• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel harekat polisi

Çünkü polis silahını taşımak zorunda ama askerlerin silah taşıması yasak. İnan’ın polis aileleri de bunalıyor. uçağa binse dert yurtdışı sıkıntı. Ama silah üstüne zimmetli evde bırakıp çıkamıyorsun da silah kaybolsa ihraç bile olabilir ki polis 7-24 görevde sayılır
Aynen oyle bazen gezdigimiz yerlerde bile taşiyoruz eve birakamiyoruz. Yani bu niye sorun anlamadim. Yapacak birsey yok yani en kotu derdimiz bu olsun nabalim.

Benim teyzem bizim gibi açık birisi, kuzenlerimde öyle ve görümcesi kara çarşaflıdır. Evlerinde televizyon bile yoktur. Ama çok iyi bir insandır ve ailecek de aramız iyidir seyrek görsek de. Benim eniştem namaz kılar ve camiye gider ancak teyzem ve kuzenlerime bir zorlayıcılığı olmamıştır. Kimse kimseye de laf etmiyor. Bazen benzer olduğunuz insanlarla evlenirsiniz, habersiz bakkala gitmenize bile laf söylerler. Böyle ayrımcı düşünmeyin, önemli olan insanların niyetleri. Eş adayınız baskıcı biri ise olmaz, yoksa olur.

Oncelikle kardeşinin carsafli olmasi kendi tercihi herkes mini etek giyerken baskasina sormsi gerekmiyorsa carsaf pardesu vs giyerkende kimsenin kimseye soracak hali yok bunu dile getirmeniz bile garip.
Bizim aile dostumuz vardi hayati gayet sizin hayatiniz gibi olan insanlardi sonra kendisi bayanin carsafa girdi kardesleride tesetturlu oldu.. babalari hala istemez oyle olmalarini cunku yasam tarzlari farkliydi ama saygi duyuyor misal.
Kardesi carsaf giyiyor diye dusunursek alkol almamasi gerekirdi oyleyse..
Belliki farkliliklar mevcut. Ayak uyduramicaksaniz tabiki ayrilin.
AYRICA baski ve kiskanclik dinle alakali birsey degil yapi karakter.

Kızlar bi tanıdığım aracı oldu.. bi polisle ciddi evlilik maksatlı tanıştım..kendisi özel harekat polisiymiş.. ben yay burcuyum o Koç burcu..aynı yaştayız.. 30 yaş..ben atanamamış öğretmenim.. genel olarak çok iyi anlaşıyoruz Ama aklıma yatmayan şeyler var o yüzden burada konu açayım sizinle fikir alışverişi yapmak istedim ...damak tadımız, müzik zevkimiz, hareketli yapımız falan baya uyuyor.. Baya centilmence hareketleri var ve bu çok hoşuma gidiyor mesela gelip beni kapımdan alıyor her yeri geziyoruz hiçbir şekilde üşenmiyor sonra kapıma kadar bırakıyor.. ben eve girene kadar kapıdan ayrılmıyor.. bekliyor..ben çalışmıyorum ve bana bi kuruş bile para harcattırmıyor... fakat aşırı kıskanç birisi .. Ya anladığım kadarıyla baya muhafazakar Bir ailesi var kendisinin de ciddi muhafazakar tarafları var ..Hayatında daha önce bir erkek oldu mu dedi.. yani bir sevgilim oldu ama aramızda bir şey yaşanmadı dedim aslında yaşanmiştı... bugün bana kız kardeşinin çarşaflı olduğunu söyledi ve ben şok oldum . Mesela ben, annem ,ablalarım falan hepimiz açığız bikini giyeriz, açık giyeriz baya rahat insanlarız yani... tabii ki herkesin kendi tercihi Ama ben şimdiye kadar sokakta sağda solda çarşaflı insanları görünce çok garipsiyordum.. sonra benim İçin çok çok önemli bir şey var siyasi görüşümüz pek uymuyor açıkçası .. Ben çok modern bir kızım ve yaşıma kadar da gayet modern yaşadım modern giyindim .. bilmiyorum ya kafam karışık yani iki tane problem var şu an birincisi kız kardeşinin çarşaflı olması ikincisi siyasi görüşümüzün bu kadar zit olması sizce bunlar ilerde çok büyük sıkıntı yaratır mı ..??? Bir de bu meslekteki yani özel harekat polisi olmak sıkıntılı bir iş mi.. bugün bana diyor ki benim mesleğimi kaldırabilecek misin ben çoğu zaman görevde olacağım benimle olmak zordur gibilerinden şeyler söyledi.. aranızda sevgilisi ya da kocası bu meslekte olanlar var mı ? Gerçekten söylediği kadar zorlu mu ? Bilmiyorum kızları kafamda deli SORULAR .. yorumlarınızı bekliyorum ..sevgiler ..
evet özel harekatçılar bir göreve çıktımı 3 ay gelmediği olur ki bence aile olarakda uygun değilsiniz yol yakınken kendinizi çok kaptırmamışken dönün.

