• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Özel gunlerinin farkında olanlar modelistinize sorabilirsiniz...

Merhaba,

alttaki resimde gördügünüz gibi gelinligimin kollari ic gösteriyor...transparan diyebilirz, kumasi sanirim organza..ben tesettürlü biri olarak rahatsizlik duyorum...ne yapabilirim?? Altina badi giyerim dedim ama cok sicak olur diye endiseleniyorum...altina kumas diktirsem nasil olur, hatta olurmu?? Baska alternatifim varmi??Fikrinizi paylasirsaniz sevinirim..!

dsc01379po6.jpg

a.s.

Son düzenleme:
Merhaba,

alttaki resimde gördügünüz gibi gelinligimin kollari ic gösteriyor...transparan diyebilirz, kumasi sanirim organza..ben tesettürlü biri olarak rahatsizlik duyorum...ne yapabilirim?? Altina badi giyerim dedim ama cok sicak olur diye endiseleniyorum...altina kumas diktirsem nasil olur, hatta olurmu?? Baska alternatifim varmi??Fikrinizi paylasirsaniz sevinirim..!

dsc01379po6.jpg

a.s.

canımcım kumaşın flam dediğimiz bir kumaş sanırım net belli olmuyor fakat içini astarlatabilirsin aldığın yere başka yerlerede astarlatabilirsin ama her gelinlikçi yapmaz ufak bir iş olduğu için araştırman gerekir kumaşla astarlatabilirsin

sevdiyar canimcim bak simdi tatlisim ben buraya bir kac parca gelinligi koyuyorum ve kafamda kombine ettim sanada aciklayip olur mu olmaz mi fiyati ne ogrenmek istiyorum ve gelinimizede az cok anlattim gosterdim oda begendi sen bir aarastir dedi ve sana bu konuda cok guvendigimi biliyorsun o yuzden kapisini ilk calacagim kiside sensin ona gorehihoyyythihoyyyt
simdi bu ilk gelinlikten etek kismini bir cikartalim
gelinlik113vh9yz7.jpg

ve bu gelinliginde bolerosunu alip o uste eklesek ama o ustunde gogus uzeri kismini boyundan baglami onu kapali yapsak cunku gelinimiz tesetturlu
tesetturlugelinlik2wa1.jpg

ve turbanida bu resimdekininki gibi olsa
trban1bs8qr8.jpg

ve en son olarakta bolerosunun ki gibi kabarik tarlatanin uzerine islense nasil olur fiyati ne olur ve nasil durur simdiden cvbini bekliyorum cnmcimŞenizŞeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
canımcım bana olan güveninden ötürü teşekkür ederim şöyle söyliyeyim modeller kendi aralarında hoş fakat modeller birbirine çok uzak ve kombine olması nası desem sanki mecburiyetten kombine edilmiş yama gibi durur çünkü beden ile etek birbirine çok yabancı türbanda çok eski bir model ama kararlıysanız kiralık fiyatı ortalama 900 ü bulur bitanem bence modeli birezdaha araştırın tabi yine karar sizin tatlım

cok sagol canimcim arastirmaya devam tabiki hem kendimize hem gelinimize tesekkur ederim bidenemm a.s.

güzel insan sevdiyar merhaba :)

merak ettiğimden soruyorum..
ben 1.70 boyundayım ve 51 kilocuk bir insanım :)
şu modelleri çok seviyorum ama birebir olmaması halinde tüm özelliği gider sanki bilhassa 2.nin..
yani üst kısmı düz değil de böyle kıvrım kıvrım olacak, alt kısmı aynı kabarıklıkta duracak
ecem gelinlikten olan modelin de alt kısmı birebir böyle olabilir mi dersin? bir de hiçbirinde kurdale olmayacak..
bunların dikim fiyatları ne olur sence? bana yakışırlar mı? (göğüslerim yok denecek kadar küçük ayrıca) :)

