- 23 Ağustos 2012
- 50.073
- 1
- 232.574
- 898
- Konu Sahibi FiltrekahvesevenKleopatra
-
Mesleğinden önce dert etmeniz gereken şeyler var bence. Aşırı kıskanç olması, siyasi görüşünüzün ters olması, aile yapılarınızın zıtlığı... Bence bu adamla devam ederseniz evlenmiş olmak için evlenir ardından mutsuz olursunuz. İleride karşınıza uygun biri illa çıkar ama şahsi görüşüm bu kişiyle devam etmemeniz yönünde
Öbür dünyada gösterecekler sana modern giyinmeyi bence sen o aileyi garibseyeceğine kendi aileni kendi yaşantını sorgula cehennemi boylican haberin yok senin
Bir de bir şey daha merak ediyorum bunu başka bu polislerde de gördüm ...bu adamlar neden sivil kıyafetle bellerinde silahla geziyorlar?? .. sordum güvenliğimiz için böyle gezmek zorundayız falan diyor... ama askerler sivil kıyafetle beline silah takıp dolaşmıyor ..!!.eski sevgilim askerdi mesela , onu bir gün bile beline takıp gezdiğini görmedim hep
Il neresi olursa olsun daima tedbir amacli resmi bir sekilde ise gidip gelmek yasak tabikide asker de olsak poliste olsak olduki bir catisma cikti yada takip edilip silah skldi silah olmadan kendimizi nasil savunalim simdiye kdr silahsz gezen ne asker nedebir polis gormedim esimde bnde bu mesleklerin icindeyiz onun belde benmde cantada olur silah bizim herseyimiz cunku herzmn kursunun hedefindeyiz ve terorun nerden cikacagi belli olmaz evlilik meselesine gelincede onemli olan sevip anlasmk aileyi zaten yilda birkez izinlerde goruyorsnz odasaygi cervevesi esliginde gecirirsnz ogretmn insansznz sonucta okumus kulturlu piril pirilbir genc kiz polis arkla oturrur konusursnz herseyi sadece ozel har. Gorevi cok fazla oluyo onuda birsekilde aşarsnz zaten hakkinzda hayirlisiolsunn baziseylere takilmayinn
Bir de bir şey daha merak ediyorum bunu başka bu polislerde de gördüm ...bu adamlar neden sivil kıyafetle bellerinde silahla geziyorlar?? .. sordum güvenliğimiz için böyle gezmek zorundayız falan diyor... ama askerler sivil kıyafetle beline silah takıp dolaşmıyor ..!!.eski sevgilim askerdi mesela , onu bir gün bile beline takıp gezdiğini görmedim hep evde bırakırdı..
Askerler de polisler de beylik silahlarını yanlarında gezdirmek zorundalar. Silahın çalınması, kaybolması, alınıp bir suça karışması dahilinde meslekten ihraç edilebiliyorsunuz. Size zimmetli. Ayrıca polis (şubesi ne olursa olsun) gördüğü olaya müdahale etmek zorunda.Araştırma görevlisi Ceren hocayı öldüren şeref yoksunu, polis babasının silahını evden alıp yaptı bunu. Babasının da başı yandı. Böyle bir durum yaşanmasın diyedir muhtemelen, yani biri alıp kullanmasın ya da kaybolmasın tarzı.
Siz Allah misiniz? Kendinizde bu haddi buluyorsunuz? Ne bicim iman bu??Öbür dünyada gösterecekler sana modern giyinmeyi bence sen o aileyi garibseyeceğine kendi aileni kendi yaşantını sorgula cehennemi boylican haberin yok senin
Askerler de polisler de beylik silahlarını yanlarında gezdirmek zorundalar. Silahın çalınması, kaybolması, alınıp bir suça karışması dahilinde meslekten ihraç edilebiliyorsunuz. Size zimmetli. Ayrıca polis (şubesi ne olursa olsun) gördüğü olaya müdahale etmek zorunda.
Günahını almak istemem ama koç burcu bir polisin daha önce cinsellik yaşamadığına asla inanmam.Sana sormaya hakkı yok.Muhafazakarlik maskesi takan alemcilerden gibi geldi bana.
Ne kadar hadsiz bir insansınız. Bu üslupla dini anlatabileceğinizi mi düşünüyorsunuz? Siz önce kendiniz öğrenin.Öbür dünyada gösterecekler sana modern giyinmeyi bence sen o aileyi garibseyeceğine kendi aileni kendi yaşantını sorgula cehennemi boylican haberin yok senin
Eh orayı kaçırmışım.Adam kaç benden diye bağırıyor++++
Zaten biriyle aynı evde yaşadım demiş. Tipi de iyi yazmış konu sahibesi.
İçki var, keyif var valla alemci Dinçer baba kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?