Bence kardeşinin çarşaflı olması sorun değil, senden bunu istemesi sorun. Şu an seninle sen açıkken tanıştı o şekilde görüştü sonradan değişmeni istiycek gibi bir imada bulunmuş onu söyleyerek. Kendinden taviz verme derim. Sonra pişman olursun. Ailesi muhafazakarsa öyle olabilirler herkesin ibadeti yaşam tarzı kendine. Bence baştan konuş. Benden böyle şeyler isteyecek misin baskı kuracak mısın sizin gibi olmamı isteyecek misin diye mutlaka konuş sonra iş işten geçmesin. Üzerinde baskı kurmaya çalışabilir. Mesleğine gelince de benim kocam da JÖH. Cidden zor. Sık sık göreve çıkıyor haftada 3 gün dağlarda. Benim adamım rahat sakin uyumlu bana hiç bir şeyini yansıtmaz geldiği gecenin sabahı sıkıldım diye beni alır gezdirir hiç aksatmaz ama seninki nasıl olur bilemem. Daha şimdiden mesleğinin arkasına sığınıyor gibi geldi bana. İşte benim işim zor ben de zorum işine gelirse dermiş gibi. Bilemedim çok parlak değil bu iş. İlişkinizi geçtim ailesi gibi olmanı isterse çok çatışma yaşarsınız. Sen onun kardeşi çarşaflı diye çarşaf giymek zorundaysan sen bikini giyiyorsun diye onlar bikini giyer mi acaba böyle düşün? Kimse için kendinden taviz verme güçlü ol.

Hepsinden önce daha büyük bir probleminiz var. Daha dakika bir gol bir biriyle bir şey yaşadın mı diye soran adamın görüşürü, düşünce yapısı bellidir. Şahsen bunun sorulmasını çok yanlış buluyorum bana bunu sorma hakkını kendinde gören adamla ben o dakika ilişkimi keserdim. Siz daha beteri adama yalan söylemişsiniz sizce böyle bir insan bu durumu kabul eder mi? Evlenmiş olmak için evlenmek olur sizinki. Sevgiliyle eş adayı arasındaki farkı anlamadım ama neyinizse bu adam ilişkinizi kesin derim

ben sol görüşlüyüm , eşim milliyetçi sağ ama fanatik değil. Ben C partisine oy veririm o M partisine. Ama bu evliliğimizi hiç etkilemedi. Hatta beraber haberleri yada siyasi tartışma programları izleriz. Yani siyasi parti ve görüş farklılıkları 2 tarafta medeni olduğu sürece çok büyük sorun olmuyor. Ama ailelerimiz ve yaşam şeklimiz aynı tarzdır. Yanlış anlaşılmadan anlatmaya çalışıyım , örneğin ; ikimizin ailesinde de kapalı kimse yok bir tek anneannelerimiz . 2 ailede de C ve ya M partisi dışında başka partiye oy veren yok. Senin olayında sanırım karşı taraf çok fanatik sağcı ve aile yapısı yaşam şekli senin ailenin zıttı . O yüzden bu iş ne yazıkki olmaz

