- Konu Sahibi FiltrekahvesevenKleopatra
-
Bir de bir şey daha merak ediyorum bunu başka bu polislerde de gördüm ...bu adamlar neden sivil kıyafetle bellerinde silahla geziyorlar?? .. sordum güvenliğimiz için böyle gezmek zorundayız falan diyor... ama askerler sivil kıyafetle beline silah takıp dolaşmıyor ..!!.eski sevgilim askerdi mesela , onu bir gün bile beline takıp gezdiğini görmedim hep evde bırakırdı..
Belinde taşıyanda var, sırf silah için özel çanta alıp çantasında taşıyanda var, taşımayanı da var.Özel harekatçı diyorsunuz, nasıl bir görevde olduğunu ifade etmiyor-edemiyor olabilir. Bazı siviller taşır, bazıları taşımaz. Valla ben stabil bir şekilde akıl ve ruh sağlığını salim tutabilene rast gelmedim. Çok zor işleri var.
Peki canım senin eşin de günlük hayatta yani sivil kıyafetle dolaşırken belinde silah taşıyor mu ? Bu durum bana çok garip geliyor..Her erkek sevgilisine karısına biraz baskı yapabilir giyim hal hareket.. Yapsın da.. Sahiplenmenin bir göstergesidir bence. Tabii kararında..
Alkol alması onu çokta muhafazakar göstermemiş yani seninde aldığını biliyor ve tutuşta çarşaf giy demez. Öyle isteseydi öyle birini bulurdu değil mi. Bahsettikleriniz en başta konuşulması gereken şeyler ve bence hallolacak şeyler. Önceki ilişkiniz ileri boyuttaysa saklanmamalı gerekiyor.
Özel harekatın çalışma şartları gerçekten zorluyor. Eşim özel harekatçı. En az 2 sark görevi var ve 2 ayda bir ilçe görevleri olur. 20 gün gelmez. Ekstra görevlerde çıkabiliyor. Resmî tatil bayram seyran hak getire. Yıllık izin 10 senelik memur için 20 gün onu da diğer arkadaşlarına göre ayarlıyorsun. Velhasıl Allah basımızdan eksik etmesin:)
Canım sevgiliyken evet belindeydi, sonra çantasına aldı. Bir sürede öyle takıldı. Şimdiyse evde çocuk olduğu için eve getirmesini istemiyorum şubede bırakıyor çoğunluklaPeki canım senin eşin de günlük hayatta yani sivil kıyafetle dolaşırken belinde silah taşıyor mu ? Bu durum bana çok garip geliyor..
Bilmiyorum ya bonkörlüğü, centilmenliği falan baya hoşuma gidiyor ama böyle arada bir emrivaki konuşmaları falan var emir kipiyle konuşuyor bazen....mesela bugün bir konuda emir kipiyle konuştu ve ben nefret ederim bundanŞimdilik tabiri caizse cicim günlerindesiniz fakat evlilik daha ciddi bir kurum şimdi böyle tatlı anlassanizda ilerde aile yasantiniz büyüme sekliniz düşünceleriniz vs zitlasacaksiniz. Adam şimdiden soruyor ki nabız yokluyor. Sizde sorun anlatın ben böyle bir ailede yetiştim böyleyim ileride ya sıkıntılarımız olursa diye eğer o da düşünürse zaten beraber bitirme kararı alırsınız ortaklaşa ikinizinde canı sikilmaz. Ama sahsi fikrim ve bu zamana kadar çevremde gördüklerime göre bu ileride büyük sorunlar doğurabilecek bir durum bence yol yakinken dönün.
Evet yaa... Baya zor biriyim.. ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir .Bu arada dikkatimi çekti o nasıl bir üçleme öyle burç yay yükselen koç ay aslanateş elementi dolu nasıl bir insansınız çok merak ettim cayır cayırsınız heralde
Bir de şimdiye kadar sadece birkaç kere görmüştüK .. bugünkü görüşmemizde sarıldık elele tutuştuk .. uzun zamandır böyle hissetmemiştim çok iyiyim çok mutluyum her şey çok güzel falan diyor .. Ama dediğim gibi bunlar cicim zamanları yani birazda tırsmıyor değilim ...sanki altından böyle ciddi manyak hareketler çıkacakmış gibime de geliyor çünkü aşırı kıskanç ..Şimdilik tabiri caizse cicim günlerindesiniz fakat evlilik daha ciddi bir kurum şimdi böyle tatlı anlassanizda ilerde aile yasantiniz büyüme sekliniz düşünceleriniz vs zitlasacaksiniz. Adam şimdiden soruyor ki nabız yokluyor. Sizde sorun anlatın ben böyle bir ailede yetiştim böyleyim ileride ya sıkıntılarımız olursa diye eğer o da düşünürse zaten beraber bitirme kararı alırsınız ortaklaşa ikinizinde canı sikilmaz. Ama sahsi fikrim ve bu zamana kadar çevremde gördüklerime göre bu ileride büyük sorunlar doğurabilecek bir durum bence yol yakinken dönün.
