Kızlardan başka kimse inanmıyor ona, delirmis diyorlar. Ama yine de bütün ailemle bağlarımı koparacağım, ben böyle bir aile istemiyorum. Dun istanbuldaydim abimin evinde kaldım o süreçte, ve oradayken her dakika ağladım, ne uyuyabildim ne su ne yemek bogazimdan geçmedi. Uçağım saat 5 idi, seni havaalanına biz bırakacağız dedi abim, ben de yalniz kendim gitmek istiyorum deyip evden erken çıktım. Cunku oradayken ben cok ağlıyordum annem de bu halime üzülüyordu. Havaalanı gidip orda uçak saatini bekleyim diye evden erken çıktım. Yoldayken en yakın arkadaşıma yazdım evin yakınsa sana geleyim biraz toparlanıp oyle gideyim dedim. O da hemen in otobüsten seni gelip alacağım ordan dedi. İndim, arkadaşım gelip beni aldı. Oturduk iki saat biseyler yedim, sonra da beni havaalanına bıraktı. Oradayken bizimkiler durmadan aradılar neden gittin biz seni bırakacaktık dediler, biraz kafamı toparlamak istedim arkadaşıma geldim dedim. Ay bunlar yine delirdi, sen nasıl abinin evinden çıkıp arkadaşına gidersin diyorlar. En son sizin zihniyetiniz bozuk dedim, beni bırakın ben bu aileyi istemiyorum dedim. Hayır yok oyle bisey biz aileyiz, kimse kimseyi bırakamaz diyorlartamamen silin, ne arayın ne sorun, ne olduğu yere gidin
Ona göre ben ona evlat acısında daha acısını yaşatmışım, oyle dedi mesajında. Bana hakaretler beddualar etti mesajda, ben de sadece acina saygı duyuyorum diye cevap verdim. Sen bana daha acısını yaşattın dediSok icinde okudum. Durduk yere taziyeye gittiginizde oyle mi soyledi? Ablaniz acisindan ne dedigini bilmiyor heralde. Allah sabir versin. Dunyadaki en buyuk aciyla sinaniyor ama soylediginin de gerekcesi olamaz.
Beni yanlış anladınız sanırım, ben konunun turbanla alakalı olduğunu söyleniyorum, ablam bu sacmaliklari benim açıldığımı öğrendikten sonra ortaya atmaya başladı, onu diyorum ben.Turban ile alakası yok bunun..
Evli bir kadının türbanlı yahut turbansiz başka bir kadının kocasına bakması zaten kabul görmez.
Belli ki ablanın sinirleri bozulmus.Oglunu kaybetmiş sonuç olarak.
Ayrıca ailen ne kadar inanacak onun sözüne.
Kim umursayacak bunu ? Seni tanımıyorlar mi ? Bir ablanın sözüyle bütün ailen o..pu olduğunu dusunecekse ailende hayır yok zaten.
Zamanı geldiğinde konuşun,gerekirse bir daha görüşmeyin ancak bu konuyu türbana bağlamayın derim.
Yani türbanlı olan çok o..pu turbansiz olan az o..pu şeklinde bir durum yok.
Ablan da bu zihniyetteyse yanlış yolda.
Ayrıca kendi rızası ile kapanıp sonrasında açılan bir kadına kim söz edemez.O inançları doğrultusunda kişi ile Tanrı arasinda.
Çok uc bir konu bu,rahatsız oldum nedense..
