• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oyuncakta subliminal (25.kare) mesajı

Eee ben (kucukken) veya cocugum simdi cizgi film izlerken icindeki subliminal mesajlarin farkina varmazken bu neden benim icin bir onem veya endise tasisin?

Cok olmasada arastirdim bu konuyu neler nelerde subliminal mesaj var diye vidyo hazirlanmis.. Yarisindan cokunu ben kucukken izlemisim zaten cizgi filmlerin ve 4-5 sene once cikti anca bu subliminal mesaj tantanasi...
Eee ben kucukkende varmis bunlar(22yasindayim) sonradan ortaya cikmis var olduklari da benim kisiligimde cok sukur ne bir sapiklik var nede gozumu kapattigimda gozumun onune sex kelimesi veya penis sekli gelmiyor...
Beh kucukken annem hic cizgi filmlerde boyle seyler aramazdi cunku oldugunu bilmezdi zaten sonradan birileri cikti aaaa cinsel icerikli mesajlar var dediler o zaman 90li cocuklar komple sapik olsun...
Okadar izlenmeyecek yasakli seyler var zaten cocuklar icin birde cizgi film izlemesini engelleyemem ne izleticem ben o cocuga.

bilinç altı bizim farkında olmadığımız şeyleri alır zaten .....
ayrıca evet sizde izlediniz birşey olmadı , bu zaten demek değil ki her izleyen sapık olacak ... ama bilinç altına yerleşecek bu kötü işte , anlatması zor bunun ya anlatılamıyor burada... çok titizlikle araştırmalısınız ancak o şekilde mantığınız kabul edebilir...

Canim tvdeki olumsuz habrleri gormuyormuyuz daha 5 sene once 2 yasindaki o guzel kiz cocuguna tecavuz edip icorganlarini parcalamislardi,bu aralar olanlar da ve daha yuzlercesi var.hepimiz bu olaylari duyunca demiyirmuyuz noluyor bu insan olamaZ vs..buradada bisuru anormal iliskili konular aciliyor?ben ilgili olsugunu dusunuyorum zaman cok kotu suclar ve sapkinliklar cok artti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Elimizde hiç bir bulgu yokken bunun sebebi budur diyemeyiz. Bu çok yanlış olur. Araştırmak ve sorgulamak zorundayız. Ben burada sadece bunu anlatmaya çalışıyorum.
Mesela delinin biri kuyuya taş atıyor, İstanbulun altında bir maden varmış, çok değerliymiş, Marmarayın yapımı için kazı çalışmaları yapacak olan yabancı şirketler, yer altından çıkan malzeme bize aittir diye anlaşma yapmış ve bu bahaneyle bizim bu çok değerli madenimizi kendi ülkelerine götürecekmiş. Hatta bu madeni o kadar gizemli bir şekilde anlatıyor ki, tadından yenmez. Bu maden, bizim bildiğimiz periyodik tablo içerisinde yer almıyor, kimsenin haberi olmasın diye. Google'dan aratma yapamıyorsunuz. Hatta en sonunda da diyor ki pembe erguvanların istanbulda boğaza yakın yerlerde açmasının nedeni işte bu maden. Videosunu izleyen varsa bilir. Birden herkes inanıyor ve video yayılıyor. Olay büyüyünce kişi açıklama yapıyor, olayı tamamen "uydurmuş".. Tabi ki sorgulayan bir insan kendi kendine yine de şu soruyu sorar: Yine de gerçek olma ihtimali var mı?
Facebookta en nefret ettiğim şey; sorgulanmadan, araştırılmadan paylaşılan şeyler..
Kaldı ki 25. kare tekniği yeni bulunan birşey değil.. 1950'li yıllarda ortaya çıkıyor. Biz böyle her duyduğumuza inanırsak zor, işimiz gerçekten çok zor..

Son düzenleme:
Çocuk O Yaşta O Mesajları-Kelimeleri Algılayamaz Diyenler Olmuş da Pekiii Madem Anlamıyorlar da Neden Bu Mesajlar Veriliyor?:26:

Bu Mesajı Verenlerin Amaçları Nedir?

algılamaması önemli değil zaten, önemli olan aşinalık oluşturmak.

