- Konu Sahibi Safir Taht
-
Eee ben (kucukken) veya cocugum simdi cizgi film izlerken icindeki subliminal mesajlarin farkina varmazken bu neden benim icin bir onem veya endise tasisin?
Cok olmasada arastirdim bu konuyu neler nelerde subliminal mesaj var diye vidyo hazirlanmis.. Yarisindan cokunu ben kucukken izlemisim zaten cizgi filmlerin ve 4-5 sene once cikti anca bu subliminal mesaj tantanasi...
Eee ben kucukkende varmis bunlar(22yasindayim) sonradan ortaya cikmis var olduklari da benim kisiligimde cok sukur ne bir sapiklik var nede gozumu kapattigimda gozumun onune sex kelimesi veya penis sekli gelmiyor...
Beh kucukken annem hic cizgi filmlerde boyle seyler aramazdi cunku oldugunu bilmezdi zaten sonradan birileri cikti aaaa cinsel icerikli mesajlar var dediler o zaman 90li cocuklar komple sapik olsun...
Okadar izlenmeyecek yasakli seyler var zaten cocuklar icin birde cizgi film izlemesini engelleyemem ne izleticem ben o cocuga.
Canim tvdeki olumsuz habrleri gormuyormuyuz daha 5 sene once 2 yasindaki o guzel kiz cocuguna tecavuz edip icorganlarini parcalamislardi,bu aralar olanlar da ve daha yuzlercesi var.hepimiz bu olaylari duyunca demiyirmuyuz noluyor bu insan olamaZ vs..buradada bisuru anormal iliskili konular aciliyor?ben ilgili olsugunu dusunuyorum zaman cok kotu suclar ve sapkinliklar cok artti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
zamanında cok arastırmıstım bunu
şu miki fare mi ne yanlış olmasın onda direkt vardı
ya dini oluyor bu subliminal ya da cinsel
genelde de cinsel
Oncelikle konu sahibine cok tesekkur ediyorum bu yararli paylasimlardan dolayi ve lutfen. Bilen cevaplasin trt cocuk daki cizgi Filmlerde ve pepe de var mi nolur cevap yazin
Bir alışveriş sitesinde satışta olan oyuncaklara bakarken , yap boz da gizli subliminal mesajı farkettim.
Sizlerle de paylaşmak istiyorum. Çizgi filmlerde , şarkılarda gizli mesajlar olduğunu biliyordum fakat çocukların oyuncağında ilk kez denk geldim.
Her anlamda çok dikkatli olmamız gerektiğini bir kez daha anladım
Nette bu konu hakkında inanılmaz resimler ve oldukça fazla paylaşım var.
Eki Görüntüle 1078715 Dikkatli bakın lütfen yazıyı görebiliyor musunuz ?
Eki Görüntüle 1078714 Maalesef küçücük çocuklarımızın bilinçaltına çok erken yaşta empoze edilmekte.
Eee ben (kucukken) veya cocugum simdi cizgi film izlerken icindeki subliminal mesajlarin farkina varmazken bu neden benim icin bir onem veya endise tasisin?
Cok olmasada arastirdim bu konuyu neler nelerde subliminal mesaj var diye vidyo hazirlanmis.. Yarisindan cokunu ben kucukken izlemisim zaten cizgi filmlerin ve 4-5 sene once cikti anca bu subliminal mesaj tantanasi...
Eee ben kucukkende varmis bunlar(22yasindayim) sonradan ortaya cikmis var olduklari da benim kisiligimde cok sukur ne bir sapiklik var nede gozumu kapattigimda gozumun onune sex kelimesi veya penis sekli gelmiyor...
Beh kucukken annem hic cizgi filmlerde boyle seyler aramazdi cunku oldugunu bilmezdi zaten sonradan birileri cikti aaaa cinsel icerikli mesajlar var dediler o zaman 90li cocuklar komple sapik olsun...
Okadar izlenmeyecek yasakli seyler var zaten cocuklar icin birde cizgi film izlemesini engelleyemem ne izleticem ben o cocuga.
yani ben o oku farketsem de bunun bir reklam harikası olduğunu düşünürüm, amazonun gülen yüz ifade etmesi de öyle. Logo tasarımı açısından bunlar olmazsa olmaz zaten. Ordaki ok bana subliminal mesaj gibi gelmiyor. Öyleyse de reklam başarısı bence.
Gönderdiğiniz linkte çok saçma şeylerde var.(Paranın üzerinde palmiyelrde sex yazıyo ya da adamın çenesinde çizmeden anlayamayacağım penis şekli) Bazı doğru olabilecek ama subliminal olmayacak şeyler de.(Bacaklarınızı çok seviyoruz, hosteslerimize para teklif etmeyin) Yani sikkofield amcam bu işin gurusu, uzmanı ya da bilirkişisi değil. O da hepimiz gibi fikrini belirtip kaynak paylaşmış.
Bu bilinçalti ne güçli birseymis. Senin görmedigin, beyinin sinyal almadigi seyi bile isliyebiliyormus!
Siz iyimisiniz? Bilinçaltinin, subliminal mesajin ne oldugunu önce bir arasitirirsaniz iyi olur.
Pepe'de Scooter'ın Yerine ''İttir git'' Kelimesini Kullanması Var Mesela Hiç Hoş Değil O Kelimenin Başına 'S' Harfini Koyun Argo Kelime Oluyor
Birde İsimler Tuhaf Kekemeliğe Yatkınlık Gibi Oluyor Ha Şuşu-Pepe-Zulu-Bebe Bunlar Telafuzu Zor Kelimeler Çocuklar İçin
Bu resimde ne var ki çözemedim ben ya :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?