Bu modelin etek kısmını yaptırmayı dusunuyorum sizce nasıl? üst kısmı da straplez omuzdan düsük tul askılı olacak inşallah.
Koyu pembe elbisenin bel kısmındaki nakışları sarı ise dore ayakkabı olur; nakışları gümüşse lame de olur. Ama bence siyah alma. Koyu pembe tabii cok guzel uyar da umarım model sorunu çekmezsin. Elbise cok hoş bu arada Ardayasbu.
Sevdiyar yanıtın için tesekkurler. ben de oyle dusunmustum. Straplez ve omuzdan düşük tül askılar omzu dar gösterir sanırım. Bir de korse gibi olan bele oturan birşey düşünüyorum(beli daha ince gösterir sanırım). Etek kısmını çan tarzı düşündüm , çok kabarık kısa gösterir degil mi?
Tesekkur ederim yanıtladıgın icin ama ben bu etek modelinde karar kıldım, sade oldugu icin. Umarım bunu yapabilirler terziler.
bende nisanliyim nasipse temmuzun 11 inde dügünüm olacak , ama su gelinlik konusunda cok kararsizim yaaa
Sevdiyar benimde bir sorum olacakti , ya bu gelinliklerin karin kismina acaba korse gibi bisi dikiliyormu ?
benim biraz midem oldugu icin korse aldim ama malesef hic iyi olmadi ama böyle bir imkan varmi ?
ya bu mideyi baska türlü saklayabilirmiyiz diyet haric :)))
Sagol sevdiyar , ya insallah gercekten bustiyerle olur cidden ya , kafam karmakarisik insallah istedigim gibi bisilerde bulabilirim offf offff ....
canım bu modeli ben de beğeniyorum hatta internette dikilmişini görmüştüm bir ara...belki danteller filan eklenebilir mi???ben dantel de istiyorum çünkü:icecream:http://img172.yukle.tc/images/6745pronoviasglamour4.jpg
mrb benimde dügünüm 24.08.08 ta daha gelinlik bakamadım ama bu modeli begendim.Sence bu gelinliği diktirirsem hangi kumaş tercih edeyim.Önerilerine ihtiyacım var.Tesekkürler
http://img172.yukle.tc/images/6745pronoviasglamour4.jpg
mrb benimde dügünüm 24.08.08 ta daha gelinlik bakamadım ama bu modeli begendim.Sence bu gelinliği diktirirsem hangi kumaş tercih edeyim.Önerilerine ihtiyacım var.Tesekkürler
canım cok tesekkür ederim haftasonu nişanlımla gittik bi moda evine bunu diktiriyorum.etek kısmını taftadan yapcakmış tül kısmı aynı inşallah güzel olur.İlgine tesekkürler canım
bir şey sorabilirmiyim silk satin diye bir kumaş var gelinlikte kullanılan
yabancı bir gelinlik sitesinde gördüm gelinliğin kumaşı silk satinmiş
türkiyede bu kumaşa ne deniliyor acaba
nasıl bir kumaş işlemeye elverişlimi parlakmı pahalımı
Sevdiyar merhabalar,benim uzun kollu şık abiye modellerine ihtiyacım var..
Evde nişan gibi yemek verilecek evde olacağı için hem şık hem de abartısız birşeyler giymek istiyorum..Ama illa ki uzun kollu olmalı..Kolları şifon falan olabilir..Mağazalara baktım istediğim gibi bulamadım..Bu konuda bana yardımcı olacak fikirlerine ve modellere ihtiyacım var..Boyum 1.70 kilom 64..Bana yardımcı olur musunuz arkadaşlar?
canım benim netten bakabilirsin abiye modelleri yaz eklemeye kalksam bir çok model eklemem lazım sen beğendiğin modeli seçip eklersen yardımcı olmam daha kolay olur benim ekleyecek olduklarıımda netten alıntı olacak zaten bi bak istersen bulamazsan ben yine yardımcı olmaya çalışayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?