Reklamcılıkta gizli reklam diye bi kural vardır. Filmlerde dizilerde bunu genelde kullanırlar. En basit örneği kola reklamlarıdır. Oyuncu çok susadım der buzdolabına gider kola içer. Sonra buz giib iyi geldi filan der. Halbuki susadım demiştir...

Şimdi kendinizi bi düşünün yaz aylarında içim yandı buz gibi kola olsa da içsek mi dersiniz buz gibi ayran, su, meyvesuyu olsa da içsek mi dersiniz?

Subliminal mesaj budur işte. Bilinç altına istenilen düşünceyi empoze etmek...

Oncelikle konu sahibine cok tesekkur ediyorum bu yararli paylasimlardan dolayi ve lutfen. Bilen cevaplasin trt cocuk daki cizgi Filmlerde ve pepe de var mi nolur cevap yazin

Pepe'de Scooter'ın Yerine ''İttir git'' Kelimesini Kullanması Var Mesela Hiç Hoş Değil O Kelimenin Başına 'S' Harfini Koyun Argo Kelime Oluyor

Birde İsimler Tuhaf Kekemeliğe Yatkınlık Gibi Oluyor Ha Şuşu-Pepe-Zulu-Bebe Bunlar Telafuzu Zor Kelimeler Çocuklar İçin

Bir alışveriş sitesinde satışta olan oyuncaklara bakarken , yap boz da gizli subliminal mesajı farkettim.
Sizlerle de paylaşmak istiyorum. Çizgi filmlerde , şarkılarda gizli mesajlar olduğunu biliyordum fakat çocukların oyuncağında ilk kez denk geldim.
Her anlamda çok dikkatli olmamız gerektiğini bir kez daha anladım :50:

Nette bu konu hakkında inanılmaz resimler ve oldukça fazla paylaşım var.

Eki Görüntüle 1078715 Dikkatli bakın lütfen yazıyı görebiliyor musunuz ?

Eki Görüntüle 1078714 Maalesef küçücük çocuklarımızın bilinçaltına çok erken yaşta empoze edilmekte.

Bu konuyu ben de araştırdım.Devlet için,erk sahibi otorite için en önemli şey gelecek nesil olacak kuşaktır.O yüzden en çok da onlar üzerinde böyle oyunlar oynuyorlar çizgifilmlerle,oyuncaklarla vs.İstedikleri nesli yaratma projesinin bir parçası..

Medeniyetlere inanmayın,devlete inanmayın, hiçbir otoriteye de inanmayın.Bu kapitalizm..Kredi kartları kapitalizmin en iyi araçlarından.İnsanlara kredi kartlarını vererek isyan etmelerini engellediler.Çünkü kredi kartı olmayan adam,pazara gidip dört beş şeyi almaya zor gücü yettiğini gördüğünde alım gücünün ne kadar düşük olduğunu anlayıp isyan edecekti.Kredi kartı insanların alım gücünün düşüklüğünü görmemeleri için icat edilmiş bir aygıttır.Bizi avutmak,pışpışlamak, uyutmak için...

Ve psikoloji biliminin gelişmesiyle de yaklaşık bir asırdır bu tür projeler üzerinde yoğunlaştılar.Reklamlarda var böyle mesajlar,dizilerde var,filmlerde var,çocuk yapbozunda bile var işte...Tv tamamen bu sibliminalleri yememiz için önümüze sunuldu.Bir sürü cazip tv programının yapılma sebebi de bu. Eminim bir çok yapımcı bu sistemin içinde.

Bu konuda elimde çok resim var.Bir ara paylaşırım.

