Özel harekat polisi

Konuyu okuyunca ben mı yazdım acaba dedim :)) benim eşim özel harekat polisi ailesi muhafazakar baya kardeşleri çarşaflı .. Biz 3 senelik sevgililikten sonra evlendik bu arada bende tesetturluyum ama sevgiliyken pantolon tunik tarzi giyiniyordum evlendikten sonra hep etek giymemi isfedi kabul ettim .. asiri kiskanc parfum makyaj hicbirini kullanmami istemedi perde bile actirmaz ki 8. Katta oturuyorum caddeye bakiyo evim.. meslegine gelince gercekten cok zor dogu gorevimizde gebeligimin 7. Ayina kadar yalnizfim butun muayenelerime yalniz gittim .. doguda ilce gorevleri il disi gorevleri cok fazla oluyo hatta birde yurtdisi gorevleri var benim esim 3 ay diye gitti bazi sebeplerden 6 aya uzadi bu gorevi

bence olmaz ailesine uyum sağlayamazsınız,evlendiğinizde sizi kısıtlayabilir.

Öncelikle kapalı biri değilim. Siz nasil acik birisiyseniz kızkardeşide çarşafli olabilir. Bu sizi hiiç ilgilendirmez. Bunu es adayınızla görüşmeniz lazım. Onun düşüncesi önemli bu konuda. Eger ki sizi evlendikten sonra zorla tesettüre sokmak isterse bu çok büyük sıkıntı. Mutlaka düşüncesini sorun, ayrica siyasi görüş ayrılığıda çok önemli ya. Siyaset konuşup sohbet edemeyeceksem ne biliyim. Bide ailelerin görusleride çok farklı. Farklı yetismişsiniz belliki.

Onceki iliskini saklamakla hata etmissin. O sana karsi kartlarini açık oynamis. Her seyi anlatmis. Bence de bu is zor.

Devam edeyim diyorsan her seyi acik acik konusun ayrilin olmazsa da. Ayrica cogu erkek eşini kiskanir. Kiskancligin boyutu nedir erkek arkadasinizin? Saplantili takik ise kosarak uzaklas. Yoksa kiskanclik kotu degildir dozunda.

mesleğiyle kisileri degerlendirmek bana gore degil ama siyasi gorusleriniz uymuyorsa bu donemde cok zor
benim esimle ve ailesiyle aramizda siyasi gorus farkliligi yok ancak akrabalariyla var iki uc kutubuz yani oyle soyleyeyim
ben siyaset konusmaktanda siyasi gorusumu avik acik belirtmektende hoslanmam annem dahil kimse kime verdin demez bizde mesela
esimin akrabalariyla yilda 2 kere yan yana gelirim her seferinde siyaset farkli gorusten oldugumu tahmin ettikleri icin ignelemeler boş boş konusmalar oluyor ve evet can sıkıcı bu konu yuzunden cok akrabasiyla problem yasadim ve bir sey daha eger muhafazakar kesim es adayinin ailesiyse cok zorlaniyorsunuz
ben ailesiyle evlenecegim kapimi kapatir otururum olmuyor bunu dusunmeyin
iyi tartin

Evet dedi de, ailesinin ya da akrabalarının olacağı bir ortama gayet dekolte ya da dekolteyi de geçelim, istediğiniz gibi giyinerek gidebileceğinizi söyledi mi??

Kardeşleri ve ailesi çarşaflıysa sen açıksan zorlanırsın yapamazsın cnm yol başından ayrıl illa ki sonra laf söylerler sana

Görünen köy kılavuz istemiyor, üzgünüm ama böyle.
Herkes ailesine zıt karakterlerde olabilir ama, o ağaçtan büyüdüler.
Dolayısıyla çekirdeklerinde sonuna kadar onların düşüncelerini benimseyen bir insan var.
Şuan olmasa bile ileride yüzde bir milyon sorun çıkaracaktır, kültür dediğimiz şey aile ve çevren ibarettir.
Siz farklı galaksilerdesiniz.

bence bu soruları kendısıne sor
alacagın cevaba göre kendıne yol çizersin ,

benım kuznımde oldukça açık giyer eşinin ailesi çarşaflı değil ama
oldukça kapalılar ,
kaç sene oldu evleneli halaaa sorunları bitmedi , aile bir türlü kabul etmıyor onu açık şekilde ,

ki çok severek evlendiler , evlilik zor bir kurum ve bu konular emın ol çok daha zorluyor ,
pembe gözlükleri çıkar öyle bak lütfen

Peki canım senin eşin de günlük hayatta yani sivil kıyafetle dolaşırken belinde silah taşıyor mu ? Bu durum bana çok garip geliyor..
Neden garip geliyor adam polis tabiki taşıyacak ama zorunluluk yok...
Benim eşim gezmeye giderken filan taşımayı sevmez arada takar beline....
Kültürel ve siyasi yönden çok zor olmaz gibi iyi düşünün...
Sizinle beraber alkol alması ilerde de esnek davranacağını göstermez aile yapılarınız farklı canım iş ciddiye binince herşey değişir iyi ölçün tartın...

Bir de koç burçları genelde maço oluyor doğru burada evet gerçekten kapımı açıyor Karşımda bir koç burcu uzmanı mı var yoksa
Bir Koç burcu mağduru var desek daha doğru tabi ki burclar bizi yanıltabilir ama o incelikleri hepsinde görebilirsiniz bu aşamada. Çevremde de çok gördüm çünkü. Genelde klasik Türkk erkeği oluyorlar, yaptığı mesleğin de katkısıyla çok otoriter biri canlandı gözümün önünde. Zorlayabilir.

Söylediğiniz iki problem de ciddi sorunlar. İşiyle ilgili yada maddi konular aşılabilir ama tamamen farklı yaşam tarzlarına sahip iki insanın birlikteliği yıpratıcı olur. Çok fazla deli gibi gözü kör olacak şekilde aşık olmalı insan ki bir süre idare edebilsin. Oda bir süre çok fedakar bir yapıya sahip değilseniz zorlar.

Çünkü polis silahını taşımak zorunda ama askerlerin silah taşıması yasak. İnan’ın polis aileleri de bunalıyor. uçağa binse dert yurtdışı sıkıntı. Ama silah üstüne zimmetli evde bırakıp çıkamıyorsun da silah kaybolsa ihraç bile olabilir ki polis 7-24 görevde sayılır

Ben olsam asla gorusmem. Herkes kendi gorusundeki kisilerle mutlu olsun. Kardesi carsafliysa kendisi de carsafli biriyle daha mutlu olur. Muhafazakarlik oyle bir hayat gerektiriyorsa ustune bir de kiskancsa bu adam sizi de carsafa sokmaya calisabilir. Gezer tozarken hepsi iyidir,bikiniliyle gezip carsafliyla evleniyorlar ne yazik ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…