- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
ay gelınlık lafı duydum kostum geldım bıraz gec mı kaldım ne benımde nışanım 3ay sonra ıns bende kabarık bı model ıstıyoum ve cok acık olmamak kaydıylada kayık yaka dusunuyom ama bı turlu bulamadım beğendım modelı bana yardımcı olurmusun
evet canım çaykaşığı arkadaşımızın da yazdığı gibi şık bir takım elbise yada abartısız bir abiye olabilir sade olmasında yarar var nikah neticede ama yinede çok basite alma şık olmaya çaba göster takım en çok kullanılan kıyafet çeşidi mutluluklar
Sevdiyarcığım omuzları daha dar beli daha ince göstermek için hangi modeli seçmeliyiz?
sevdiyar merhaba canım ben kaynımın düğünü için güzel bi elbise buldum ve aldım ama senden fiir istiyorum.resimeki elbisenin koyu pembesini aldım sen bilirsin buna ne renk ayakkabı ve çanta almam lazım bu arda benim elbisem bu modelin uzunu ve altın takılarımı takacaşım ona göre bir renk söylersen sevinirim. normalde gümüş düşünüyordum ama altın takıyla olmaz. dore mi siah mı pembe mi iyi gider
Sevdiyarcığım omuzları daha dar beli daha ince göstermek için hangi modeli seçmeliyiz?
nimbus sevdiyar yok snırım sitede o yokken senden yardım istesem ben sence yukarda bahsettiğim elbiseye ne renk ayakkabı olur ben karar veremedim.
sizce hangi gelinlik daha güzel uzun kol istemiyorum tülden askı gbii bişi olsun istiorum sizxce uyarmı [/B]
bi sorum daha olacakti, ben kapali gelin olacam, oyuzden bu gelinligi kolsuz olarak diktirip ustune bi bolero diktirecem nasil olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?