- Konu Sahibi FiltrekahvesevenKleopatra
-
bence olmaz ailesine uyum sağlayamazsınız,evlendiğinizde sizi kısıtlayabilir.Kardeşinin çarsaflı olması sizi ilgilendirir mi bilemem hosgörü size karsı da olmalı ona karsı da. Ama fikir ayrılıgı siyasi hayata bakış olarak farklıysa bence sizde onun gibi acıkca soyleyın. Öyle düşünün daha sonraki mevzuları bnaa kalırsa.
Evet dedi de, ailesinin ya da akrabalarının olacağı bir ortama gayet dekolte ya da dekolteyi de geçelim, istediğiniz gibi giyinerek gidebileceğinizi söyledi mi??Evet hayatım ya ben muhafazakarlığın yanından bile geçen birisi değilim..dedim ona..! ilerde benim kapanmamı beklemezsin herhalde değil mi ...!! bak biz tatile falan gidersek ben bikinimi giyerim ..rahatgiyimime devam ederim ha falan dedim... Yoo senin kendi tercihin nasıl istiyorsan öyle yap dedi .
Kardeşleri ve ailesi çarşaflıysa sen açıksan zorlanırsın yapamazsın cnm yol başından ayrıl illa ki sonra laf söylerler sanaKızlar bi tanıdığım aracı oldu.. bi polisle ciddi evlilik maksatlı tanıştım..kendisi özel harekat polisiymiş.. ben yay burcuyum o Koç burcu..aynı yaştayız.. 30 yaş..ben atanamamış öğretmenim.. genel olarak çok iyi anlaşıyoruz Ama aklıma yatmayan şeyler var o yüzden burada konu açayım sizinle fikir alışverişi yapmak istedim ...damak tadımız, müzik zevkimiz, hareketli yapımız falan baya uyuyor.. Baya centilmence hareketleri var ve bu çok hoşuma gidiyor mesela gelip beni kapımdan alıyor her yeri geziyoruz hiçbir şekilde üşenmiyor sonra kapıma kadar bırakıyor.. ben eve girene kadar kapıdan ayrılmıyor.. bekliyor..ben çalışmıyorum ve bana bi kuruş bile para harcattırmıyor... fakat aşırı kıskanç birisi .. Ya anladığım kadarıyla baya muhafazakar Bir ailesi var kendisinin de ciddi muhafazakar tarafları var ..Hayatında daha önce bir erkek oldu mu dedi.. yani bir sevgilim oldu ama aramızda bir şey yaşanmadı dedim aslında yaşanmiştı... bugün bana kız kardeşinin çarşaflı olduğunu söyledi ve ben şok oldum . Mesela ben, annem ,ablalarım falan hepimiz açığız bikini giyeriz, açık giyeriz baya rahat insanlarız yani... tabii ki herkesin kendi tercihi Ama ben şimdiye kadar sokakta sağda solda çarşaflı insanları görünce çok garipsiyordum.. sonra benim İçin çok çok önemli bir şey var siyasi görüşümüz pek uymuyor açıkçası .. Ben çok modern bir kızım ve yaşıma kadar da gayet modern yaşadım modern giyindim .. bilmiyorum ya kafam karışık yani iki tane problem var şu an birincisi kız kardeşinin çarşaflı olması ikincisi siyasi görüşümüzün bu kadar zit olması sizce bunlar ilerde çok büyük sıkıntı yaratır mı ..??? Bir de bu meslekteki yani özel harekat polisi olmak sıkıntılı bir iş mi.. bugün bana diyor ki benim mesleğimi kaldırabilecek misin ben çoğu zaman görevde olacağım benimle olmak zordur gibilerinden şeyler söyledi.. aranızda sevgilisi ya da kocası bu meslekte olanlar var mı ? Gerçekten söylediği kadar zorlu mu ? Bilmiyorum kızları kafamda deli SORULAR .. yorumlarınızı bekliyorum ..sevgiler ..
Görünen köy kılavuz istemiyor, üzgünüm ama böyle.Deme kız
Neden garip geliyor adam polis tabiki taşıyacak ama zorunluluk yok...Peki canım senin eşin de günlük hayatta yani sivil kıyafetle dolaşırken belinde silah taşıyor mu ? Bu durum bana çok garip geliyor..
Bir Koç burcu mağduru var desek daha doğruBir de koç burçları genelde maço oluyor doğru burada evet gerçekten kapımı açıyorKarşımda bir koç burcu uzmanı mı var yoksa
Bir de bir şey daha merak ediyorum bunu başka bu polislerde de gördüm ...bu adamlar neden sivil kıyafetle bellerinde silahla geziyorlar?? .. sordum güvenliğimiz için böyle gezmek zorundayız falan diyor... ama askerler sivil kıyafetle beline silah takıp dolaşmıyor ..!!.eski sevgilim askerdi mesela , onu bir gün bile beline takıp gezdiğini görmedim hep evde bırakırdı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?