Modern giyinmek rahat giyinmek mi oluyor bilemedim.
Ablasının çarşafı sizi hiç ilgilendirmez kendi tercihi.
Arkadaşınız sizinle birlikte içki içiyormuş o yüzden çok zıtlaşacağınızı sanmıyorum.
(bir tanıdığımın ailesi full çarşaflı, amerikadan müslüman olmayan bir kızla evlendi burdan da ailesini tanıyamadan birşey netleşmez diye düşünüyorum)
Siyasi görüş için ise gerçekten sizle otuturken sizin tuttuğunuz tarafa hakaret edebilecek potansiyelde kişiliklerse sıkıntı
(ben solcuyum eşimin ailesi sağ, benim yanımda hiç çekinmeden hakaret ederler onlara oy verenler gerizekalı falan derler susmasam belki ciddi problemler de yaşarız ülkemizde kimsenin kimsenin siyasi görüşüne saygısı olmadığından bence ciddi problem)

Bir de bir şey daha merak ediyorum bunu başka bu polislerde de gördüm ...bu adamlar neden sivil kıyafetle bellerinde silahla geziyorlar?? .. sordum güvenliğimiz için böyle gezmek zorundayız falan diyor... ama askerler sivil kıyafetle beline silah takıp dolaşmıyor ..!!.eski sevgilim askerdi mesela , onu bir gün bile beline takıp gezdiğini görmedim hep evde bırakırdı..
Cunku asker beylık tabancasına para oduyor. Polıs ıse devlet verıyor ve o sılah polıse emanet at avrat sılah hıc duymadınzmı? Polıs sıvıl hayatta bıle sılahsoz cıkamaz. Askerler sılahlaru olmuyor bıle kendı para verıp alıyor onuda artıslık olsun dıye bellerıne takıyolar ama polısler sılahsız asla cıkamaz sıvı l hayatta tatılde heryerde tasımak zorundalar. Hemde guvenlıklerı ıcın polısın herhangı bır saldırı karsısında saldırgana ates etme yetkısı varken kendı can guvenlıgı ıcın. Askerın yok. Malesef degısık bı durum benm esımde özel harkat polısı ılahı sureklı cantamda bırde agır al belıne tak dıyorm zorunlu olmasa evde bırakıcaz ama malesef

Kızlar bi tanıdığım aracı oldu.. bi polisle ciddi evlilik maksatlı tanıştım..kendisi özel harekat polisiymiş.. ben yay burcuyum o Koç burcu..aynı yaştayız.. 30 yaş..ben atanamamış öğretmenim.. genel olarak çok iyi anlaşıyoruz Ama aklıma yatmayan şeyler var o yüzden burada konu açayım sizinle fikir alışverişi yapmak istedim ...damak tadımız, müzik zevkimiz, hareketli yapımız falan baya uyuyor.. Baya centilmence hareketleri var ve bu çok hoşuma gidiyor mesela gelip beni kapımdan alıyor her yeri geziyoruz hiçbir şekilde üşenmiyor sonra kapıma kadar bırakıyor.. ben eve girene kadar kapıdan ayrılmıyor.. bekliyor..ben çalışmıyorum ve bana bi kuruş bile para harcattırmıyor... fakat aşırı kıskanç birisi .. Ya anladığım kadarıyla baya muhafazakar Bir ailesi var kendisinin de ciddi muhafazakar tarafları var ..Hayatında daha önce bir erkek oldu mu dedi.. yani bir sevgilim oldu ama aramızda bir şey yaşanmadı dedim aslında yaşanmiştı... bugün bana kız kardeşinin çarşaflı olduğunu söyledi ve ben şok oldum . Mesela ben, annem ,ablalarım falan hepimiz açığız bikini giyeriz, açık giyeriz baya rahat insanlarız yani... tabii ki herkesin kendi tercihi Ama ben şimdiye kadar sokakta sağda solda çarşaflı insanları görünce çok garipsiyordum.. sonra benim İçin çok çok önemli bir şey var siyasi görüşümüz pek uymuyor açıkçası .. Ben çok modern bir kızım ve yaşıma kadar da gayet modern yaşadım modern giyindim .. bilmiyorum ya kafam karışık yani iki tane problem var şu an birincisi kız kardeşinin çarşaflı olması ikincisi siyasi görüşümüzün bu kadar zit olması sizce bunlar ilerde çok büyük sıkıntı yaratır mı ..??? Bir de bu meslekteki yani özel harekat polisi olmak sıkıntılı bir iş mi.. bugün bana diyor ki benim mesleğimi kaldırabilecek misin ben çoğu zaman görevde olacağım benimle olmak zordur gibilerinden şeyler söyledi.. aranızda sevgilisi ya da kocası bu meslekte olanlar var mı ? Gerçekten söylediği kadar zorlu mu ? Bilmiyorum kızları kafamda deli SORULAR .. yorumlarınızı bekliyorum ..sevgiler ..
muhfakazaar aileye ve görüşe sahipse, alkol alması ve seninde almana bir laf söylememesi, garip geldi...ayrıca sen onu nasıl az, çok çözmüşsen, oda seni çözmüştür...inş. evlenince değiştiririm diye düşünmüyordur...işiniz zor görünüyor...
ayrıca seni eve bırakıp, girene kadar beklemesi ve sana para ödetmemesi, diğer konuların yanında, çok önemsiz deteylar...
siz onlara değil, bakış açılarını değerlendirin...

