• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Özel gunlerinin farkında olanlar modelistinize sorabilirsiniz...

ay dur bıde ben mınyon tıplıyım kız kısa boylu ve zayıfım ama ust kısmım gayet yerınde göğüslerım falan zatn boyla kılo uyumlu ben bıde uzun boylu gosteren bısey ıstıyom seker

ay gelınlık lafı duydum kostum geldım bıraz gec mı kaldım ne benımde nışanım 3ay sonra ıns bende kabarık bı model ıstıyoum ve cok acık olmamak kaydıylada kayık yaka dusunuyom ama bı turlu bulamadım beğendım modelı bana yardımcı olurmusun

yok taTLIM GEÇ DEĞİL MERAK ETME ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN NETTEN MODELLERE BAK CANIM BİR SÜRÜ MODEL VAR BUL MODELİNİ İSTERSEN YORUM YAPIP YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM TATLIM a.s.

evet canım çaykaşığı arkadaşımızın da yazdığı gibi şık bir takım elbise yada abartısız bir abiye olabilir sade olmasında yarar var nikah neticede ama yinede çok basite alma şık olmaya çaba göster takım en çok kullanılan kıyafet çeşidi mutluluklar

sevdiyarcım bugün baktım baktım pek bişey bulamadım.bende straptez dizde saten siyah bi elbise aldım.üstünede bolero aldım.sence uygunmudur.benim içime pek sinmedide

evet tatlım zaten abartı değil dizde bir elbise içine sinseydi daha iyi olurdu aslında umarım siner içine yanlızca şık olacağını düşün olurmuuu

sevdiyar merhaba canım ben kaynımın düğünü için güzel bi elbise buldum ve aldım ama senden fiir istiyorum.resimeki elbisenin koyu pembesini aldım sen bilirsin buna ne renk ayakkabı ve çanta almam lazım bu arda benim elbisem bu modelin uzunu ve altın takılarımı takacaşım ona göre bir renk söylersen sevinirim. normalde gümüş düşünüyordum ama altın takıyla olmaz. dore mi siah mı pembe mi iyi gider

2008abiyeler000507ru8.jpg

sevdiyar benim kız kardeşim düğünüm için kendine bir elbise diktirecek ama350 den başlayan fiyatlar vermişlerr terzi arıyor şimdi istanbuldaaa sen isim verebilirmisinnn

Sevdiyarcığım omuzları daha dar beli daha ince göstermek için hangi modeli seçmeliyiz?

nimbus sevdiyar yok snırım sitede o yokken senden yardım istesem ben sence yukarda bahsettiğim elbiseye ne renk ayakkabı olur ben karar veremedim.

sevdiyar merhaba canım ben kaynımın düğünü için güzel bi elbise buldum ve aldım ama senden fiir istiyorum.resimeki elbisenin koyu pembesini aldım sen bilirsin buna ne renk ayakkabı ve çanta almam lazım bu arda benim elbisem bu modelin uzunu ve altın takılarımı takacaşım ona göre bir renk söylersen sevinirim. normalde gümüş düşünüyordum ama altın takıyla olmaz. dore mi siah mı pembe mi iyi gider

2008abiyeler000507ru8.jpg

tatlım kesinlikle pembe ayakkabı diğerleri sırıtır en fazla beyaz seçenek sunabilirima.s.

Merhaba ben buraya yeni katildim, ama ne zamandan beri okuyorum hep yazdiklarinizi.
bende yaza evleniyorum, temmuzda ve bi gelinlik begendim ve dikiliyor simdi.
ama yinede seninde fikrini almak istedim Sevdiyarcim. yardimci olurmusun bana?
ben biraz kiloluyum, bu gelinlik bana nasil olur?

showimage.aspx

nimbus sevdiyar yok snırım sitede o yokken senden yardım istesem ben sence yukarda bahsettiğim elbiseye ne renk ayakkabı olur ben karar veremedim.

Koyu pembe elbisenin bel kısmındaki nakışları sarı ise dore ayakkabı olur; nakışları gümüşse lame de olur. Ama bence siyah alma. Koyu pembe tabii cok guzel uyar da umarım model sorunu çekmezsin. Elbise cok hoş bu arada Ardayasbu.

Sevdiyar yanıtın için tesekkurler. ben de oyle dusunmustum. Straplez ve omuzdan düşük tül askılar omzu dar gösterir sanırım. Bir de korse gibi olan bele oturan birşey düşünüyorum(beli daha ince gösterir sanırım). Etek kısmını çan tarzı düşündüm , çok kabarık kısa gösterir degil mi?

gelinlikfy4.png

Bu modelin etek kısmını yaptırmayı dusunuyorum sizce nasıl? üst kısmı da straplez omuzdan düsük tul askılı olacak inşallah.

Back