Öz teyzem kendi mutluluğu için benim hayatımı mahfetti. Biraz uzun oldu ama yardımcı olun nolur

Dayıların kardeşine söz geçirememişse bunun suçlusu sen değilsin. Öyle söyle onlara. Hem teyzenin evleneceği kişiye baban neden karışır ki? Kendi seçimi bu onun, çok kötü aile bağların, erkeklerle geziyor ne demek ya ne kadar ayıp.
Kendi kardeşleri de gezerek bulmuş. Boşver takma bunları ya. Ama böyle baskılardan kurtulucam diye evlenme düşüncesini sil at, hata yaparsın.
Aile bağı falan yok zaten şunların başına kötü bişey gelsede bize laf çıksa diye pusuda beklerler. Daha yazamadığım birsürü şey var onları söylesem donup kalırsnz. 3 sene geçti hala o olay yüzüme vuruluyo sinir hastası oldum dayanamadım artık kötü bi evlilik yapıcam diye korkuyorum babam o olay yüzünden kaç kere gitse de kurtulsak dedi annem de aynı şekilde

Yuh yaaa....gerçi daha beterini yaşadım sayılır...
kız arkadaşım her haltı yiyordu suçlusu ben oluyordum :):)
bu tür insanlar kurban arıyorlar sadece..
hele o teyzeni çıkarcan meydanın ortasına
bi yandan konuşturcan diğer yandan dalcan...emşn ol sert olsan bunlara kimse cesaret etmeye devam etmez...
evlilikleri kötü mü ki hala sensin suçlusu?
Bilmiyorum görüşmüyoruz bi çocuğu olmuş.
Hiç bıkmadan hala aynı lafları söyleyp duruyolar.
Bigün araları kötü olsa yine beni suçlarlar biliyorum

Hööööst kızın gitmiş beğenmiş konuşmuş bana ne deseydin ya? Senin kızın sanıp elin adamları bana yazıyor deseydin! Asla susmam böyle konularda. İyi niyetle bir şey yaparım, b*ku çıkarsa kimse elimden alamaz. Sen neden ağlıyorsun? Kendi seviyesizliklerine onlar ağlasın!

Hööööst kızın gitmiş beğenmiş konuşmuş bana ne deseydin ya? Senin kızın sanıp elin adamları bana yazıyor deseydin! Asla susmam böyle konularda. İyi niyetle bir şey yaparım, b*ku çıkarsa kimse elimden alamaz. Sen neden ağlıyorsun? Kendi seviyesizliklerine onlar ağlasın!
Ağır laflar yedim kıskanıyo bile dediler. Konuşmaya çalışıyorum susturuyolar o kızla telefonda konuşuyodum bi taraftn babam bi taraftan annem susmuyo. Dayım arıyo bana hakaret ediyo annem ordan bişey fırlatıyo bişey söylüyo çok kötü bi durumdaydım

Susturan ailem olunca sabretmek zorunda kaldım bişey demedim. Teyzem benim gibi sessiz sakin değil ki kendini haklı çıkara çıkara anlatırdı sen bizi tanıştırdın derdi sonra herkes bana dönerdi ben yine susmak zorunda kalırdım yine suçlu olurdum yani. Annem bu olaylar yüzünden şeker hastası oldu. Ama hiç beni korumadı millet ne dediyse geldi babama anlattı babam beni suçladı.
Teyzen kendini haklı çıkartıyorsa sende çıkartacaksın o zaman..O adam seni bulup mesaj atmamış mı? Teyzende numarasını isteyip konuşmamış mı? Sen sana söylenen birşeyi teyzene ilettin sadece..Gidipte hadi birlikte olun diye ısrar etmedin ki kimseye..Teyzen o adamla iletişime geçtiği andan itibaren bitmiştir olay..Sen çıktın o zaman aradan,ikisinin kendi arasında olan şeyler..Aile istedi istemedi,o adam kötü yada iyi seni ilgilendirmez bunlar,teyzenin problemi..İstemese zaten kabul etmezdi adamı..Bu mantığı kuramıyor mu senin ailen? Onlar seslerini çıkartıyorsa sende çıkartacaksın..Kendi annen baban bile olsa korkma,gereken cevabı ver..Üstüne gelen,seni dövmeye kalkan biri olursa da doğru karakola..Annen babanda olsa yap bunu..Onlarda o zaman anne babalığını bilecekler..Onların evladı sensin..Teyzeni bu kadar savunmalarının amacı ne yani..Teyzen evlenmiş bakmış keyfine ya ötesi var mı daha bunun? İstemiyorsa evlenmeseydi o zaman...

