- 25 Mayıs 2014
- 395
- 142
- 53
- Konu Sahibi Benyazmazsamsenyazmazsan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neymiş nasıl birşeymiş özellikleri nedir nette araßtırma konusunda iyiyimdir ama birşeyler yazmanız gerekirKizlar iki gundur nette bu oyuncagi ariyorum satan bi site var mi diye bulamadim yardimci olursaniz sevinirim
:) ondan caldim itiraf edeyimOyuncağı bilmiyorum ama nickinizle aynı nickte bir ekşisözlük yazarı vardı, onun konusunu hep okurdum. O geldi aklıma nickinizi görünce![]()
Ahsap bebek puzzle diye arattim yok cikmadiNeymiş nasıl birşeymiş özellikleri nedir nette araßtırma konusunda iyiyimdir ama birşeyler yazmanız gerekir
Hahahahaahh :) haklisin valla ama muhim benim icin insallah bi bulam cikarEvdekilerin kayip oyuncak derdi bitti bir de burdami oyuncak arayacagiz el insaf![]()
Bibi valla cin gibisinBunun gibi birşey galiba canım![]()
Bi bakalımBibi valla cin gibisinbende boyle ayakta duran bi hayvan arıyorum fil galiba. Içine top koyuyorsun o fırlatıyor yukarı herhalde banada bi el at
![]()
Al canımBibi valla cin gibisinbende boyle ayakta duran bi hayvan arıyorum fil galiba. Içine top koyuyorsun o fırlatıyor yukarı herhalde banada bi el at
![]()
Ayyy şaka gibiAl canım![]()
Evet bıraktı sözlüğü. Bağımlılık yapıyordu yazıları. Okurken ağlamışlığımı bilirim:) ondan caldim itiraf edeyimhemen hemen butun yazilarini okumusumdur ne yazikki yazmiyor artik
Bibi valla cin gibisinbende boyle ayakta duran bi hayvan arıyorum fil galiba. Içine top koyuyorsun o fırlatıyor yukarı herhalde banada bi el at
![]()
Bu mu ne çabuk buldumAyyy şaka gibiahahahah sagol bibim yaaa Allah razi olsun ♡
Buldum buldumo kolay yaramaz toplar yaz![]()
Sağol canim ♡o kolay yaramaz toplar yaz![]()
Kız bunun birde kikirdayan inek versyonu var birdeBu mu ne çabuk buldum![]()