Özel harekat polisi

Diyor Ki ben bu olayın üstüne babamla aylarca konuşmadım...! o da bundan sonra bana bir şey demedi.. kendisi sevdiği kızın arkasında duramamış orada babasının dimdik karşısında duramamış .. küstüm konuşmadım babamla diyor .. küsmüşsün ama sonuç olarak babanın dediğini yapmışsın ..Erkek adam bence sevdiğinin yanında durabilmeli.. Bu olayda olmayınca kız da gitmiş birkaç ay sonra başkasını bulmuş evlenmiş. bence isabet olmuş

Ee sizin karariniz ne peki

Özel harekat polisi sevgilinize yalan söylemeyin bence , ben ürperdim burdan . Bu eski sevgilinizle birlikte olma olayını anlarsa , size zarar vermesinden korktum. Bekaret konusu sorun olur anlarsa
Sevgilim değil eş adayım... Şu sıra vakit geçiriyoruz ve birbirimizi tanımaya çalışıyoruz sadece .. Şu durumda ben özelimin bu kadar irdelenmesini istemiyorum .. eğer evlenmeye karar verirsek bunlar konuşulacak şeyler

muhafazakar olup nasil alkol iciyo cok sacma . ve kesin ama kesin sorun yasarsin hemen ayril. meslegi cok zor ikinci eksi neden. dusunmene bile gerek yok. evlenmeden onc e insan anlayamiyor bazi seyleri . kaldirrim hallderz saniyosun ama hayir olmuyo halledilmiyo.

Ee sizin karariniz ne peki
Ya açıkçası bilmiyorum ben zaten kendim zor bir insanım.. Bu beni tek başına yeterince yoruyor .. gerçekten uyumu yakalayabileceğim birisini arıyorum aslında uyumluyuz ama birazcık manyaklık ve muhafazakârlık var gibi ..Sanki her an agresifleşebilmeye müsaitmiş gibi .. Ben özel hayatımı huzuru çok önem veriyorum ... bazı arkadaşlarında dediği gibi bunlar işleri gereği sert mizaçlı insanlar olabilirler ama ben şeker gibi insanlar daha çok severim

Evet İçki ,sigara içiyor hatta dün gece arkadaşlarıyla pavyona gitmişler .. Ben gitmek istemedim beni zorla götürdüler diyor

Evet aynen öyle aslında bilmiyorum değil sizde gayet iyi biliyorsunuz olsa bile çok sıkıntı olacağını. Fakat şimdi ilk gunler tatlı geliyor anlıyorum. Lakin o tatlı duyguların hepsi geçici emin olun. Evlilik cooook başka bir dünya bir süre sonra yerini başka değerlere bırakıyor. Zaman en değerli şey ve sizde oylesiniz. O yüzden ne karşınızdakinin zamanını duygularını tüketin nede kendinizinkini.Bitirin gitsin güzellikle.

Yani o yüzden aslında biraz da beni tedirgin etmiyo değil çünkü eski sevgilisinden dört yıllık sevgilisinden çok zor kopmuş .. dediğine göre ayrıldıkları halde kızı sürekli takip ettiriyormuş falan . Ne yapıyor ne ediyor nereye gidiyor kimlerle görüşüyor bilmem ne diye .ama sonuç olarak iş evliliğe gelince kızın yanında duramamış...o yüzden olmayacaksa fazla uzatmak istemiyorum çünkü bana fazla bağlanmasını istemiyorum..

Son düzenleme:
Kardeşinin çarşaflı olması siz hiç ilgilendiren bir durum değil ama siyasi görüş aslıbda hayat tarzı demek bu düşündürücü. Düşüncelerinizi siz de açıklayın ona onunla konuşmadan bir karar vermek yersiz olur. Evlilik konularında kartın açık olması gerekli hep..

Yani desenize sozde muhafazakar. O nasil muhafazakarlik oyle acaba icki de iciyor ama kardesi carsafli. Asil boylelerinden korkmali iste. Bence bu is olmaz. Hic uyumlu degilsiniz. Ve de adam saglam pabuca benzemiyor. Yol yakinken vazgecin.

