- Konu Sahibi FiltrekahvesevenKleopatra
-
Diyor Ki ben bu olayın üstüne babamla aylarca konuşmadım...! o da bundan sonra bana bir şey demedi.. kendisi sevdiği kızın arkasında duramamış orada babasının dimdik karşısında duramamış .. küstüm konuşmadım babamla diyor .. küsmüşsün ama sonuç olarak babanın dediğini yapmışsın ..Erkek adam bence sevdiğinin yanında durabilmeli.. Bu olayda olmayınca kız da gitmiş birkaç ay sonra başkasını bulmuş evlenmiş. bence isabet olmuşOhoo kendi ilişkilerinde bile anne baba katiyorsa. Yani tabi anne baba onayı almak onemlidir fakat bazı şeyleri karşındaki ile aranda cozmelisin kendin karar vermelisin fakat arkadaş bayağı baba onayına ihtiyaç duyuyor. Zaten kaza farlarını yakmış hızla geliyor siz kaçın bence. O da kendine göre birini bulur sizde bulursunuz
Diyor Ki ben bu olayın üstüne babamla aylarca konuşmadım...! o da bundan sonra bana bir şey demedi.. kendisi sevdiği kızın arkasında duramamış orada babasının dimdik karşısında duramamış .. küstüm konuşmadım babamla diyor .. küsmüşsün ama sonuç olarak babanın dediğini yapmışsın ..Erkek adam bence sevdiğinin yanında durabilmeli.. Bu olayda olmayınca kız da gitmiş birkaç ay sonra başkasını bulmuş evlenmiş. bence isabet olmuş
Sevgilim değil eş adayım... Şu sıra vakit geçiriyoruz ve birbirimizi tanımaya çalışıyoruz sadece .. Şu durumda ben özelimin bu kadar irdelenmesini istemiyorum .. eğer evlenmeye karar verirsek bunlar konuşulacak şeylerÖzel harekat polisi sevgilinize yalan söylemeyin bence , ben ürperdim burdan . Bu eski sevgilinizle birlikte olma olayını anlarsa , size zarar vermesinden korktum. Bekaret konusu sorun olur anlarsa
Ya açıkçası bilmiyorum ben zaten kendim zor bir insanım.. Bu beni tek başına yeterince yoruyor ..Ee sizin karariniz ne peki
Evet İçki ,sigara içiyor hatta dün gece arkadaşlarıyla pavyona gitmişler .. Ben gitmek istemedim beni zorla götürdüler diyormuhafazakar olup nasil alkol iciyo cok sacma . ve kesin ama kesin sorun yasarsin hemen ayril. meslegi cok zor ikinci eksi neden. dusunmene bile gerek yok. evlenmeden onc e insan anlayamiyor bazi seyleri . kaldirrim hallderz saniyosun ama hayir olmuyo halledilmiyo.
Ya açıkçası bilmiyorum ben zaten kendim zor bir insanım.. Bu beni tek başına yeterince yoruyor ..☹☹ gerçekten uyumu yakalayabileceğim birisini arıyorum aslında uyumluyuz ama birazcık manyaklık ve muhafazakârlık var gibi ..Sanki her an agresifleşebilmeye müsaitmiş gibi .. Ben özel hayatımı huzuru çok önem veriyorum ... bazı arkadaşlarında dediği gibi bunlar işleri gereği sert mizaçlı insanlar olabilirler ama ben şeker gibi insanlar daha çok severim
Yani o yüzden aslında biraz da beni tedirgin etmiyo değil çünkü eski sevgilisinden dört yıllık sevgilisinden çok zor kopmuş .. dediğine göre ayrıldıkları halde kızı sürekli takip ettiriyormuş falan . Ne yapıyor ne ediyor nereye gidiyor kimlerle görüşüyor bilmem ne diye .ama sonuç olarak iş evliliğe gelince kızın yanında duramamış...o yüzden olmayacaksa fazla uzatmak istemiyorum çünkü bana fazla bağlanmasını istemiyorum..Evet aynen öyle aslında bilmiyorum değil sizde gayet iyi biliyorsunuz olsa bile çok sıkıntı olacağını. Fakat şimdi ilk gunler tatlı geliyor anlıyorum. Lakin o tatlı duyguların hepsi geçici emin olun. Evlilik cooook başka bir dünya bir süre sonra yerini başka değerlere bırakıyor. Zaman en değerli şey ve sizde oylesiniz. O yüzden ne karşınızdakinin zamanını duygularını tüketin nede kendinizinkini.Bitirin gitsin güzellikle.
Mecburlar taşımak zorundalar. Eşim polis olduğu İçin söylüyorum. Akşam bi yere gittiniz diyelim onu bi anda mesaiye çağırabilirler. Silahsız da gidemez. Sivilde olsa silahını taşımak zorunda. Çok rahatsız edici ama böyle malesef. Çantamda çok silahını taşıdım eşimin. Ani mesaileri olabiliyor ve silahımı evden alıp geleyim diyemezler. Hele özel harekat polisi ise bunu hiç sormayınBir de bir şey daha merak ediyorum bunu başka bu polislerde de gördüm ...bu adamlar neden sivil kıyafetle bellerinde silahla geziyorlar?? .. sordum güvenliğimiz için böyle gezmek zorundayız falan diyor... ama askerler sivil kıyafetle beline silah takıp dolaşmıyor ..!!.eski sevgilim askerdi mesela , onu bir gün bile beline takıp gezdiğini görmedim hep evde bırakırdı..