Cok surreel geliyor bana bu tepki. Evlat acisi yasayan birinin bu sozu soyleyebilecegine pek inanamiyorum.Ona göre ben ona evlat acısında daha acısını yaşatmışım, oyle dedi mesajında. Bana hakaretler beddualar etti mesajda, ben de sadece acina saygı duyuyorum diye cevap verdim. Sen bana daha acısını yaşattın dedi
öfkeyle kalkıp zararla oturma canım, ailenin suçu ne? onlara cephe alma, bu en çok sana zarar verir.ablanı sil yeterKızlardan başka kimse inanmıyor ona, delirmis diyorlar. Ama yine de bütün ailemle bağlarımı koparacağım, ben böyle bir aile istemiyorum. Dun istanbuldaydim abimin evinde kaldım o süreçte, ve oradayken her dakika ağladım, ne uyuyabildim ne su ne yemek bogazimdan geçmedi. Uçağım saat 5 idi, seni havaalanına biz bırakacağız dedi abim, ben de yalniz kendim gitmek istiyorum deyip evden erken çıktım. Cunku oradayken ben cok ağlıyordum annem de bu halime üzülüyordu. Havaalanı gidip orda uçak saatini bekleyim diye evden erken çıktım. Yoldayken en yakın arkadaşıma yazdım evin yakınsa sana geleyim biraz toparlanıp oyle gideyim dedim. O da hemen in otobüsten seni gelip alacağım ordan dedi. İndim, arkadaşım gelip beni aldı. Oturduk iki saat biseyler yedim, sonra da beni havaalanına bıraktı. Oradayken bizimkiler durmadan aradılar neden gittin biz seni bırakacaktık dediler, biraz kafamı toparlamak istedim arkadaşıma geldim dedim. Ay bunlar yine delirdi, sen nasıl abinin evinden çıkıp arkadaşına gidersin diyorlar. En son sizin zihniyetiniz bozuk dedim, beni bırakın ben bu aileyi istemiyorum dedim. Hayır yok oyle bisey biz aileyiz, kimse kimseyi bırakamaz diyorlar
Ya ne olur bana söyleyin, “dikiz aynasındaki bakismalari unutmayacağım”, sen bana evlat acısından daha acısını yaşattın” bu mesajlarda kastettiği kişinin kocası olduğu anlaşılıyor degil mi ?öfkeyle kalkıp zararla oturma canım, ailenin suçu ne? onlara cephe alma, bu en çok sana zarar verir.ablanı sil yeter
dikiz aynasındaki bakısma derken öyle anlasılıyor baska kimle bakısmıs olabilirsiniz kiYa ne olur bana söyleyin, “dikiz aynasındaki bakismalari unutmayacağım”, sen bana evlat acısından daha acısını yaşattın” bu mesajlarda kastettiği kişinin kocası olduğu anlaşılıyor degil mi ?
Basbayağı söylediCok surreel geliyor bana bu tepki. Evlat acisi yasayan birinin bu sozu soyleyebilecegine pek inanamiyo
Söylemiyor, konuşmuyor ne o konusuyor ne ona inanan diğer kiz kardeşler. Sadece hakaret edip o….sun diyoryalnız açıkça sorun bence arayıp neyi kastettiğini ya da anlattığı birilerine sorun, ya çok yanlış anladıysanız?
hepsini sil gitsin vallaSöylemiyor, konuşmuyor ne o konusuyor ne ona inanan diğer kiz kardeşler. Sadece hakaret edip o….sun diyor
Neden abinize tüm ailenize mesafe koyuyorsunuz ki. Suçlu sizmiş gibi tek kalan niye siz olasınız. Bırakın onlar ablanıza mesafe koysun o yalnız kalsın. Valla konu çok acayip. Bu haldeyken bunları düşünmüş olması. Siz de çok sakin davranıyorsunuz bu öyle acısı var sessiz kalayım denecek Bi konu değil ki. Ortalığı yıkardım ben olsam.Kızlardan başka kimse inanmıyor ona, delirmis diyorlar. Ama yine de bütün ailemle bağlarımı koparacağım, ben böyle bir aile istemiyorum. Dun istanbuldaydim abimin evinde kaldım o süreçte, ve oradayken her dakika ağladım, ne uyuyabildim ne su ne yemek bogazimdan geçmedi. Uçağım saat 5 idi, seni havaalanına biz bırakacağız dedi abim, ben de yalniz kendim gitmek istiyorum deyip evden erken çıktım. Cunku oradayken ben cok ağlıyordum annem de bu