Peki canım senin eşin de günlük hayatta yani sivil kıyafetle dolaşırken belinde silah taşıyor mu ? Bu durum bana çok garip geliyor..

Polis olupta silah taşımayanı görmedim. En önemlisi zimmetli olması. Asla kaybolmamalı. En güvenli yer kendi yanı. Askerleri bilmiyorum hiç asker tanımadım.

Benm este poh bızde sızın gıbıydık yanı ben acık secık gıymeyı sverım bıkımı mayo vs esımın aılesı kapalı tesetturlu ne esım ne aılesı asla alkol almazlar asla barmıs gece hayatıymıs dıskoymus partıymıs asla olmaz. Esım ankara gıbı bıyerde gorev yapıyor bara gıtmıs degl. Kı ben bekarken cok kucuk bı sehorde yasıyordum dogru duzgum gec ehayatı yoktj evdem ıse ısten eveydım. Evlendıkten sonra esımle ozel gevelerde ıcerım bara gıderım vs dedım ama malesef esım oyle bırı olmadıgı ıcın bumlarda hıc olmadı. Sızınkı yıne sızınle ıcıyormus okadr da kısıtlu bırı degıl demek kı. Ben yıne acıgım esım sadece aıle buyujlerınn yannda dıkkatlı gıyın der ama bı kadun zaten ıster ıstemez evlendıkten somra kendıne cekı duzen verıyor bekarlıktakı gıbı acıp sacamıyoruz. Eger sızde oyleysenız gıyım kusam konusunda sorun yasayacagınızı sanmam. Bıkını gıydırmıyor esım ama akrabalrla gıtmıssek gıydırmıyor sort ve gobegı acık yarım atlet gıbi seyler gıyıyorm. Ama basbasa gıdınce gayet gıyyorm bısey demıyor. Onemlı olan siniri nasıl bu adamın ozel harekatcılar cok sinirlidir. Subelerı genelde erkek dolu herkes herkesle uyumlu olmayabılır bırbırlerıne sınır olup, baslarında amir var dıye ses edemeyince bazen sızden cıkarabılır o siniri. Operasynlara vs gıderler sabahın 4 ınde 5ınde baskınlara gıderler uykusuzluk sinire donusur. O ılxe gorevlendırmelerı genelde doguda oluyor pohler genelde heryerde sheır merkezınde olurlar. Ilcelere goreve gıderler bazen 10 bazen 15 gun gelmwzler malesef o surede sız merkezde tek kalırsınz. Doguda bu arada oluyor oyle sureklıde goreve gıtmıyolar. Batıda zaten pek gerek olmıyor ılcelerde gunlercew kalma olayı yok. Calısma saatlerı cok guzeldır ama ya 1 gun nobet 2 gun yatıs. Ya da bırgun 8-18. 2.gun aksam 18 de gıser ıse sabah 6 da cıkarlar ogunde full evdeler yanı, surkelı vakıt gecıyorsunuz. Para konusunda bırkere sahıplenınce mumkun degıl sıze para harcatmazlar sankı artık omlara aıtmıssınz gıbı her ıhtıyacınzla ılgılenırler. bende tıp sekreterıyım ama esımmasla calıstırmadı, benmde pek calosasm yok acıkcası cunku evlenmeden once asorı yogun calısıyordum nefret etmıstım calısmaktan birdaha omru bıllah calısmam demıstım aynende oyle olacak gıbi🤭 ve pohler genelde devlet bahcelı desteklerler hanı o bozkurt sembollerı varya bıtane ondan dolsyı sanırım bılmıyorum ama esım ve tanıdıhım tum pohler oyle. Bende baskadır sıyası gorusum ama asla esmle sıyası cstısmaya gırmeyız. Onlar ıcın mesleklerı asırı kutsal ve degerlıdır dıger erkekler erkek degılmıs tek kendılerı erkekmıs gıbı onları kucumseyecek tek bısey soylersen gpzunde kuculursun. Ne bıleym ben mesela bır söz dıye dizi vardı onla dalga gectım koskoca turk askerı turk polısı bır terorrıstı vuramıyor kac bolumdur bır terosrtın pesındeler dedm guldum esım cok sınrlendı