- Konu Sahibi Safir Taht
Eee ben (kucukken) veya cocugum simdi cizgi film izlerken icindeki subliminal mesajlarin farkina varmazken bu neden benim icin bir onem veya endise tasisin?
Cok olmasada arastirdim bu konuyu neler nelerde subliminal mesaj var diye vidyo hazirlanmis.. Yarisindan cokunu ben kucukken izlemisim zaten cizgi filmlerin ve 4-5 sene once cikti anca bu subliminal mesaj tantanasi...
Eee ben kucukkende varmis bunlar(22yasindayim) sonradan ortaya cikmis var olduklari da benim kisiligimde cok sukur ne bir sapiklik var nede gozumu kapattigimda gozumun onune sex kelimesi veya penis sekli gelmiyor...
Beh kucukken annem hic cizgi filmlerde boyle seyler aramazdi cunku oldugunu bilmezdi zaten sonradan birileri cikti aaaa cinsel icerikli mesajlar var dediler o zaman 90li cocuklar komple sapik olsun...
Okadar izlenmeyecek yasakli seyler var zaten cocuklar icin birde cizgi film izlemesini engelleyemem ne izleticem ben o cocuga.
bilinç altı bizim farkında olmadığımız şeyleri alır zaten .....
ayrıca evet sizde izlediniz birşey olmadı , bu zaten demek değil ki her izleyen sapık olacak ... ama bilinç altına yerleşecek bu kötü işte , anlatması zor bunun ya anlatılamıyor burada... çok titizlikle araştırmalısınız ancak o şekilde mantığınız kabul edebilir...