halime üzülüyordu. Havaalanı gidip orda uçak saatini bekleyim diye evden erken çıktım. Yoldayken en yakın arkadaşıma yazdım evin yakınsa sana geleyim biraz toparlanıp oyle gideyim dedim. O da hemen in otobüsten seni gelip alacağım ordan dedi. İndim, arkadaşım gelip beni aldı. Oturduk iki saat biseyler yedim, sonra da beni havaalanına bıraktı. Oradayken bizimkiler durmadan aradılar neden gittin biz seni bırakacaktık dediler, biraz kafamı toparlamak istedim arkadaşıma geldim dedim. Ay bunlar yine delirdi, sen nasıl abinin evinden çıkıp arkadaşına gidersin diyorlar. En son sizin zihniyetiniz bozuk dedim, beni bırakın ben bu aileyi istemiyorum dedim. Hayır yok oyle bisey biz aileyiz, kimse kimseyi bırakamaz diyorlar
Acısı var sakin kalayım demiyorum, abime anlattım durumu ablam bunlari diyor dedim. Bi de babam hasta beni bu durduruyor, anneme bisey olur diye korkuyorumNeden abinize tüm ailenize mesafe koyuyorsunuz ki. Suçlu sizmiş gibi tek kalan niye siz olasınız. Bırakın onlar ablanıza mesafe koysun o yalnız kalsın. Valla konu çok acayip. Bu haldeyken bunları düşünmüş olması. Siz de çok sakin davranıyorsunuz bu öyle acısı var sessiz kalayım denecek Bi konu değil ki. Ortalığı yıkardım ben olsam.
Babanızın olmadığı Bi yerde yüzleşin. Ben olsam çekip gitmezdim bana nasıl iftira attığını açıklayana kadar saçına yapışırdım. Acısını da umursamazdım zaten kendi de umursamıyor ki kocasının derdine düşmüş. Söyledikleri net gayet o kapıya çıkıyor. Siz o duymasın bu üzülmesin derken olayı alttan alıyorsunuz. Ama bu alttan alınacak Bi konu değil. Keşke sadece yaşam tarzınız için o... Demiş olsa. Bu alttan alınır iyi değil denir. Ama ortada büyük Bi iftira var. Susmayın. Eşiniz de enişte de duysun. Yiyecekse de dayağını yesin. Onu mu düşüncem.Acısı var sakin kalayım demiyorum, abime anlattım durumu ablam bunlari diyor dedim. Bi de babam hasta beni bu durduruyor, anneme bisey olur diye korkuyorum
Yüzleşmiyor benimle, derdini bile söylemiyor açık açık sadece üstü kapalı konusuyor. İstanbuldayken abimin evindeydim üstümü giydim gidicem dedim evine ya ben onu oldurecegim o beni oldurecek ama bu işi açıklayacağız dedim. Annem ayaklarıma kapandı gitme ben hesabını soracağım dedi. Annem bu konu açıldığında sinir krizi geçirdi hastaneye zor yetistirdikBabanızın olmadığı Bi yerde yüzleşin. Ben olsam çekip gitmezdim bana nasıl iftira attığını açıklayana kadar saçına yapışırdım. Acısını da umursamazdım zaten kendi de umursamıyor ki kocasının derdine düşmüş. Söyledikleri net gayet o kapıya çıkıyor. Siz o duymasın bu üzülmesin derken olayı alttan alıyorsunuz. Ama bu alttan alınacak Bi konu değil. Keşke sadece yaşam tarzınız için o... Demiş olsa. Bu alttan alınır iyi değil denir. Ama ortada büyük Bi iftira var. Susmayın. Eşiniz de enişte de duysun. Yiyecekse de dayağını yesin. Onu mu düşüncem.
Ben artık şunu düşünmeye başladım, eniştem zaten bosbogaz bir adamdı, saçma sapan konuşurdu. Ablam da hep bu huyundan şikayet ederdi. Acaba eniştem mi beni yanlış anlayıp biseyler sacmaladiBana en çok diğer kardeşlerin inanması garip geliyor. Yani ablanız tımarhanelik o kesin de Bi tanesi bile ne diyorsun sen ne saçmalıyorsun bahsettiğin bizim bacımız diyemiyor mu? Ya başka biri size iftira atmış olabilir mi? Ya da enişte sevgilisinin nosunu siz diye kaydetmiş olabilir mi? Bunun altından bir şey çıkacak gibi. Yoksa 3 ünün birden buna inanması falan çok saçma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?