• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ozel birazcik :) kizlar bekliyrm yardmlari

Benim dugunum de Eylul'de.. Hic agda yaptirmadim malesef, keske en basindan agda ile baslasaymisim. Simdi de cok korkuyorum. :18: Subat'tan basladi bunun stresi. Ta ozamandan baslamaya niyetlendim dugunume kadar alismis oliym diye ama hala bi gelisme yok :50: EN yakin zamanda yaptirmam gerek ki digerleri kolay olsun ama iste tirsiyorum. Ahh nedir biz kizlarin bu cektigi

Benim dugunum de Eylul'de.. Hic agda yaptirmadim malesef, keske en basindan agda ile baslasaymisim. Simdi de cok korkuyorum. :18: Subat'tan basladi bunun stresi. Ta ozamandan baslamaya niyetlendim dugunume kadar alismis oliym diye ama hala bi gelisme yok :50: EN yakin zamanda yaptirmam gerek ki digerleri kolay olsun ama iste tirsiyorum. Ahh nedir biz kizlarin bu cektigi

Aynen canim ya benim dugunumde eylul 6 da ayni korku bendede var napacaz ya . Kuafore gidemem utanirim cunku kendim almaya kalksam nasil olacak bu arada lazer epilasyonun ucreti ne kadar biliyor musun

Aynen canim ya benim dugunumde eylul 6 da ayni korku bendede var napacaz ya . Kuafore gidemem utanirim cunku kendim almaya kalksam nasil olacak bu arada lazer epilasyonun ucreti ne kadar biliyor musun

Napcam ben de bilmiyorum, aynen utanma durumu bende de var. Evde de hayatta kendim yapamam biliyorum. Epilasyon da aciyor diyolar. Gercek anlamda strese sokuyor bu konu beni, baska hic birsey bu kadar stres yapmadi

Napcam ben de bilmiyorum, aynen utanma durumu bende de var. Evde de hayatta kendim yapamam biliyorum. Epilasyon da aciyor diyolar. Gercek anlamda strese sokuyor bu konu beni, baska hic birsey bu kadar stres yapmadi

Burda bir arkadasta bahsetmis eczanede bir krem var surunce uyusturuyor aci hissi vermiyor diye ayni seyi akrabalarimdan da duymustum bir denesek iyi olur sanirim 1. Sayfada bir arkadas ismini yazmis sanirim eczanede satiliyormus surup 1 saat bekleyince tamamen uyusup agda yapsan dahi aci hissetmiyormussun denemkten zarar gelmez artik yapacak baska bisey yok. :(

Kızlar utanmanızı anlıyorum..ben lazere ilk gittiğimde yüzümü kapattım utançtan..bi iki seans sonra alıştım..çoğumuz için acıdan daha düşündürücü bu utanma meselesi..senin utancın bir de hep jilet kullandığın için kuaför seni ayıplarsa diye..kesinlikle bu konuda utanma..emin ol onlar çok fazla sorunlu bölgesi olan insan görmüşlerdir umursamıyolar ..sırtına kadar ağda yaptıranlar var onlar napsın..kimsenin elinde değil bu tüy olayı.gidebilirsen lazede git gidrmezsen ağdaya ama mutlaka git kendine güvenin gelicek inan bana :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Burda bir arkadasta bahsetmis eczanede bir krem var surunce uyusturuyor aci hissi vermiyor diye ayni seyi akrabalarimdan da duymustum bir denesek iyi olur sanirim 1. Sayfada bir arkadas ismini yazmis sanirim eczanede satiliyormus surup 1 saat bekleyince tamamen uyusup agda yapsan dahi aci hissetmiyormussun denemkten zarar gelmez artik yapacak baska bisey yok. :(

Evet Emla krem, ben de duydum denemekte fayda var. Eczanede sormustum ise yaramiyor pek dedi kadin ama ben yine de denicem.

Evet Emla krem, ben de duydum denemekte fayda var. Eczanede sormustum ise yaramiyor pek dedi kadin ama ben yine de denicem.

Emla işe yaramaz olur mu...kim demişse bilmeden söylemiş..önemli olan sürdüğünde uyuştuğu zamanı yakalamak..tamamen uyuşturmuyor ama dayanabilecek duruma geliyorsun..ben canım yandığı anda hemen kalkmaya çalışıyodum bırakın gidicem diye :)) onu kullanmaya başladım ohh be dedim..50 küsür bi fiyatı var küçük beş tüp var içinde.. kullanmadığım zamanlarda az atış yaptırıyodum param boşa gidiyodu..kreme para vermek istemeyenler için soğuk jeller var benim gittiğim poliklinikte vardı üstünde biraz bekletiyosun atış yaptıkça geri çekiyolardı psikolojik olarak rahatlatıyor.onlarda böyle bişey yoksa evden gideceğiniz günlerde siz buz götürün..

kızlar lazer yaptıran biri olarak söylüyorum evet azalttı ama yok etmedi ve de şimdi düşünseydim lazere gitmezdim çünkü ne kadar az densede en özel yerlerimize radyasyon alıyoruz o da sıkıntı yapabilir yani ben yaptırmış bulundum malesef,ağda acıyor ama yoğun acı ikinciye gidicem yakında bakalım

