• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Özel gunlerinin farkında olanlar modelistinize sorabilirsiniz...

canım bu model abiyeler var beğenirmisin bilmem ama straplez olupta cepken yada kol eklenebilecek birsürü model var ki zaten bir çoğunada cepken(bolero) ilave edilebilir yaka hafif kapatılır ufak tefek değişikliklerle istediğin gii bir model elde edebilirsin

aydan5gg5.jpg

farklı renkte bu olabilir
ghfck8.jpg

bunuda tarlatansız yani kabarık değilde normal düşünebilir cepkeninide uzun kollu farklı bir renkte düşünebilirsin
gf06no4bu2.jpg

ben suan nışanlık dıktrıyom cnm anlatam sana
turkuaz renklı straplez model tek parca kısa boylu olduğum için ole ıstede moda evı sonra etk duz saten yan tarafındn kat katlar cıkıyo gulle toplu olcak tabı kat katın cıktığı yerdekı kupurun aynısından askı yaptrcam cok kalın deıl cokta ınce deıl ıkıncı provam var 17 hazrıdan resımn cekersem eklıycem hemen cnm

hayırlı olsun canım benim resmini eklede görelim tatlım

Çok teşekkür ederim Sevdiyarcım güzel modeller,aklımda olsun,emeğine sağlık..

mother%20dress.JPG

sevdıyar bacı bu kıyafetı nısanımda gıymek ıstıom ama bulmam ben sımdı bunu acaaba dıktırmeye kalksam olurmu ayrıca ne kadar tutar

benim gittiğim moda evinde hatırlat geldiğinde duvak bakalım demişlerdi tabi benim ilk provam temmuzda duvak modeli arıyorum yardımcı olursanız sevinirim

mother%20dress.JPG

sevdıyar bacı bu kıyafetı nısanımda gıymek ıstıom ama bulmam ben sımdı bunu acaaba dıktırmeye kalksam olurmu ayrıca ne kadar tutar

canım bu kıyafet nişanın için çok basit değilmi karar senin ama çok daha şık modeller var diktirmek istersende tabiki dikilir fiyatıda ortalama 100 ytl civarı tutar

selam benim bi sorum var, nisanim olucak,
elbise diktirmem gerekicek,
kiloluyum biraz karnim var, hangi model veya hangi tip elbise daha uygun olur?

mrb sevdiyar bu modeli diktirmek ne kadar tutar ve üst kısımda nasıl değişiklik yapabiliriz bana biraz açık geldidesengözlerimebaksanab şimdiden tşkr

mrb sevdiyar bu modeli diktirmek ne kadar tutar ve üst kısımda nasıl değişiklik yapabiliriz bana biraz açık geldidesengözlerimebaksanab şimdiden tşkr

tatlım fiyatı ortalama 800 ile 1000 ytl arası değişir üst kısmınıda düz straplez çalışılabilir istediğin kadar yaka kısmını kapattırabilirsin veya beğendiğin başka model üzt varsa değiş tokuş ettirebilirsin onun üstü olur bu modelinde eteği olur tatlım

bende yardım istiyoruuuuuuuuuuuuuum:) benim boyum 1,79 kilom 67 yani bi mankende bu fizik var bide bende:P fizigim güzel ama tek bi sorunum var :D ona gögüslerim kücük:( gögüsleri dolgun gösteren gelinlik modeli istiyorum ama aklımda şuan herhangi bi model yok evet bu diyecegim dügüne daha var 3,5 ay kadar straplez ve altı kabarık bi gelinlik düşünüyorum ama staplez düşebilir:D modern olmasını istiyorum bide klasik modellerden pek hoşlanmıyorum bana bi fikir verin lütfeeeeeeen:) şimdiden tşkler

gelinlik abiye nişanlık dikiyorum sizlerede yardımcı olmak isterim kumaşlar hakkında gelinlik nişanlık abiye hakkında aksesuar hakkında sormak istedikleriniz olursada keyifle yanıtlarım msj larınızı bekliyorum:enbuyukkk:

Benimde KISMET olursa nisan ayinda dügünüm olacak..Gelinligimi dayanamadim hazir aldim..hayalimdeki modeli bulunca..coksekeriremsu

Fakat bu gelinlik 42 beden ve ben 38 giyiyorum..! Türkiyeye vardigimda terziye hem kisaltma hem daraltma islerini yaptirtmam gerekiyor...Ortalama ne kadar zaman alir bu islem ve maliyeti ne kadar olur muhtemelen..ortalama bi fiyat yeterli!

Fransiz güpürlü duvaklarin fiyatinida merak ediyorum..duvak kirik beyaz renkginden olmali ama...yardimci olursan sevinirim..! a.s.

bende yardım istiyoruuuuuuuuuuuuuum:) benim boyum 1,79 kilom 67 yani bi mankende bu fizik var bide bende:P fizigim güzel ama tek bi sorunum var :D ona gögüslerim kücük:( gögüsleri dolgun gösteren gelinlik modeli istiyorum ama aklımda şuan herhangi bi model yok evet bu diyecegim dügüne daha var 3,5 ay kadar straplez ve altı kabarık bi gelinlik düşünüyorum ama staplez düşebilir:D modern olmasını istiyorum bide klasik modellerden pek hoşlanmıyorum bana bi fikir verin lütfeeeeeeen:) şimdiden tşkler

tabiki yardımcı olmaya çalışırım bitanem göğüs kısmını drapeli düşünebilirsin beden sert çalışılırsa göğüslerin dolgun durur yada hiç olmadı iç çamaşırını bütün ve destekli al sorun çözülür hayatım

Benimde KISMET olursa nisan ayinda dügünüm olacak..Gelinligimi dayanamadim hazir aldim..hayalimdeki modeli bulunca..coksekeriremsu

Fakat bu gelinlik 42 beden ve ben 38 giyiyorum..! Türkiyeye vardigimda terziye hem kisaltma hem daraltma islerini yaptirtmam gerekiyor...Ortalama ne kadar zaman alir bu islem ve maliyeti ne kadar olur muhtemelen..ortalama bi fiyat yeterli!

Fransiz güpürlü duvaklarin fiyatinida merak ediyorum..duvak kirik beyaz renkginden olmali ama...yardimci olursan sevinirim..! a.s.

düğününe 1 hafta varken bedenini daralttır canım 2 gün içinde teslim edilir yani 1 gün de halledilir ama sen kendini 2 güne ayarla maliyetide en fazla 50 ile 80 arası bişey olur duvak ise 100 ile 200 arası değişir canım

Back