Teyzen kendini haklı çıkartıyorsa sende çıkartacaksın o zaman..O adam seni bulup mesaj atmamış mı? Teyzende numarasını isteyip konuşmamış mı? Sen sana söylenen birşeyi teyzene ilettin sadece..Gidipte hadi birlikte olun diye ısrar etmedin ki kimseye..Teyzen o adamla iletişime geçtiği andan itibaren bitmiştir olay..Sen çıktın o zaman aradan,ikisinin kendi arasında olan şeyler..Aile istedi istemedi,o adam kötü yada iyi seni ilgilendirmez bunlar,teyzenin problemi..İstemese zaten kabul etmezdi adamı..Bu mantığı kuramıyor mu senin ailen? Onlar seslerini çıkartıyorsa sende çıkartacaksın..Kendi annen baban bile olsa korkma,gereken cevabı ver..Üstüne gelen,seni dövmeye kalkan biri olursa da doğru karakola..Annen babanda olsa yap bunu..Onlarda o zaman anne babalığını bilecekler..Onların evladı sensin..Teyzeni bu kadar savunmalarının amacı ne yani..Teyzen evlenmiş bakmış keyfine ya ötesi var mı daha bunun? İstemiyorsa evlenmeseydi o zaman...
İşte bunu onlar anlamıyo. Karakola gitsem iyice adım çıkar.
Sizinde dedğiniz gibi olmayan aile bağım kötü benim.
Üstüme gele gele kendimi suçlu hissetmemi sağladılar. Kim bilir daha neler diyolardır Allah'a havale ediyorum.
Evlenip gitsem kimse bu kadar üstüme gelemicek o zaman gönül rahatlığıyla istediklerimi söylicem ama bu durumda susmaktan başka çarem yok.
Kavga gürültüye gelemiyorum :KK43:

İşte bunu onlar anlamıyo. Karakola gitsem iyice adım çıkar.
Sizinde dedğiniz gibi olmayan aile bağım kötü benim.
Üstüme gele gele kendimi suçlu hissetmemi sağladılar. Kim bilir daha neler diyolardır Allah'a havale ediyorum.
Evlenip gitsem kimse bu kadar üstüme gelemicek o zaman gönül rahatlığıyla istediklerimi söylicem ama bu durumda susmaktan başka çarem yok.
Kavga gürültüye gelemiyorum :KK43:
Çok yanlış düşünüyorsun..Hakkını savunmak için evlenmene,yanında bir erkek olmasına gerek yok..Haklıysan haklısındır bu kadar basit..Sen o ne der,bu ne der,adım çıkar diye düşünme..Niye adın çıksın ya? Ne yaptın da senin adın çıkacak? Zaten aile bağların berbat yani o yüzden bırak ne derlerse desinler..Sen kendini ezdirme,gereken cevabı ver herkese..Ayrıca öyle kavgadan kaçıcam diye acele acele evlenme,yağmurdan kaçarken doluya tutulursun sonra...

Çok yanlış düşünüyorsun..Hakkını savunmak için evlenmeye,yanında bir erkek olmasına gerek yok..Haklıysan haklısındır bu kadar basit..Sen o ne der,bu ne der,adım çıkar diye düşünme..Niye adın çıksın ya? Ne yaptın da senin adın çıkacak..Zaten aile bağların berbat yani o yüzden bırak ne derlerse desinler..Sen kendini ezdirme,gereken cevabı ver herkese..Ayrıca öyle kavgadan kaçıcam diye acele acele evlenme,yağmurdan kaçarken doluya tutulursun sonra...
Ama beni zorluyolar resmen kaldıramıyorum artık hep yüzüme vuruyolar annem kızınca gitsende kurtulsam diyo bende tamam ilk gelenle evlenirim diyorum yok öyle ben sevmesem içim ısınmasa olmaz diyo hiç o kafayla yatma gidip geri bana mı gelcen diyo

Direk öz teyzeniz yani.. Ben anlam veremedim, ayrica ağlamanız herşeye ağlayarak cevap vermeniz ailenizi iyice supheye düşürmüş güclü durmamıssınız. Saclarini elinize dolayamadiniz mi acaba

Ama beni zorluyolar resmen kaldıramıyorum artık hep yüzüme vuruyolar annem kızınca gitsende kurtulsam diyo bende tamam ilk gelenle evlenirim diyorum yok öyle ben sevmesem içim ısınmasa olmaz diyo hiç o kafayla yatma gidip geri bana mı gelcen diyo
Canım zorlasınlar sende zorla o zaman senin ağzın dilin yok mu? Madem çok üstüne geliyorlar,laftan sözden anlamıyorlar,bas bas bağır kaldır evi ayağa o zaman..Yeter bıktım artık benim ne suçum var kesin sesinizi diyemiyor musun sen? Ne olacaksa olsun yani..Bu ne böyle ayy! Teyzen kocasının koynunda mutlu mesut yaşasın,sen evde çile çek,hakaret işit nedir bu böyle ya?