Kapitalizm...Ne deyim ki.Lanet olsun sana be.

konudaki tüm yorumları okudum.

daha önce de böyle bir şey olduğunu biliyordum ama bir daha araştırdım.

bazıları kabul etmese de 25. kare tekniği diye bir şey olduğu kesin.

bu kimi zaman reklam amaçlı kullanılıyor kimi zaman bir şeylerin cazibesini arttırmak için kullanılıyor.

birçok filmde afişlerde belli yazılar görüntüler var. neden? yani bir etkisi olmasa neden uğraşsınlar.

bazıları demiş ki benim çocuğum okuma bilmiyor nereden anlıcak? bilinçaltı onu görüntü olarak kaydediyordur ve ne olduğunu anlamaya başladığı zaman bilinçaltında biriken o görüntüler anlam kazanıyordur.

genel olarak amaç toplumu yozlaştırmak diye biliyorum. olayların farklı farklı tarafları var.

tabi biraz abartılıyor. iki izledi diye sapık olacak hali yok ama yine de önlem almak lazım.

Eee ben (kucukken) veya cocugum simdi cizgi film izlerken icindeki subliminal mesajlarin farkina varmazken bu neden benim icin bir onem veya endise tasisin?

Cok olmasada arastirdim bu konuyu neler nelerde subliminal mesaj var diye vidyo hazirlanmis.. Yarisindan cokunu ben kucukken izlemisim zaten cizgi filmlerin ve 4-5 sene once cikti anca bu subliminal mesaj tantanasi...
Eee ben kucukkende varmis bunlar(22yasindayim) sonradan ortaya cikmis var olduklari da benim kisiligimde cok sukur ne bir sapiklik var nede gozumu kapattigimda gozumun onune sex kelimesi veya penis sekli gelmiyor...
Beh kucukken annem hic cizgi filmlerde boyle seyler aramazdi cunku oldugunu bilmezdi zaten sonradan birileri cikti aaaa cinsel icerikli mesajlar var dediler o zaman 90li cocuklar komple sapik olsun...
Okadar izlenmeyecek yasakli seyler var zaten cocuklar icin birde cizgi film izlemesini engelleyemem ne izleticem ben o cocuga.

önemli olan zaten bu mesajların farketmemek yani direk göstermiyo ancak bilinçaltı farkediyomuş yani direk görseniz zaten bi zararını görmüyosunuz yada görece daha az zarar görüyosunuz

bi de herkeste aynı etkiyi gösterecek diye bişey de yok tabi işte bana bişey olmadı çocuğuma da olmaz yaklaşımıda çok yanlış sizi etkilememesi çocuğnuznda etkilenmeyeceğini göstermez

adamlar bi çizgi filme laf olsun diye penis çizmez heralde laf olsun diye herşeye bi sex yazısı sıkıştırmazlar

böyle bir şey var gerçekten ancak çoğu abartı bence. örneğin miki farenin bedenini erkek organına benzetmek, yada pepedeki ittir git kelimesi gibi. eğer birşeyleri birşeye benzetmek istersek benzetiriz mutlaka. hayatımızdaki çoğu şekli erkek organına benzetebiliriz yada pekçok kelimeyi farklı yönlere çekebiliriz. bulutlardan şekil çıkarmak gibi.

Son düzenleme:
yani ben o oku farketsem de bunun bir reklam harikası olduğunu düşünürüm, amazonun gülen yüz ifade etmesi de öyle. Logo tasarımı açısından bunlar olmazsa olmaz zaten. Ordaki ok bana subliminal mesaj gibi gelmiyor. Öyleyse de reklam başarısı bence.

Gönderdiğiniz linkte çok saçma şeylerde var.(Paranın üzerinde palmiyelrde sex yazıyo ya da adamın çenesinde çizmeden anlayamayacağım penis şekli) Bazı doğru olabilecek ama subliminal olmayacak şeyler de.(Bacaklarınızı çok seviyoruz, hosteslerimize para teklif etmeyin) Yani sikkofield amcam bu işin gurusu, uzmanı ya da bilirkişisi değil. O da hepimiz gibi fikrini belirtip kaynak paylaşmış.

bu logodaki okun nasıl bir subliminal mesaj verdiğini anlayamadım ben canım ya.. hele Eminem'li durumu hiç çözemedim.
karışık bir durum. ama ben de var olduğuna inanıyorum. bilinçaltımız bilincimizde olmayan farkında olmadığımız ve bizi farkında olmadan her türlü etkileyen şeyle dolu.