sen nasl turkelrın gucunu kucumsersın dıye halbukı dızının sacmalıgından bahsetmıstım. Neyse ıste onların onurunu kıracak bı soz bı hareket sızıde gozunde kucultur asırı eyvallahsız ve sildimi silen tiplerdir. Gerıde donmezler genelde. Cok sevselerde pek bı guruludurlar. Onum ısıne ve karakterıne saygı duyunca el ustunde tutuyolar sevgılıde olsanz ona artk benım dıyolar. Eskı ılıskılerınden bahsetmemen iyı olmus cunku kıskanclar. Ben esıme saygılıyım mesela tartıssak bıle gerı kendısı bana doner yada ben küser odaya gıderım on dk sonra pısman olmus gelır. Cunku tartısırken agzımı bozmuyorum. Saygısızlık etmiyorm. Oda anlar benı ıncıttıgını kendısı gelır yanıma. Ama saygısızlık edersem cık gıt diyevilir. Ben asla ıstekı sıkıntını eve getırme derım ben cekmek zorunda deglım ıs yuzunden hzursuzlugu ıste olan ıste kalsın derım. Tabı, bundefa sen benm ısımle hıc ılgılenmıyosun bız dıkenlı yolda yuruyoruz kızım dıkenlerın ayahına batmasından korkuyosan hıc cıkma bu yola der edebıyat yapar🤭 ıyıde bu ısı sen secmıssın baska bıseyde olabılırdın madem zor gelıyor ya da tehlıkelı goruyorsun yapma yada secmeseydın madem ayrıca bemıde sen sectın derım. Iste sorun yasayınca gelıp benden cıkartamazsın meseşa derım omdan oule eve sokntı getıemez. Bıde benmkı mesela 180 bıyıklı iri yarı. Ben ıse 155 boyunda zayıf bı kızım dısardan esıme bakınca vay be huzbandud gıbı adam erkek gıbı erkek dıyorum🤭 gexe olunca gelır goguslerıme gırer bebek gıbı orda uyur normalde onun benınsarıp sarmalaması gerek ama ben sarıyorum falan boyle ıcerde kedı gıbıler. Ama yaptıkları ısın cıddıyetındenmıdır gorunuslerındenmidir nedır aılede toplumda oyle esıyle sevgılsıyle muc muc vıcık vıcık asla sevmezler. Bıde oyle ıslerıyle cok alakalı kızları pek sevmezler yamı bazı kızlar unıforma meraklısı ya sırf ıste polıs sevgılısıne yaranmak ıcım yok efendım bozkurt sarkıları dınleyem kızlsr, kamuflajlı vs degısık tarzda gıyınen kızlar, ellerınde sıgarası dusmeyem erkeksı kızlsr, polısın ısını polısten daba ıyı bılen kızlar vs onlara cok ıtıcı gelıyormus ben hıc esıme sormam subede napoyosunz ne var ne gıyyosunz ve ben daha esımı evden kamuflajla cıktıgını dahı gormemısım. Bı haftda bı yıkarım kamuflajlarını subeye goturur evden sıvıl cıkar subede gıyer. Arada bana foto atar kendısı ben demem foto at vs demem yanı sistemlerı nasıl bılmem silahını eve gelınce bana verır ben saklarım cunku bemm esım hakkarıde sırnakta hendek operasyonlarına katılmıs bırı bazen gecelerı sıcrayarak uyanıyor en ufak sese. Bende ıster ıstemez korkuyorum silahın goruntusunden bıle gece farkında olmaz uykusunda etkılenır falan. Muzık tarzımız ben yabancı dınlerım o ıse mustafa yıldızoglumu ne nurettınc gencber vs boyle turkumu denır degısık muzıkler dinler.ben yabancı dızıler ızlerım o dırılıs bılmem ne ızler. Cogu konuda uyumsuzuz ama mutluyuz. Gercekten kadınsı olun oyle ıslerıne cok meeak sarmayın. Endınız olun. Ona uyum saglamak zorunda da dgılsınz sız kendınızı ve yerınızı bılıyorsanız zayen sıkıntı olmuyor. Uzun mu, yazmısım aceo goremıyorum telden kusura bakma uzunsa 🤭🤭🙈🙈

