Gelinlik Modelleri Özel gunlerinin farkında olanlar modelistinize sorabilirsiniz...

Bu modelin etek kısmını yaptırmayı dusunuyorum sizce nasıl? üst kısmı da straplez omuzdan düsük tul askılı olacak inşallah.

canım evet güzel ama çok daha şık ve zarif modeller var seçim ve karar senin tabi ama ben birazdaha göz gezdir nette yeni modellere bak derim

evet canım kabarık kısa gösterir boyunu ama dediğim gibi model için bence bir kere daha bak derim modellere güzel ama daha güzel olabilir tabi bu benim düşüncem sen sevdiysen tabiki karar senin

Tesekkur ederim yanıtladıgın icin ama ben bu etek modelinde karar kıldım, sade oldugu icin. Umarım bunu yapabilirler terziler.

bende nisanliyim nasipse temmuzun 11 inde dügünüm olacak , ama su gelinlik konusunda cok kararsizim yaaa

Sevdiyar benimde bir sorum olacakti , ya bu gelinliklerin karin kismina acaba korse gibi bisi dikiliyormu ?
benim biraz midem oldugu icin korse aldim ama malesef hic iyi olmadi ama böyle bir imkan varmi ?
ya bu mideyi baska türlü saklayabilirmiyiz diyet haric :)))

canım benim gelinliğin içine bustyer dikilebiliyor fakat o senin miğde kısmını kapatmaktan ziyade rahatsızlık verir sen içine bütün bustyer al gelinlik altı dersen kolaylıkla bulabilirsin
göğüsten başlayıp belden 10 cm aşağıda bitiyor arkadan ipli veya kancalı onunla hem rahat edersin hemde istediğin görünümü elde edebilirsina.s.

Sagol sevdiyar , ya insallah gercekten bustiyerle olur cidden ya , kafam karmakarisik insallah istedigim gibi bisilerde bulabilirim offf offff ....

canım eger dantel istersen etek kısmındaki yere biraz daha dantel eklesen fazla göze batmaz.bende hazırlara bakıcam eger gönlüme göre bulamazsam bunu diktircem.Ama modaevine getirsem hemen dikeriz derler ya sonra istediğim gibi olmazsa ondan korkuyorum.geçen gün yazın evlenecek bölümünde okudum diktirmiş istediği gibi olmamış o saatten sonra bişey de yapamayız.

canım benim model çok şık kumaş konusuna gelince bire bir görüntü istiyorsan eğer modeli yanında götür kumaşını sen alacaksan kumaşçılar yardımcı olur sana eğer kesin diktiricem diyorsan ağır bir model olduğu için çok iyi bir terzi bulmalısın sorun yaşayabilirsin birebir olması konusunda

canım cok tesekkür ederim haftasonu nişanlımla gittik bi moda evine bunu diktiriyorum.etek kısmını taftadan yapcakmış tül kısmı aynı inşallah güzel olur.İlgine tesekkürler canım

canım cok tesekkür ederim haftasonu nişanlımla gittik bi moda evine bunu diktiriyorum.etek kısmını taftadan yapcakmış tül kısmı aynı inşallah güzel olur.İlgine tesekkürler canım

rica ederim hayatım ya nedemek hayırlısı inş. istediğin gibi olur herşey gönlümce olsun:)a.s.

bir şey sorabilirmiyim silk satin diye bir kumaş var gelinlikte kullanılan
yabancı bir gelinlik sitesinde gördüm gelinliğin kumaşı silk satinmiş
türkiyede bu kumaşa ne deniliyor acaba
nasıl bir kumaş işlemeye elverişlimi parlakmı pahalımı

Sevdiyar merhabalar,benim uzun kollu şık abiye modellerine ihtiyacım var..
Evde nişan gibi yemek verilecek evde olacağı için hem şık hem de abartısız birşeyler giymek istiyorum..Ama illa ki uzun kollu olmalı..Kolları şifon falan olabilir..Mağazalara baktım istediğim gibi bulamadım..Bu konuda bana yardımcı olacak fikirlerine ve modellere ihtiyacım var..Boyum 1.70 kilom 64..Bana yardımcı olur musunuz arkadaşlar?

canım silk satin demek ipek saten demekdir fiyatıda satıcısına ve kalitesine göre değişir ortalama fiyatı 18 ytl ile 50 ytl arasıdır ağır işlemelere elverişli değildir çünkü incedir parlaktır ve çok zarif bir kumaştır ama çoğunlukla gelinlik için değil abiye için kullanılır gelinlik için daha çok amerikan saten krep şanel organze vs türü kumaşlar kullanıyoruz canıma.s.

Son düzenleme:

canım benim netten bakabilirsin abiye modelleri yaz eklemeye kalksam bir çok model eklemem lazım sen beğendiğin modeli seçip eklersen yardımcı olmam daha kolay olur benim ekleyecek olduklarıımda netten alıntı olacak zaten bi bak istersen bulamazsan ben yine yardımcı olmaya çalışayım

ben suan nışanlık dıktrıyom cnm anlatam sana
turkuaz renklı straplez model tek parca kısa boylu olduğum için ole ıstede moda evı sonra etk duz saten yan tarafındn kat katlar cıkıyo gulle toplu olcak tabı kat katın cıktığı yerdekı kupurun aynısından askı yaptrcam cok kalın deıl cokta ınce deıl ıkıncı provam var 17 hazrıdan resımn cekersem eklıycem hemen cnm

Sevdyarcım çok teşekkür ederim ancak şöyle anlatayım ki netten baktıklarımın hepsi sraplez veya askılı,kolsuz modeller..O modellere kol,şal veya bolero eklendiğide çok garip duruyor.Netten kapalı elbise modelleri diye arattığımda ise türbanlı gelinlik modelleri çıktı ki işte asıl sorun bu..Uzun kollu şık abiyeler bulamıyorum..E nişanım olacak hevesleniyorum,güzel olmak istiyorum haliyle..Senin bildiğin güzel modeller var mı diye o yüzden sordum,çok çaresizim yardımcı olursan çok sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…