Bu bilinçalti ne güçli birseymis. Senin görmedigin, beyinin sinyal almadigi seyi bile isliyebiliyormus!

Siz iyimisiniz? Bilinçaltinin, subliminal mesajin ne oldugunu önce bir arasitirirsaniz iyi olur.

evet bilinçaltı gerçekten çok güçlü bir şey.

bilincin çalışma gücü 20.000 byte dır.
mantıklıdır.kısa süreli bellektir.
zaman kavramı vardır.(dün,bugün,yarın gibi)

bilinçaltının ise çalışma gücü 20.000.000 byte dır.
duygusal girdilerle çalışır.(resim,renk,tat,doku gibi)
uzun süreli bellektir.işlediği herşeyi oluyormuş gibi varsayar.
zaman kavramı yoktur.
yani daha önce yaşadığınız bir olay aklınıza geldiğinde olayın çoktan bittiğinin farkında değildir.
çünkü bilinçaltında zaman kavramı olmadığı için o acıyı size tekrar yaşıyormuşçasına hissettirebilir.

neden yazınızı alıntıladım lütfen kusura bakmayın.
asla tartışmak değil amacım.
bilinçaltının bu kadar güçlü olduğunu öğrendikten sonra bu olaya daha çok inanmaya başlamıştım.

Pepe'de Scooter'ın Yerine ''İttir git'' Kelimesini Kullanması Var Mesela Hiç Hoş Değil O Kelimenin Başına 'S' Harfini Koyun Argo Kelime Oluyor

Birde İsimler Tuhaf Kekemeliğe Yatkınlık Gibi Oluyor Ha Şuşu-Pepe-Zulu-Bebe Bunlar Telafuzu Zor Kelimeler Çocuklar İçin

Evet haklisiniz ben pepe de 25. Kare varmi bunu cok merak ediyorum siz biliyor musunuz.

bilinç altının gücünü bilmeden
ne güçlü şeymiş şu bilinç altı demek ve araştırın demek :))
valla biz araştırdığımız için bilinç altının gücünü biliyoruz :) s.freudun buz dağı var ordan bakın bilinç altı ne kadar büyük bir kesim ve buz dağının görünmeyen tarafı olduğuna ..

Bunları neden yaptıklarını anlamak için illuminatinin amacına bakmak lazım.
Amaçları yeni dünya düzeni dedikleri din ve vatanseverlikten uzak,farklı bir düzen kurmak.
Bunların yerini almasını istedikleri değerler,sadece para,seks ve şöhret.

Walt Disney'in illuminati üyesi olduğu söyleniyor.Sadece çizgi filmlerinde semboller kullanılmıyor.
Dikkat ederseniz Disney Channnel'da oyunculuğa başlayan çocuk oyuncular dünya çapında ünlü oyuncular ve şarkıcılar oldular.
Bunları illuminatinin desteklediği ve kullandığı söyleniyor.Kliplerinde seks öğeleri ve semboller kullanıyorlar.
Bazılarının kurtulmak istediği ama başaramadığı,itiraz edenlerin skandallarla yokedilmek istendiği hakkında bilgiler var.
Ayrıca bazıları şarkı sözlerinde bunları ifade etmişler.

Hanımlar çizgi filmlerden ziyade saatlerce başından kalkmadığınız diziler çocuklar için daha tehlikeli.Malum,mesajı doğrudan veriyor.:51:

Ben küçükken georgia diye bi cizgi film vardi. Cok tuhafti, izleyenler bilir. Onu izleyen cocuklar olarak sevisgen tavsanlara donmediysek bu tırı vırılarla kimse ahlaksiz olmaz. Bu kadar detayci olmayin yahu. Cocuklara insan olmayi, guzel ahlaki ogretin bitti gitti..

Back
X