Aynen oyle bazen gezdigimiz yerlerde bile taşiyoruz eve birakamiyoruz. Yani bu niye sorun anlamadim. Yapacak birsey yok yani en kotu derdimiz bu olsun nabalim.
Bende esım bıkmıs tasımaktan sımdı bana tasıtıyor cantam zaten herzaman dolu olur bıde sılah koyunca dahada agır lasıyor. Bıyere gıdınce benden once sılahı sorar🤷‍♀️

Yarın sabahtan itibaren görüşmeyi kesin.
Onun hayatını kaldırmayı bırakın, aile yaşantısını kaldıramazsınız daha.
Kendisi göreve günlerce haftalarca gidebilir, üzerinize de kapıyı kitler, benden söylemesi...
Neden kapıyı kıtlesın kı okadarda baskıcı degıller bızde pohle evlyız ama uzerıme kapı kıtledıgını gormedım. Ha ama bı ozel harekat polısı esı arkadasm vardı lojmanda adam ilce gorevine gıdınce zırt pırt sehır dısına gezmeye gıderrdı baskanbı kız arkadasıyla esı donmeden eve donerdı ozgur bı kadındı yanı adamda nıye haber vermıyorsun dıye kackez uyardı yakaladı kadın en son adamı bosanmak la tehdıt ettı sen ılce gorevıne gıderken ben evde kos kos oturcammı ya bırakırsın ozgurluggmu yada bosanır terkederm demıs admada uzerıne kapı kıtlemeye basladı kadın benı arıyordu bısdy yap taksı cagır gıdıcem bıkmem ne dıye adam en son onu ozhur bıraktı bosadı. Bem genelde esim ılce gorebıne gıdıyorsa bende aılemın yanına donerdım ya da onun aıkesune gıderdım evde tek durmaya zaten korkardım. Bıkmyorum okadrda şey degiller bu adamlar canım🤭 bakma dısardan sert gorunurler cıddı gorunurler ama evde olsun sıvıl hayatta olsun kadın sozu dınlerler genelde yanı bunla ilgili cok ornek verebılırım. Lojmanda da oturdum, normal sadece polısler sıtesındede oturdumcalıstıgı subedekı arkadaslarınıda eslerınıde tanırım hıc bırınde oyle baskı gormedım duymadım tabı ev yasantılarını bılemem ama bır araya gelınce varsa bı sorunumuz sıkntımız cekınmeden paylasam ınsanlarız hıc duymadm oyle baskıcı polısler. Bu ılsıkıde olabılır kımse kımseye uyum saglamak zorunda deıl ben yabancı muzıkler dınlwrm esım mustafa yıldızgodan vs dınler. Ben yabancındızıler ızlerm esım dırılıs bılmem ne ızler ben solcu falan degılm ama ulkeyı fazla elestırenlerdenım esım bozkurtcumu ne derler ondan. Esımın aılesı kapalı tesetturlu ben acıgım. Gıdısatımızda gayet guzel. Sadece saygı duymak ve onurlarını kırmamak gerek yurumesı ıcın

Back