Direk öz teyzeniz yani.. Ben anlam veremedim, ayrica ağlamanız herşeye ağlayarak cevap vermeniz ailenizi iyice supheye düşürmüş güclü durmamıssınız. Saclarini elinize dolayamadiniz mi acaba
O köydeydi ben istanbulda. Ağlamam için ellerinden geleni yapıyolardı ya çok hakaret ettiler ilk defa başıma böyle bişey geldiği için şaşırdım daha 17 yaşındaydım hepsi bir ağızdan üstüme geldiler ben konuşunca babam annem ters ters bakıyodu laf söylüyodu kendimi ifade edemedim baskıları yüzünden sen suçlusun onları birbirine ulaştırdın konuşma diyolardı

Canım zorlasınlar sende zorla o zaman senin ağzın dilin yok mu? Madem çok üstüne geliyorlar,laftan sözden anlamıyorlar,bas bas bağır kaldır evi ayağa o zaman..Yeter bıktım artık benim ne suçum var kesin sesinizi diyemiyor musun sen? Ne olacaksa olsun yani..Bu ne böyle ayy! Teyzen kocasının koynunda mutlu mesut yaşasın,sen evde çile çek,hakaret işit nedir bu böyle ya?
Bu aralar artık canımdan bezdim susmuyorum yeter diyorum üstüme gelmeyin yüzüme vurmayın diyorum ben ne kadar bağırsam babamın sesi kat kat fazla çıkıyo sen bu evin huzurunu bozuyosun diyo annem şeker hastası oldu eli ayağı titriyo susuyorum kötü olmasın diye babam konuşunca annemde üstüme geliyo

Teknik olarak masumsun, ama saflık da bi hatadır bazen.
Aynı yaştasınız, o yüzden teyze yeğen muhabbeti yapmayacağım.
Kızın karakteri önceden belli değil miydi? Bi anda mı çirkefleşti yani?
Zannetmiyorum.
Çocuğun onu kastettiğini anladığın an "heamn ok o zaman madem" deyip silip engellemen lazımdı, hiç karışmamalıydın. Tecrübe olsun, ders al.

Teknik olarak masumsun, ama saflık da bi hatadır bazen.
Aynı yaştasınız, o yüzden teyze yeğen muhabbeti yapmayacağım.
Kızın karakteri önceden belli değil miydi? Bi anda mı çirkefleşti yani?
Zannetmiyorum.
Çocuğun onu kastettiğini anladığın an "heamn ok o zaman madem" deyip silip engellemen lazımdı, hiç karışmamalıydın. Tecrübe olsun, ders al.
Tek hatam bu işte bu yüzden suçlanıyorum ağır bi şekilde 3 sene boyunca bu hatamın cezasını çekiyorum

hic bir hataniz yok, siz haric herkes hatali
cok ozur dilerim ama o nasil bir anne baba, anne babaniza cok kizdim sizin tarafinizda duracaklarina daha size kizip bagirdiklari icin
durumuna uzuldum gercekten sucsuz yere bunlari yasamak kotu

O olayları ağlayarak atlattım ama hala kendimi suçluyorum kötü hissediyorum annem babam zaten her fırsatta en ufak bi hatam da o olayı yüzüme vurur her kavgada o olayı ortaya atarlar sırf o yüzden yanlış bi evlilik yapıcaktım kurtulmak için
peki bir şey yapmayacak mısın?
olduğu gibi mi bırakacaksın bu olayları

hic bir hataniz yok, siz haric herkes hatali
cok ozur dilerim ama o nasil bir anne baba, anne babaniza cok kizdim sizin tarafinizda duracaklarina daha size kizip bagirdiklari icin
durumuna uzuldum gercekten sucsuz yere bunlari yasamak kotu
En ufak bi hatamda bu olayı yüzüme vururlar onlara görede en büyük suçlu benim yılanın başı sensin bile dediler bana

X