Ya konu dışı ama çok merak ettim. Peki alışveriş merkezlerine falan girerken sorun olmuyor mu ? Eşiniz polis olduğunu ispatlayınca silahla girişinize izin veriliyor mu ?Mecburlar taşımak zorundalar. Eşim polis olduğu İçin söylüyorum. Akşam bi yere gittiniz diyelim onu bi anda mesaiye çağırabilirler. Silahsız da gidemez. Sivilde olsa silahını taşımak zorunda. Çok rahatsız edici ama böyle malesef. Çantamda çok silahını taşıdım eşimin. Ani mesaileri olabiliyor ve silahımı evden alıp geleyim diyemezler. Hele özel harekat polisi ise bunu hiç sormayın
Tabi çoğu zaman kimlik gösterip arama noktasından geçmeden giriyor. Silahını çıkarıp X Raydan geçmedi hiç. Bağlı bulunduğu birime bıraktığı da oluyor silahını ama bazen başka yere görev yazıyorlar. Silahı biriminde kalmış oluyor. Gidip ordan alması gerekiyor. Ben dışarda rahatsız olmuyorum ama evde çok huzursuz edici. Küçük bir kızımız var çünkü ve ondan 2 yaşında bile olmamasına rağmen bi şey şaklamak çok zor.Ya konu dışı ama çok merak ettim. Peki alışveriş merkezlerine falan girerken sorun olmuyor mu ? Eşiniz polis olduğunu ispatlayınca silahla girişinize izin veriliyor mu ?
Çok Nadiren avm ye silahla girer ama. Genelde arabada gizler. Ama arabasız olup silahla içeri giren polisler de elbette vardırYa konu dışı ama çok merak ettim. Peki alışveriş merkezlerine falan girerken sorun olmuyor mu ? Eşiniz polis olduğunu ispatlayınca silahla girişinize izin veriliyor mu ?
"Aşırı" kıskanç insanlar bana asla güven vermiyor. Genelde kıskanıp mani oldukları şeyleri kendileri de yapmazmış gibi düşünüp güven duyulur ama ben aksine "kişi kendinden bilir işi" bakış açısıyla değerlendiriyorum bu durumu. Ve hiç sağlıklı gelmiyor. Sizin hayatınızı da zehir edecek olması ayrı bi konu.Kızlar bi tanıdığım aracı oldu.. bi polisle ciddi evlilik maksatlı tanıştım..kendisi özel harekat polisiymiş.. ben yay burcuyum o Koç burcu..aynı yaştayız.. 30 yaş..ben atanamamış öğretmenim.. genel olarak çok iyi anlaşıyoruz Ama aklıma yatmayan şeyler var o yüzden burada konu açayım sizinle fikir alışverişi yapmak istedim ...damak tadımız, müzik zevkimiz, hareketli yapımız falan baya uyuyor.. Baya centilmence hareketleri var ve bu çok hoşuma gidiyor mesela gelip beni kapımdan alıyor her yeri geziyoruz hiçbir şekilde üşenmiyor sonra kapıma kadar bırakıyor.. ben eve girene kadar kapıdan ayrılmıyor.. bekliyor..ben çalışmıyorum ve bana bi kuruş bile para harcattırmıyor... fakat aşırı kıskanç birisi .. Ya anladığım kadarıyla baya muhafazakar Bir ailesi var kendisinin de ciddi muhafazakar tarafları var ..Hayatında daha önce bir erkek oldu mu dedi.. yani bir sevgilim oldu ama aramızda bir şey yaşanmadı dedim aslında yaşanmiştı... bugün bana kız kardeşinin çarşaflı olduğunu söyledi ve ben şok oldum . Mesela ben, annem ,ablalarım falan hepimiz açığız bikini giyeriz, açık giyeriz baya rahat insanlarız yani... tabii ki herkesin kendi tercihi Ama ben şimdiye kadar sokakta sağda solda çarşaflı insanları görünce çok garipsiyordum.. sonra benim İçin çok çok önemli bir şey var siyasi görüşümüz pek uymuyor açıkçası .. Ben çok modern bir kızım ve yaşıma kadar da gayet modern yaşadım modern giyindim .. bilmiyorum ya kafam karışık yani iki tane problem var şu an birincisi kız kardeşinin çarşaflı olması ikincisi siyasi görüşümüzün bu kadar zit olması sizce bunlar ilerde çok büyük sıkıntı yaratır mı ..??? Bir de bu meslekteki yani özel harekat polisi olmak sıkıntılı bir iş mi.. bugün bana diyor ki benim mesleğimi kaldırabilecek misin ben çoğu zaman görevde olacağım benimle olmak zordur gibilerinden şeyler söyledi.. aranızda sevgilisi ya da kocası bu meslekte olanlar var mı ? Gerçekten söylediği kadar zorlu mu ? Bilmiyorum kızları kafamda deli SORULAR .. yorumlarınızı bekliyorum ..sevgiler ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?