7_ManuelMota_Cantaro.jpg

pronoviasglamour3.jpg

119b.jpg

güzel insan sevdiyar merhaba :)

merak ettiğimden soruyorum..
ben 1.70 boyundayım ve 51 kilocuk bir insanım :)
şu modelleri çok seviyorum ama birebir olmaması halinde tüm özelliği gider sanki bilhassa 2.nin..
yani üst kısmı düz değil de böyle kıvrım kıvrım olacak, alt kısmı aynı kabarıklıkta duracak
ecem gelinlikten olan modelin de alt kısmı birebir böyle olabilir mi dersin? bir de hiçbirinde kurdale olmayacak..
bunların dikim fiyatları ne olur sence? bana yakışırlar mı? (göğüslerim yok denecek kadar küçük ayrıca) :)

7_ManuelMota_Cantaro.jpg

pronoviasglamour3.jpg

119b.jpg

tabiki olur canım hoş bir gelinlik olur fiyatıda kiralık 900 satılık 1 300 canım

slmlar benimde bir sorum oluackti ingiliz sateni nasil bir kumas gelinlikte nasil durur birde geilnlikte inci beyazi istiyorum sizce nasil olur ben online siparis vericem gelinligimi 4200 ytl ye mal oluyor cok pahali biliyorum ama daha ucuzu yapan yerleride tanimiyorum yurtdisindayim online diken modaevleri taniyormusunuz bilgilendirirseniz sevinirim

Sevgili sevdiyarcım yukarda mankenin merdivende poz verdiği gelinlik modeli kısa boylu bir geline uygun mudur cnm'Ne önerirsin?Kuyruklu olan gelinlikler kısa boyu daha mı kısaltır yada tersi midir?Sevgiler

Sevgili sevdiyarcım yukarda mankenin merdivende poz verdiği gelinlik modeli kısa boylu bir geline uygun mudur cnm'Ne önerirsin?Kuyruklu olan gelinlikler kısa boyu daha mı kısaltır yada tersi midir?Sevgiler

ekteki gelinlik modeli kısa boylu biri için uygun bir modeldir çünkü bütün dür iki parça olmadığından boyu uzun ve zarif gösterir kuyrukta çok aşırıya kaçılmadığı taktirde boyu etkilemez canım

Merhaba bende birşey soracağım. Cevaplarsan sevinirim.
Temmuzda evleneceğim. vücüdümdaki bütün kilolarım göbek ve mide kısmında toplu. omuzlarım geniş. 1,60 boyumm var. 70 kiloyum :(( vücüdüm çok biçimsiz. bu durumda bana nasıl bir model gelinlik önerirsin.
birde istanbulun neresindesin.
ben şubat gibi gelinlik provalarına gitmeyi düşünüyordum ama çokmu erken dersin ?:bbo:

slm canım göğüs ve bel ölçün bizim için yeterli olacaktır eğer kapalıysan ve kapalı bir gelin olmak istiyorsan kol boyu ve pazu ölçüleride gereklidir teferruatlar(türban el çiçeği baş çiçeği ayakkabı yapımı için kumaş v.s.) konuşulur ve modelin dikimine başlanır en az 2 hafta içinde teslim edilir

Merhaba bende birşey soracağım. Cevaplarsan sevinirim.
Temmuzda evleneceğim. vücüdümdaki bütün kilolarım göbek ve mide kısmında toplu. omuzlarım geniş. 1,60 boyumm var. 70 kiloyum :(( vücüdüm çok biçimsiz. bu durumda bana nasıl bir model gelinlik önerirsin.
birde istanbulun neresindesin.
ben şubat gibi gelinlik provalarına gitmeyi düşünüyordum ama çokmu erken dersin ?:bbo:

mrb omuzlarınız genişse öncelikle omuzu bir bant yada askıyla kapatmakta fayda vardır yanlız boyundan gelen bir askı tercih etmemelisiniz göbek ve miğde hattı aşırı değilse beden içinde olan balen dediğimiz korse görevini gören ince plastik çubuklar sıkar ve görünümü güzelleştirir düğün temmuzda ise şubat ayı eğer gelinliğinizi kiralayacaksanız çok erken zaten çoğu moda evi sizi bukadar erken zamanda provaya almaz çünkü ölçü değişimi olması yüksek ihtimaldir

Back