Özel harekat polisi

++++
Adamın mesleğine gelene kadar türlü türlü mesele var bu konuda

Yani bu beyin kafası güzel bence

Ben çok muhafazakarım
- El ele bile tutuşmamış namuslu! kızoğlankız isterim
- Çarşaf giyen namuslu! kız severim

Ama kendim içki içeyim hiç sakıncası yok. Din iman falan 33lük Efesi açana kadar tabi bu kafaya Dersem ki eee hani muhafazakardın abicim kadınların namusu hakkında atıp tutuyordun? Muhtemel el-cevap: Kadınla erkek bir değil

Mal bu ablacım beğendiysen al ama alıcaksan da zırvalarını kabul et

Öbür dünyada gösterecekler sana modern giyinmeyi bence sen o aileyi garibseyeceğine kendi aileni kendi yaşantını sorgula cehennemi boylican haberin yok senin

Eeee bu abi de evlenmeden etmeden başka bir kızla yaşamış, diğer aile de cehennemi boylayabilir pekala. Açıkçası bu çifte standarda kafam karıştı oğlanın nikahsız yaşamasına eyvallah ama kızımızı çarşafa sokalım aman kimse görmesin...konu sahibesinin ne olduğu belli en azından beriki taraf üstü Kaval altı Şişhane, kızları çarşafta oğulları nikahsız birliktelikte

Sizi sevmiş, sizinle olmak istiyor ama hayata bakışı, ailesi vs size uygun değil yoksa ısrar etmez kendine daha uygun birini bulurdu.İki taraf da hayatından çok büyük fedakarlıklar yapmak zorunda kalacak. :) çünkü neredeyse yüzde 90’lık bir benzerlik yaşadım ama benim eşimde alkol vs yoktu gerçi namaz da yok ama ailesi feraceli ben de onların yanına gittiğimizde onlara uygun giyiniyorum normal hayatımda da giyimimi değiştirdim. Ben fedakarlık kısmını seçtim evlendim. Seçip seçmemek size kalmış tabii ki herkesin kendi hayati seçimleri işte. Özel harekata gelince burada daha önce de yazmıştım gerçekten zor. Eşim bazen 20 gün evde olmuyor, biraz düzgün bir yere gittiyse haftasonları benim de tatillerimde ziyaret ediyorum, stresli bir iş. Evde olduğu zamanlarda da bazen gece çalışıyorlar bazen gündüz...Dediğim gibi sadece deli divane aşıksanız yürüyebiliyor. Pişman değilim ama zorlukları var. Bir çok şeyi tek yaşamaya sorumlulukları tek kaldırmaya hazır olun.

Son düzenleme:
Muhafazakar derken belki baska biriyle cinsel münasebete girmekle alakali gibi geldi bana. Cunku ben olsam ben de baskasiyla birlikte olmus yaşayacağını yasamis biriyle olmak istemem. Çünkü ben buna dikkat etmişim. Ama yok adam bir halt yiyip de öyle diyorsa salla gitsin. Ama bu dediginiz farklılıklar ileri de hep başınızı ağrıtacak

Araştırma görevlisi Ceren hocayı öldüren şeref yoksunu, polis babasının silahını evden alıp yaptı bunu. Babasının da başı yandı. Böyle bir durum yaşanmasın diyedir muhtemelen, yani biri alıp kullanmasın ya da kaybolmasın tarzı.

Askerler de polisler de beylik silahlarını yanlarında gezdirmek zorundalar. Silahın çalınması, kaybolması, alınıp bir suça karışması dahilinde meslekten ihraç edilebiliyorsunuz. Size zimmetli. Ayrıca polis (şubesi ne olursa olsun) gördüğü olaya müdahale etmek zorunda.

Öbür dünyada gösterecekler sana modern giyinmeyi bence sen o aileyi garibseyeceğine kendi aileni kendi yaşantını sorgula cehennemi boylican haberin yok senin
Siz Allah misiniz? Kendinizde bu haddi buluyorsunuz? Ne bicim iman bu??
Siz muslumansaniz once dininizi ogrenin bi kitabinizi acip okuyun bakalim
MuneMune hesabı doğrulanmış üye. buna geregini yapacagini dusunuyorum

Teşekkürler bilgilendirme için. :)

Günahını almak istemem ama koç burcu bir polisin daha önce cinsellik yaşamadığına asla inanmam.Sana sormaya hakkı yok.Muhafazakarlik maskesi takan alemcilerden gibi geldi bana.

++++
Zaten biriyle aynı evde yaşadım demiş. Tipi de iyi yazmış konu sahibesi.
İçki var, keyif var valla alemci Dinçer baba kendisi

Ne kadar hadsiz bir insansınız. Bu üslupla dini anlatabileceğinizi mi düşünüyorsunuz? Siz önce kendiniz öğrenin.

Polislik stresli bir meslek şimdi flört donemindesıniz hersey gulluk gulıstanlık olabilir. Evlendıgınızde meslek, görüs,ailerın anlasması, ramazanda sahura kalkmak bile sorun olacak belkıde. Biriniz oruc tutacak biriniz tutmayacak. Bayramlar onun için onemlı olacak sulalesını gezmek isteyecek bayramda. Katlanacaksın buyur bacım. Ortak yapacak neyiniz olacak Hayatlarınız tamamen zıt birbirine. Aşk bir yere kadar goturur sonrasını Allah bilir.

Keşke bu işler damak tadı zevkinin bir olmasıyla olsaydı. En sevdiğiniz renk de aynıdır şimdi. 10 yaşında bir kız yazıyor sandım bir an.

Siyasi görüş/dünya görüşü farkıyla evlilik asla olmaz. Bikini giyiyoruz diyorsunuz kardeşi çarşaflı biriyle evlenmekten bahsediyorsunuz. Şimdiden kıskançlık sinyallerini de vermiş. Tabi karıcım bikini giyebilirsin diyeceğini mi sanıyorsun?

Ha alt tarafı bikini giymem olur biter dersin ama orda kalmaz işte, askılı giyme, kısa kollu giymeden, kapanmaya evrilir. Yarın tek başına dışarı çıkma der.

Politik doğrucuların "iy cinim inimli ilin insinlik, hişgiriyli hirşiy çizilir" masallarına kanmayın, hayatınız cehenneme döner.

Yahu benim anlamadiģim sen ne kadar zamandir görüşüyorsun? Yani bi oyle bi böyle söylüyorsun adamda 10 tane geri ileri vites oldu hicbirsey anlamadim. Bi öyle bi böyle..
Beyin yandi yani.
Onceden biriyle yaşamiş ama şoyle düsünuyor
Alkol aliyor ama şöyle yapiyor
Mevlüt okutucak ama şunu yapiyor
Kardeşi öyle ama ben boyleyim
Gibi gibi
Bu kişilik bozukluğumu yoksa anlayamadiğimiz başka birseylermi var
Sen de ayril yolunu gitsin şekilen cok onem veriyorsun ıcinden cok belliki bariz yani
Daha şeklen uygunlarini bulursun.
Yazdiklarin bile birbiri ile catişirken sizin savaşlar bitmez

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…