Bilmiyorum ya bonkörlüğü, centilmenliği falan baya hoşuma gidiyor ama böyle arada bir emrivaki konuşmaları falan var emir kipiyle konuşuyor bazen....mesela bugün bir konuda emir kipiyle konuştu ve ben nefret ederim bundan
Bir de bugün ben en az altı tane çocuk isterim dedi ben orada kaldım .. Şok oldum ciddi miydi acaba baya ciddi gibiydi . Hangi devirde yaşıyoruz ya altı çocuk nedir ..dedim ne altısı ya iki tane yapabilirsem ona şükür et ..!!Anlıyorum böyle şeyler çok tatlı geliyor fakat evlilik icin bunlar yeterli değil ki hatta öncelik değil sadece birer artı olur Evlilikte fikir,aile,yetişme tarzı falan bana göre daha önceliklidir. Sonuçta beraber yasicaksiniz çocuklarınızı beraber buyutuceksiniz
Bir de şimdiye kadar sadece birkaç kere görmüştüK .. bugünkü görüşmemizde sarıldık elele tutuştuk .. uzun zamandır böyle hissetmemiştim çok iyiyim çok mutluyum her şey çok güzel falan diyor .. Ama dediğim gibi bunlar cicim zamanları yani birazda tırsmıyor değilim ...sanki altından böyle ciddi manyak hareketler çıkacakmış gibime de geliyor çünkü aşırı kıskanç ..
Hahhh tatlımmmm aynen o Bozkurt’lardan.!! Nasıl da tanıyorsun malzemeyiDeğişmez canım geneli koyu bozkurtturlar siyasi parti ismi vermiyim desert insanlar mizaç olarak ayrıca yoğun ve zor şartlarda çalışıyorlar bu bi sure sonra sinirli olmalarına neden oluyor. Özel harekat vurucu tim demek yani öyle soylıyım bunları kısaca anlatmamin sebebi eski sevgilimin bu meslek grubundan olması ve çevresiyle gözlem yapabilecek kadar haşir neşirolmam.. siyasî görüşleri çok net ve açıkça söylerler bunu asla değiştiremezsin haberin olsun. Ben kürt olmama rağmen yanimda kürtlere söven sonra seni seviyorum ama sen farklısın diyen birini düşün.. ne derece tutarlı ? Ben kaldıramamıştım
Bunun dört sene boyunca çıktığı sevgilisi kızla dört senenin sonunda ayrılmışlar ... yani geçen yıl ayrılmışlar ...fakat kız sonra barışmak istemiş ama bunların ayrı olduğu dönemde kız bir tane polisle bir süre evlilik maksatlı görüşmüş... ama ssonra olmamış o iş.. benim elemanda kıza sormuş ayrı olduğumuz dönemde görüştüğün birisi oldu mu diye kıza sormuş ... kız da evet bir tane polisle görüştüm diye söylemiş ...benim bu görüştüğüm adamın babası bu durumu öğrenince bunların evlenmesine izin vermemiş.. yani anlayacağınız baba burada dış kapının mandalı olması gerekiyor ....babanın böyle bir olaydan nasıl haberi olur ... bundan babana ne ...değil mi ?! hani sen söylemezsen zaten baban bunu nereden bilecek .. Mekki benim eleman kendisi gibi bunu babasına söyledi ... böyle bir durumun kızla kendisinin arasında kalması gerekiyordu kendi aralarında halletmeleri gerekiyordu ...bu arada babası da kendisi gibi polismiş..Bakın size söyleyeyim sezgilerinize güvenin. Bir insanı ilk tanıdığınızda sezdikleriniz doğru çıkar çünkü. Ayrıca bende öyle sezdim. Sanki sizinle evlendigi zaman çok ailevi sıkıntı cekecekmissiniz gibi.karsi taraf şuan sanki bir maskeyle bürünmüş gibi hem muhafazakar olup sizinle alkol alması tutarlı değil ki sadece sizinle iyi vakit geçirmek için göz boyama. İş ciddiye binince sizi farkli bir yüz bekliyor olabilir
Bir de bugün ben en az altı tane çocuk isterim dedi ben orada kaldım .. Şok oldum ciddi miydi acaba baya ciddi gibiydi . Hangi devirde yaşıyoruz ya altı çocuk nedir ..dedim ne altısı ya iki tane yapabilirsem ona şükür et ..!!
Bunun dört sene boyunca çıktığı sevgilisi kızla dört senenin sonunda ayrılmışlar ... yani geçen yıl ayrılmışlar ...fakat kız sonra barışmak istemiş ama bunların ayrı olduğu dönemde kız bir tane polisle bir süre evlilik maksatlı görüşmüş... ama ssonra olmamış o iş.. benim elemanda kıza sormuş ayrı olduğumuz dönemde görüştüğün birisi oldu mu diye kıza sormuş ... kız da evet bir tane polisle görüştüm diye söylemiş ...benim bu görüştüğüm adamın babası bu durumu öğrenince bunların evlenmesine izin vermemiş.. yani anlayacağınız baba burada dış kapının mandalı olması gerekiyor ....babanın böyle bir olaydan nasıl haberi olur ... bundan babana ne ...değil mi ?! hani sen söylemezsen zaten baban bunu nereden bilecek .. Mekki benim eleman kendisi gibi bunu babasına söyledi ... böyle bir durumun kızla kendisinin arasında kalması gerekiyordu kendi aralarında halletmeleri gerekiyordu ...bu arada babası da kendisi gibi polismiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?