- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.329
-
- Konu Sahibi forevermorrenk
Sizinki biraz fazla çabuk özüne dönmüş ciddi bi konuşun toparlarsa iyi toparlamazsa sizde onun için ekstra çabaya girmeyin özel güzel anlar için bilmem net oldu mu
Tabi herkesin beklentisi ayni degil bu özel günlerde bencede kirildiginizi dile getirin beklentinizin bu olmadigini söyleyin. Ben hic takilmam böyle seylere ya Allah bunlari aratavak dertler vermesin diyorum neler neler var Hayatta bunlara kafa yormamak lazim benceDefalarca da söylerim, videolar atarım ona fikir edinsin diye ama o özellikle doğum günümde çok alakasız bir hediye ve bir pastayla sıradan birinin doğum günüymüş gibi geçiştirdi. Evlendikten sonra ilkti bu ama o harcadı resmen
kendine göre uygun olanı yapmış. hediye de almış. yemeğe de götürecekmiş. yani bence memnun olmasını bilin.
O kadar iyi anlıyorum ki sizi ,geves kursakta nasıl kalır biliyorum ,Bende hep özel olsun isterim o günün anlamı olsun ama o böyle yapmaya devam ederse her şeyden soğuyorum
Merak ettim ne aldı
Benim eşimde öyle. Sanki bana inat yapıyor. Konuyu takipteyim.
Aslında haklı olarak evlenmeden önce alıştığınız düzeni istiyorsun ve haklısın .üzülüyorum ben öyle olunca
Ömür boyu sürpriz hazırlasa, o da sıradanlaşmaz mı artık. Beklentiyi yüksek tutarsanız siz çok yorulursunuz.
tamam yani hediye almak zorunda değil ki. siz de almamışsınız sanıyorum özel gün diye. çok takmayın yani kebapçı deyip geçmeyin. güzel yemek gibisi var mı?Hediye doğum günümdeydi bunda yok.
İlla hediye olsun demiyorum zaten ama özel bir yere götürsün istedim, ilgi istedim çok mu
Sürprizler için mi evlendiniz?
Adam bugünkü özel gün için cumartesinden akıl etmiş şuraya götüreceğim demiş işte. Bence siz kebabçı diye bozulmadım diyerek kendinizi kandırıyorsunuz.
Ayrıca her insanın her günü bir değilki. Yoğun olur, yorgun olur sürekli sürekli sürpriz mi düşünsün. Siz ne yapıyorsunuz eşinize?
Tabi herkesin beklentisi ayni degil bu özel günlerde bencede kirildiginizi dile getirin beklentinizin bu olmadigini söyleyin. Ben hic takilmam böyle seylere ya Allah bunlari aratavak dertler vermesin diyorum neler neler var Hayatta bunlara kafa yormamak lazim bence
Yeni oldugunuz için öyledir. Tek bir günü anlamlandırırsanız sonu hüsran olur.Doğru öyle ama insan eşinden de bu beklentiye girmemeli mi?
Daha yeni evliyiz biz
Şahsen eşime kebabciya değilde baska bir yere gitmeyi önerirdim. Ama şimdi evde oturup surat asmazdim. Ilk seneler evlilikte tanıma ve alışma süresi gibidir. Insan birbirinin huyunu suyunu daha iyi anlar,öğrenir. Beğendiğiniz yerleri anlatın oda zevkinizi daha iyi bilsin. Şahsen beraber zamam geçirmenin fırsatını yinede kaçırmayın. Erkekler bazen düşüncesiz olabiliyor ama bizde hep onlardan beklemeyelim. Bizde özel gün için mekan secebiliriz, güzel birsey organize edebiliriz. Birbirinizin kalbini böyle durumlar yüzünden kırmaya değmez bence.
Aslında haklı olarak evlenmeden önce alıştığınız düzeni istiyorsun ve haklısın .
bu konularda ben hiç yorum yapamıyorum çünkü hiç alistirmadi saolsun 10 yıldır benim adamo yüzden hiç beklenti 0 sıkıntı benim için
Haklı olabilirsiniz tabi ama eşim doğum günümde çay makinası alsaydı hoşuma giderdiKahve makinesi
Sıfır beklenti sonsuz mutluluk, eşler için geçerli değil bence. İnsan eşinden beklemeyecekte kimden bekleyecek? Zaten çok büyük şeyler de yapsın istemiyorsunuz. Azıcık özense üzerine kafa yorsa birşey eksilmez eşinizden. Ki öncesinde bu tarz şeyleri yapan biri olarak uzakta değildir ne yapılır ne zaman ne edilir fikirlerine.
Biz eşimle özel günlerde ne yapacağımızı önceden karar veriyoruz, nereye gideriz ne yaparız diye, sürpriz olmuyor gideceğimiz yer.
Akşam gitmemeniz yeterli tepki olur bence eşinize eğer anlamak isterse, bunun için küsmeye ekstra tavır göstermeye gerek yok.
Ne bekliyordunuz siz?Hayır inanın kebap yemeğini de çok severim, oraya gitmek asla sorun değil.
Bana dediği beni beklentiye soktu. İlla sürpriz yapmalı da demiyorum, ona göre konuşsaydı bende üzülmezdim.
Sürprizler için evlenmedim elbette onlarda olmazsa evliliğin ne anlamı var?
Hiç bir özel gününü boş geçmedim. Doğum gününde de video hazırladım ona tanıdığı herkese onu çok sevdiğimi söyletmiştim.