Mecburlar taşımak zorundalar. Eşim polis olduğu İçin söylüyorum. Akşam bi yere gittiniz diyelim onu bi anda mesaiye çağırabilirler. Silahsız da gidemez. Sivilde olsa silahını taşımak zorunda. Çok rahatsız edici ama böyle malesef. Çantamda çok silahını taşıdım eşimin. Ani mesaileri olabiliyor ve silahımı evden alıp geleyim diyemezler. Hele özel harekat polisi ise bunu hiç sormayın

Çok zıt karakterlersiniz. ailesi ters. Anlaşamazsınız. Yol yakınken dönün. Yoksa zamanla kendinizi kaptırırsınız. Hele siyasi görüş çok önemli. Eşimle aynı siyasi görüşe sahip olmasak, ciddi sorun yaşardık

Ya konu dışı ama çok merak ettim. Peki alışveriş merkezlerine falan girerken sorun olmuyor mu ? Eşiniz polis olduğunu ispatlayınca silahla girişinize izin veriliyor mu ?

Çünkü yasak hanımefendi o silah ona zimmetli evde bıraksa çaldırsa nolur bunu hiç düşündünüz mü çalan kişi o silahla cinayete karışsa sorumlu silahın sahibidir benim karşı komşum polia akşam oturmasına eşiyle bizd gelirken yan daire evlerimiz olmasına rağmen beline takar gelir evde bırakamıyorum güvenemem diyor. Çok kısa zamanda. sokağımızda yaşanan başka bir olaydan bahsedicem size. Mahallemizde yeni gelen evli bir çiftin evine hırsız girdi geçtiğimiz hafta karı koca 5 dakika markete kadar gitmişler. Ve adam polis eve giren hırsız nakit para ve polisin silahını çalıp kaçmış.İnanım o polis bir ağladı görseniz para önemli değil silahımı getirsin yeter diye bütün sokağı inletti. Muhtemelen cezada alcak bu genç adam. Durum böyle işte.

Ya konu dışı ama çok merak ettim. Peki alışveriş merkezlerine falan girerken sorun olmuyor mu ? Eşiniz polis olduğunu ispatlayınca silahla girişinize izin veriliyor mu ?
Tabi çoğu zaman kimlik gösterip arama noktasından geçmeden giriyor. Silahını çıkarıp X Raydan geçmedi hiç. Bağlı bulunduğu birime bıraktığı da oluyor silahını ama bazen başka yere görev yazıyorlar. Silahı biriminde kalmış oluyor. Gidip ordan alması gerekiyor. Ben dışarda rahatsız olmuyorum ama evde çok huzursuz edici. Küçük bir kızımız var çünkü ve ondan 2 yaşında bile olmamasına rağmen bi şey şaklamak çok zor.

Ve evimiz güvenlikli bir site olmasına rağmen çok nadirde olsa evde bırakıyorsa silahı öyle bir saklıyor ki ben şaşırıyorum. Ya ne gerek var diyorum hani bir dolaba koy Yüksek bi yere yeter diyorum ama yok. Öyle gizliyor ki olur da çalınır korkusuyla. Ve sakladığı yeri bana mutlaka söyler.

Çok Nadiren avm ye silahla girer ama. Genelde arabada gizler. Ama arabasız olup silahla içeri giren polisler de elbette vardır

"Aşırı" kıskanç insanlar bana asla güven vermiyor. Genelde kıskanıp mani oldukları şeyleri kendileri de yapmazmış gibi düşünüp güven duyulur ama ben aksine "kişi kendinden bilir işi" bakış açısıyla değerlendiriyorum bu durumu. Ve hiç sağlıklı gelmiyor. Sizin hayatınızı da zehir edecek olması ayrı bi konu.

Benim ailem de muhafazakardır. Dün eşimle Anathema konserine gidip zilzurna sarhoş olduk. Bugün de kardeşimin baya haremlik selamlık düğününe gidip 3 saat sohbet dinlecem, gelin dahil çoğu kişi çarşaflı. Yani kardeşinin çarşaflı olması sizi çok etkilemez. Ama eş ile din konusunda bu kadar zıt görüşe sahip olsaydım asla bu evliliği yürütemezdim. Karışmam demesi bana hiç samimi gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…