi mesela , onu bir gün bile beline takıp gezdiğini görmedim hep evde bırakırdı..
Güvenlikten ziyade silahlar şahsa zimmetli . Herhangi kayıp, parca çalınması hasar vs durumlar meslekten men edilme ile sonuçlanıyor. Doğuda görev yapıyorsa çoğunlukla güvenlik

Asker eşi polis eşi olmak evet zor.bende asker eşiyim eşim 10 gündür görevde kızmla evimde bekliyorum doğudayım hatta ama eşimle gurur duyuyorum. Planlı yada plansız bir hayatınız olmuyor herşey bir telefona bakıyor bir telefon geliyor hazırlanıp çıkıyor evde dua ile yolunu bekliyoruz. Allahım hepsini korusun 🙏

Back