Nasil baslasam anlatmaya bilemedim yaa.

ben yatili okulda okudum. bacaklar ve koltuk altini epilatorle kendim aliyordum ama genitali temizlemenin yolu yoktu. aslinda o yaşıma kadr ( 18 ) cok uzun ve kalin tüylerm olmadigi icin cok sorun olmamisti.

blr gece yatakhanede iken blr arkadasimizin güzellik salonunda agda ile aldirdigini öğrendik. kiza en ufak ayrintisina kadr anlattirdik. aynen onun dedigi gibi bu isi yapanlar neler neler görmüş. . emin olun sizin durumunzdan da zor olanlari vardir. gittiğiniz de sizin daha evvel ne kullandığınız, nasil temizlediginiz onlari ilgilendirmiyor. ancak muhabbet olsn ve acinizi unutn diye iste 'bir dha jilet kullanma, bir daha su vakitte gel ki batiklar cikmis olsn' gibi laflar ederler. gunde bizim gibi kac kisi gelip gidiyor...

inanin agdanin rahatligindan sonra 'neden daha önce baslamadm' demezseniz ben de bi sey bilmiyorum ;))) o derece eminim yani..

benim yapimla alakali olarak da agda benim tuylerimi seyreltti. bir kac yil daha gitsem lazer yaptırmış gibim olurum sanirim :)

soru varsa aklında sor lutfen.

💑💓

Son düzenleme:
Emla kremi aldim, bugun yarin cesaretimi toplayip denicem bakalim.
Evde kendim yapabilirsem kendim yapmayi denicem, olmazsa agdaciya giderim.
Gelismeleri iletirim sizede

Kızlar Bakırköy'de temiz, hijyenik ve iş bilir ağda salonu arıyorum, lutfen onerılerınızı esırgemeyin. İlk defa gidicem ağda salonuna :(

kesinlikle kuaförde ağda yaptırmanızı tavsiye ederim, ama işini iyi yapan temiz bir yer olsun
ben de çok korkardım, hayatımda ilk kez ağdayı kuaförde yaptırdım 1ay önce
o kadar rahatlıyo ki insan, bnce hiç uğraşmaya değmez kesinlkle

erkekler bakarlar dikkat ederler öyle şeylere
düzgün bir ağdacıya git ağda yaptır
yukarda bi arkadaş uyuşturucu kremden bahsetmiş çok korkuyosan alıp kullan

sadece ağda yapılan bir salonum var burda düzenli olarak gidiyorum 3 senedir ve çok memnunum tüylerim yok dencek kadar azaldı nerdeyse 1.5 ayda bir gidiyorum ilk başta biraz acıyo ama çok değil makinadan daha az acılı bana kalırsa kesinlikle ağda yaptır hem yumuşacık oluyo hemde tertemiz kullanma süreside uzun ama gittiğin yerin temiz ve düzgün olmasına özellikle dikkat et canım çünkü burda manyağın biri kamera koymuştu odaya sonra yakalandı tabi ama genede öyle yerlerde olabilir güvenilir olsun:34:

Kızlar ağdacılarınızın adını ve semtini yazar mısınız lutfen :16:

Bakirkoyde var canim agda salonu sadece bayanlar calisiyo gayette temiz ve hızlilar 1 yildir oraya gidiyorum gul guzellik salonu fiyatlarida uygun bakirkoy ptt ye yakin

canım burası ara sokak hijyenık olmayan yerlerden degıldır umarım, güvenılır mı?

kızlar lazer yaptıran biri olarak söylüyorum evet azalttı ama yok etmedi ve de şimdi düşünseydim lazere gitmezdim çünkü ne kadar az densede en özel yerlerimize radyasyon alıyoruz o da sıkıntı yapabilir yani ben yaptırmış bulundum malesef,ağda acıyor ama yoğun acı ikinciye gidicem yakında bakalım

Canım bende gittim özel bölgeme bi sıkıntı olmadı hamileyim şuan. Endişelenme :)

Kızlar Bakırköy'de temiz, hijyenik ve iş bilir ağda salonu arıyorum, lutfen onerılerınızı esırgemeyin. İlk defa gidicem ağda salonuna :(

Kızlar ağdacılarınızın adını ve semtini yazar mısınız lutfen :16:

canım burası ara sokak hijyenık olmayan yerlerden degıldır umarım, güvenılır mı?

Canim ben epey bi zamandir gidiyorum ara sokak degil eski avsar sinemasinin hizasinda ptt nin karsisinda apartman icinde nerden baksan 20 kisi calisiyor hijyenik ve temz bi yer agda ve manikur pedikur yapiliyor sadece. Calisan cok oldugu icin beklemiyorsun erkekte yok ozellikle yasemin ve dilek harikalar agda konusunda.

canım nasıl emla kremden mennun kaldın mı

Kucuk bi bolgeye surup denedim, baya uyusturdu ama hala agda yapamadim :( Tirstim ve cekindim 2 gun oyle erteledim sonra da sinirlenip eski yontemle temizlendim. Simdi tekrar uzamasini beklicem denemek icin. Neden bu kadar korkuyorum bilmiyorum

Back